Veckoplanerare

Måndag: Skola, körskolan, plugga
Tisdag: Skola, Ta pass, ...
Onsdag: Skola...
Torsdag: Skola, möte...
Fredag: Skola, förmodligen en kortis dag, ... :)
Lördag: Ev: Linköping
Söndag: ...
Remember

Söndag idag... Är ganska trött och känner mig inte alls i form, haft ont i magen sen igår, hoppas det går över snart. Hade förövrigt en bra kväll igår hos matilda med fina vänner! God mat och trevligt sällskap! :)

Idag ska jag inte göra mycket alls, bara ta det lungt. Solen lyser ju ute så kanske ska njuta lite av den medans den är kvar. :) Kanske tagga lite inför np i engelska imorgon, det sista nu. SKÖNT! :)<3

Puss

Om du tvivlar för en stund, så finns jag alltid här, till det sista andetaget

Idag är det måndag och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen. Har inte varit den bästa men inte heller den sämsta. Genom livets gång sägs det ju vara både bra och dåliga saker, jag känner just nu utan att veta varför att jag skulle vilja vara för mig själv. Känner inte att jag sprider glädje för stunden och känner inte den där braiga känslan som man vill känna...

Nu ska jag iallafall ta mig i kragen och skriva lite på novellen.

Hej!

Regn regn regn...

Idag har det regnat i pincip hela dagen, tråkigt! :( Skoldagen har varit ganska lugn, har lyssnat på projektarbetsredovisningar hela dagen, intressant men jobbigt att sitta still så mycket.

Nu ska jag nog ta tag i min svenska novell lite. 

Ha det bra! :) <3

Puss

Hurtig!

Känner mig ganska hurtig idag, har rört på mig en hel del, vilket är bra för min del. :) Fick sluta tidigare från skolan, då drog jag och fixade till mina naglar lite. Sen fikade jag på stan med emma o josse. Puggade lite teori på körskolan med, gick bättre idag! :)

Nu har jag duschat och gjot mig fräsch, känner doften av popcorn innifrån vardagsrummet, men känner mig inte så sugen på det så blir nog inga för min del, haha. :)

Ha det bra mina vänner! Ska väl ta en snabbkoll på vad det står i hockeyn, missae at det började klockan åtta så bäst att kolla lite nu. :) <3

Puss

YEES!!!

Precis ätit efter att ha kommit hem från körskolan. Körningen gick skitbra, klarade backning runt hörn mycket bra sa han så nästa gång är det parkering som gäller. :) Känns skönt att det går framåt iallafall! :)

Nu ska jag ut med prinsen, sen ska jag ta en lång dusch och njuta av kvällen! :)<3

Puss

Tisdag!

Slutade skolan lite tidagre idag, skönt! Ska snart ner till körskolan och ha körlektion, sen blir det att plugga lite teori. :)

Har börjat känna att jag faktiskt inte vet om jag har något sommarjobb heller, känns sisådär. Känslan av att ha sommarlov men inga pengar känns inte så jättelockande. :( Så om något har något jag kan hjälpa till med eller vet någon som jag kan hjälpa till hos så hör av er gott folk! BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!!! :)

Nee, du åker jag och kör lite bil! :)<3


Hej!!!

Frågestund!?!?

Passa på att ställa lite frågor om ni vill, har frågestund fram tills imorgon kväll! :)

New pictures!

Blommor jag plckade när emma, jag, moa o nellia hade varit o köpt glass. :)

Från i helgen.
Prinsen o jag! :)
Min nya blus som mammsen köpt åt mig. :)
Mina nya gardier som vi köpte i helgen. Vet inte varför ni får se dem men, hade tagit kort på led så de åkte med in i datorn när jag överförde bilder. :)
Just nu sitter jag i min onepice och skriver på bkf,en... Blir att skriva klart den sen tar jag kväll och njuter lite framför tv.n. :)

Måndag!

Sitter här och har precis kommit hem efter en runda på stan med mamma, skulle egentligen på ett möte med med det vart missförstånd med tid så det blev framflyttat. :) Mammsen köpte en fin blus till mig, jättefin. :)


Nu ska jag plugga lite, bkf och svenska... Sen blir det o fixa lite i rummet, ska säte upp nya gardiner.

Kommer lite bilder senare. :)<3

Puss

Lite Saknade Minnen


SOOOOOOLLL!!!!

Idag är det mycket skönare väder, vilket gör mig mycket gladare! :) Har varit barnvakt hela helgen och fredag till lördag sov elvira här, hon sov hos mig i mitt rum... Igår gick vi ner till stan och åt lunch och handlade lite, sen åkte i till mormor o morfar en sväng. :) Inatt sov elin här och eftersom det har vaknats tidigt varje morgon så hinner man ju med en del, så idag har vi varit ute och plockat blommor. :)
Nu ska vi snart till mormor och äta lunch, sen blir det kanske att övningsköra eller bara slappa. Skön söndag! :) <3

Puss

RSS 2.0