Veckan...

Dålig på uppdatering som vanligt märker jag o det lär nog vara lite så över sommaren men jag är otroligt takcsam och glad över er som läser ändå. :)

Jag har iallafall hunnit med en hel del denna vecka, haft körlektioner, pluggat mycket teori, kört halkan (som inte var så farligt som jag trodde) haha, haft min kusiner från göteborg här, varit hos mormor, övningskört, fikat med matilda och lite allt möjligt! :)

I helgen ska jag bara ta det lungt och göra det som är prioriterande just nu!

Ha det bra mina vänner! :)<3

Puss


Amazing

Känslan av att verkligen ha sommarlov känns så himla underbar, jag blir glad av tanken och jag säger som prästen sa i kyrkan på en av skolavslutningarna: Finns det något finare ord än SOMMARLOV? Nej, det gör det nog inte, inte just nu iallafall. :)

Eftermiddagen har varit bra, jossa kom hit förut och då tog vi en promenad och sedan kollade vi på Full Frys, alltid lika kul, haha.

Nu har jag ställt ner min cykel och snart ska jag väl packa väskan inför utbildningen imorgon som är mellan 9-16.

Snart lockar sängen hörrni!

Ha det så bra! :)<3

Puss


IDAG...

... har jag:
* haft körlektion klockan åtta
* pluggat teori vid datorn
* handlat med mamma
* Livräddat med matilda och josefine
* Ätit mat

Vad ska jag göra nu då?

Antingen blir det att se på film och plugga teori och äta lite Ben and Jerry´s eller så kanske det blir en promenad... Eller så blir det inget av det utan att bara ta det lungt och äta Ben and Jerry`s, okej glassen kom visst med ändå, haha. :)


Home sweet home!!!

Hej bloggen!!! :)

De var några dagar sedan nu, och ingen av er har fortfarande kommenterat om ni skulle vilja hjälpa mig med en ny header? Hjälper det om jag skriver att jag kanske kan bjuda på fika? (A) :)

Iallfall så har jag bott hos mormor och morfar sen i onsdags, har varit husvakt där. Det har varit helt underbart att få åka ut på landet och bara njuta, kunna glömma allt för en stund, allt är så fridfullt och man bara njuter av stunden. :) Tänkte ialalfall berätta för er vad jag gjort de senaste dagarna. :)

I torsdags hade vi inga lektioner utan det var bara fika hos mentorn med klassen, efter det så åkte jag med emma och matilda ner till stan där vi mötte upp mamma, sen kollade mamma, matilda och jag på niornas karneval och efter det så hade jag körlektion. Senare på kvällen kollade jag på skolavslutning, de va så fint och så följde jag med helena, jocke och emma och de bjöd på mat medans de andra var i kyrkan. :)

I fredags gick jag upp extra tidigt för att kolla på min kusin som slutade skolan för första gången, hon har blivit stor tjej nu. :) Efter det så åkte jag till min egen avslutning, matilda sjöng och jag grät för första gången för hon var så duktig! Är det någon som vet om man blir kännsligare med åren, har inte varit sån här förut. :) Det var fint iallafall och efter skolan mötte jag upp mamma och då handlde vi lite mat till kvällen och så köpte vi SVENSKA JORDGUBBAR utanför Lild. :D Det var en bra start på sommarlovet! :)

På lördagen åkte vi hem till stan en snabbis och kollade hemmet lite, åkte ner på stan en sväng med! Sen övningskörde jag en sväng innan jag åkte ut till mormo igen. Senare på kvällen kom emma ut till mig en stund och vi spelade yatzy. :)

Igår så kom mormor och morfar hem igen och då åkte vi hem! Har haft några bra dagar som har gjort att jag kommit på nya fötter och fått ny energi! :) Kan säga att det har blivit en hel del körteori med. :)

Här får ni en bild igen på min långklänning jag köpta på rean, tycker om den så himla mycket! :) <3



Puss


Bilder!!! :D

Här får ni lite bilder på mig mm... De mesta är fr¨n i helgen när jag var husvakt hos mormor. :)

 Badtime! ;)


 Inför min kusins och min egen skolavslutning. :)


 Skolavslutning! :)


 Inför crusingen i Skänninge.

 En otroligt fin väska som jag så gärna vill ha. ;)


 MIn plutt! :) <3


 Hos mormor o morfar. :)


 Invigningen av sommarlovet! :D

 Spöket laban! :D


 Hos mormor och morfar, en riktigt slapparkväll. :)

 

 

 


SÖKES!?!?

Skulle vilja ha en ny header till min blogg eftersom jag haft denna ett bra tag nu, men jag är ju ingen klippa på att göra headers så undrar om det finns NÅGON som är intresserad av att hjälpa mig med det? :) Skriv gärna då så kan vi duskitera mer. :)<3

Tack på förhand!

My own memories

Hej! Var som sagt en kort skoldag idag, hade teckenkommunikation, Pedagogiskt ledarskap och Svenska, sen var det dags att gå hem. :) Nu ska jag snart packa det sista och sen åker jag ut till mormor och morfar. :)

Imorgon är det inga lektioner utan det blir att åka till mentorn på eftermiddagen och fika med klassen, sen är det körlektion och efter det väntas det skolavslutning. :) På fredag väntas det med skolavslutning för min kusin som jag ska kolla på och sen bär det av till skolan för min egen avslutning. :)

Nu ska jag fixa det sista, hoppas vädret håller i sig så kanske man kan ligga en stund i hängmattan ikväll! :)<3

Puss

:)

Ont i huvudet och trött, är det ett teckan på att jag kanske borde lägga mig o sova snart och ladda inför de tre dagarna som är kvar i skolan? :) Tror så...

Har precis duschat och så nu, så ska väl snart ta något lätt att äta sen blir det nog sängen för min del.

Imorgon är det en kort skoldag som består av tre lektioner så slutar ungefär tolv, på torsdag är det lektion fram till lunch sen ska vi hem till mentorn och fika på alla typ 20 sorters kakor som klassen ska baka och på fredag är det aulan en stund sen är det... SOMMARLOV!!! :D

Ha det bra! :)<3

Puss

Tisdag!

Startade min morgon med en kopp te och lite kräm. Trotts min halsverk imorse så tog jag mig till skolan och gjorde min redovisning. :)

Nu sitter jag här och ska läsa lite teori och om en stund ska jag se om jag kan äta lite mat. Bör försöka ta mig ner till biblioteket med och lämna tillbaka en bok så inte min fina vän får böter på den ifall den kommer in försent. Hoppas min halsverk är bättre imorgon annars får jag nog ringa vårdcentralen.

Ha det bra! :)<3

Puss

Lite vill ha...

Byxdräkt - 100% Viskos


Topp Orange




Sandalett


Sjuk...

Idag är det måndag, början på sista skolveckan och jag är sjuk... Känns sådär faktiskt. Har ont i halsen så in i bomben och imorgon är det livräddning på idrotten som är sista momentet som måste göras i kursen. Åhh, jag måste va med på det men samtidigt vill jag ju inte bli sämre, är ju trotts allt sista veckan innan sommarlovet och då måste man hålla i, eller hur? :)

Jag har iallafall varit vaken sen åtta imorse då jag inte kunde sova längre för min hals, så jag sjukanmälde mig, tog med mig täcket och la mig i soffan och kollade på Rix Morgonzoo med en kopp te. Fick även i mig lite yoghurt. I soffan har jag i princip legat hela dagen, har skrivt klart svenskan med så nu är alla läxor avklarade! Wihoooo! :D

Resten av dagen återstår det vila och plugga teori. Känns som en dusch frammåt kvällen är välbehövlig med.

Ha en bra dag min vänner! :) <3

Puss

Sunny day

Hej!

Idag har det varit en riktig slappar dag hela dagen lång. Sov till halv elva, tog en dusch, åt frukost ovh efter det har jag typ legat o läst min Iren Huss bok hela dagen. Vaknade imorse med lite halsont o just nu gör det ont när jag sväljer, känner mig varm och trött! Hoppas verkligen inte det blir värre, för denna vecka är sista skolveckan och jag har verkligen inte tid att vara sjuk!

Ikväll ska jag inte göra något alls! Bara ta det lungt o se på tv och äta glass! En annan variant av Ben&Jerry´s. :)

Ha det bra!

Puss

LEDIGHET IGEN!!!

Ja, mina vänner denna vecka har gått fort. Igår var vi lediga för att det var nationaldagen och imorgon är vi lediga för att det är studenten. :)

Hade en bra ledighet igår, solade lite i det fina vädret och så bakade jag chokladbollar. På kvällen åkte jag, mamma, jocke, helena o emma in till Vadstena och åt piknik vid parken, det var mysigt men det blåste en hel del. Något som var mindre mysigt var när en gubbe ryckte, slet och knäade sin hund var han inte lydde, men det var för att det var så mycket ljud från allt runtomkring som hunden blev rädd, det var bilar och motorcyklar och allt var det va. FYY, stackars hund, hade lust o ge den där gubben en smäll, fy vad ledsen man blir av djurplågeri sådär! :( Men förövrigt var det bra!

Idag har det varit en bra dag i skolan och fick sluta tidigare så åkte ner och satte mig på körskolan en stund o pluggade i ca 2 timmar, det gäller o ligga i. :)

När jag kom hem kom mormor en sväng, sen åt och jag duschade, resten av kvällen har spenderats här vi datorn för skolarbete, så nu har jag bara en enda läxa kvar denna termin. Det är att läsa ut min Iren Huss bok och skriva ett brev, sen är det nästan sommarlov!!! :) Om en vecka så!!! Wihoo! :)

Men nu ska jag krypa ner i min säng och läsa lite. Imorgon blir det ev att kolla studenten, vi får se! Ha det bra! :) <3

Puss

Tack min fina läsare...

Som fortfarande går in på min blogg och läser även fast jag inte varit så bra på att skriva här. :) Även om ni är få, så är det er jag skriver för. :) <3

TISDAG!

Hej mina vänner! Förlåt för dålig uppdatering.
Idag har jag varit i skolan och det har varit en ganska bra dag. :) Först var det någon liten form av föreläsning på morgonen och sen var vi på teater som bf 3:orna hade gjort, o den var riktigt bra o rolig! :) Efter det åkte vi ner med klassen till svartån för att paddla kanot, gick väl sådär haha. :) Men vi kom till Aborreberget som var planerat och så åt vi lunch och så paddlade vi tillbaka, det var kul. :) Nu har jag duschat och gjort iordning mig lite, ikväll ska jag in till Skänninge på crusingen. :)

Imorgon är det Svenska Nationaldagen, vad säger man då? Heja Sverige? Aja, är iallagfall ledig och sen är det bara torsdagen kvar i skolan för på fredag är det studenten (om det nu skulle vara någon som missat det) så då är vi lediga med. :) 

Nu måste jag fixa lite, ha en bra kväll och ledighet imorgon allihopa ifall vi inte hörs innan dess. :)<3

Puss

RSS 2.0