MINA NAGLAR!!! :)


SOOOOOOLLL!!!!

Hej mina fina läsare! Var en tag sen sist, jag vet och det är ju inte speciellt ovanligt heller. Jag har haft en riktigt bra helg. I fredags fick vi sluta tidigare från skolan, det kallar jag bra avslutning på veckan. :) Sen  drog jag och förlängde mina naglar, dem blev så fina. :) Sen åkte jag ut till mormor och morfar och var katt och husvakt. Åt god mat och kollade på tv.
Igår åkte jag med matida och emma till bodaborg i sävsjö, fick det i födelseagspresent av mina fina! Blev en liten omväg påvägen ner när vi missade avfarten när emmas gps började tjata, haha, men vi kom fram och hade en kanon trevlig dag, och vi kom hem med. :) Sov hos matilda inatt, vi grillade och hade det allmänt mysigt. :) Kollade på Arne Dahl och gjorde fruktsallad o glass. Idag ställde vi klockan och gick upp skapligt, åkte till öb en sväng.

Nu sitter jag här med min inlämningsuppgift och vet inte vart jag ska ta vägen, hade tänkt o njuta av mina lediga dagar nu när det är valborg o allt, men ser ut som att det blir en del skrivande på denna uppgift... Imorgon ska jag ha körlektion med, o tills dess skulle jag ha övat på vissa saker med. Menas det att jag måste hinna övningsköra med? Aja, vi får se hur det blir med den saken, känner att jag inte har så mkt mer tid o sitta o skriva här nu... Naglarna gör att jag skriver fel hela tiden så får sudda, haha.

Ha det gott mina vänner! :)<3

Puss

P.s. Bilder på naglar o lite kanske ni kan få senare. :)

<3


Mina vänner är äkta vänner

En ganska virrig dag idag, började dagen med att snubbla på cykelstrampan som var hal efter att ha fått stå ute över natten. Skrapa upp benet lite och nu svider det kan jag lova. Sen kom jag till skolan och skrev prov. Instruktionerna lydde: Skriv alla ord ni ser att jag tecknar även om ni inte kan meningen, trotts detta så är jag så osmart och skirver inte ett enda ord på meningen jag inte förstod fast jag kunde ett par ord, DUMBOM! Efter lunch gjorde nellie och jag np muntligt i engelska b, gick bra trotts att jag inte förstod riktigt.

Sen blev det hem en snabbis och sen åkte jag ner på stan och mötte emmis en snabbis, hon följde mig till körskolan eftersom jag skulle köra idag för andra gången. :) Tack!♥ Körövningen gick ganska bra, bättre en sist sa han så det är ju något positivt, fast har lite saker som jag ska finslipa på. :)

Förövrigt så har kvällen varit lite virrig men bra, ska nog lägga mig snart faktiskt. Imorgon väntas det redovisning och rullstolar i skolan, undra hur det kommer att gå? :) Sen är det hem innan det är dags att åka på sista bowlingträningen för denna säsong, hoppas på att kunna träna något i sommar nu när vi får nya banor. :)

Ha det gott mina vänner! :) <3

Puss





Take my hand and walk with me

Bra dag idag! Kortis skola, sen blev det ner på stan en snabbis oc efter det möte. Nu har jag precis ätit pannkakor, mums! Snart ska jag iväg på sista teorilektionen. Sen blir det att plugga vid datorn varje tisdag, vill ju ha det där körkortet till sommaren. :) Har min andra körlektion imorgon så hoppas att det går bra. :)

Har inte så mkt mer o säga, ha det bra mina vänner! :)<3

Puss

I biblioteket

God morgon gott folk! Sitter just nu i skolans bibliotek med emma och har turism, letar efter fakta om Alaska.
Mer om det finns det väl inte att säga...
Var på bowlingkval igår föresten, de förlorade tyvärr men det är bara att se fram mot en ny säsong. :) Jag övningskörde in och det gick ganska bra, så efter vi lämnat av allt o alla så åkte Jocke och jag o klöpte med pizza hem.

Nae, vi hörs gott folk!

Puss

NY!!!

Köpte denna fina klänning trotts allt, är nöjd med den och en är riktigt klargrön i färgen! Rekomenderar andra att köpa den till sommaren! :)



Hejsan hoppsan lillebror!

Känner mig riktigt glad just nu. :) Skolan var bra idag och jag fick tillbaka lite uppgifter som jag är ganska nöjd med. :) fick sluta lite tidigare idag med, skönt! Just nu sitter jag här och känner hur gott det skulle va med grillat, mmmmmmmm! Men jag grillade faktiskt i söndags för första gången hos helena och jocke, var så gott!!! :D

Men nu min vänner ska jag vila ett tag!

Puss

Måndag

Hej min kära vänner! Nu är påsklovet över och jag har hunnit med en hel del. :)
I helgen var jag i Ullared med mamma, mormor och min moster, det var kul och vi sov över i stuga med, så vi shoppade både fredag och lördag, mys! Hittade en del saker, klöpte bland annat en klänning, underkläder, bekini, jeans, byxor, lite nagellack och andra tillnehör till naglarna, sen köpte jag en hel del andra saker med. NÖJD! :)

Idag var det skola igen, var en ganska lugn och bra dag, har dock fortfarande ont i örat och halsen så var inte med på idrotten idag, får se hur det är imorgon. :) Fick en jättebra försenad födelsedagspresent av min vänner med, en resa till BODA BORG om några veckor, ska bli såå kul! :)
Efter skolan gick Matilda och jag hem till henne och åt mellis, sen drog vi ner på stan och min klänning hade äntligen kommit hem, den va såååå fin! :) Har hängt undan den för har inte bestämt mig om jag vill ha den än... Vi kollade även på converse på Intersport och jag vill bara mer och mer ha ett par vita. Åhh!!!

Men men nu ska jag se på tv och sen duscha, ska även plugga lite på prov som vi har på onsdag och sen har jag en muntlig redovisning och en annan inlämningsuppgift på fredag med... Åhhh, orkar inte med allt så nu går jag och ser på tv.!

HEJ!!!

Föresten, kan ni inte hjälpa mig om ni tycker jag ska köpa klänningen eller inte? :) Klicka på länken och kommentera är ni gulliga! :)

http://www.lindex.com/se/6809392/?styleId=26509000

Med julia...

Gick upp lite efter sju imorse för att gå till körskolan. Var riskettan som gällde mellan 8-ca11.30, sen blev det att möta Julia på stan. Nu är vi hemma hos mig och bara tar det lungt. Senare blir det att åka och ha bowling avslutning med mina bowlingelever. Sen blir det o träna och ha bowlingmöte. :) Efter det blir det väl hem och duscha och fixa lite för imorgon bär det av till Ullared, ska bli så kul. :)

Hade en bra dag igår föresten med många fina paket. :) Fick, blommor, pengar, skor, trosor, en väska, bowlingskor, choklad, körkort och en mallorcaresa mm. :) kan inte klaga, hade en bra dag med god middag o fika. :)<3

Puss

MIN DAG

Idag blir jag 18år och det känns jättebra!!! :) Fick frukost på sängen av mamma o kissen. Om någon timme blir det att gå ut och äta på stan med mamma, mormor, morfar och gammelfarmor, myyys! Sen blir det hem o fixa lite innan kalaset. :) Hoppas på en jättemysig dag vilket jag tror jag kommer ha! Hoppas ni andra med får en bra dag. :)<3

Puss



LITE PÅSKBILDER...

FRÅN STAFETTNATTEN! :)

INNNAN MIDDAGEN IGÅR, MEN BLIR SAMMA KLÄDER IDAG! :)

PÅSKKATT! :)

GLAD PÅSK!

Idag mina vänner är det påskafton. Det innebär att vi om ca 2 timmar ska åka ut till mormor och morfar och fira påsk! ahr redan ätit en påskfrukost här hemma, och det väntades även ett litet påskägg stående på bordet. :) Nu har jag precis duschat, så nu ska jag ner på stan en snabbis och sen blir det hem o göra iordning sig lite. :)


Stafettnatten var skitkul föresten, poängen räckte inte riktigt fram till en prisplats men det det ädå skitkul att spela. :) Sovplatsen var dock på golvet. Det resulterade att den lilla stunden jag vilade gjorde så att jag har hur ont som helst i mina höftkulor, snyft. :( Jag kan även säga att vid femtiden på morgonen var man ganska så trött, så vid halv sju tiden när det var Jockes tur att spela så slocknade jag i ca 30min på en stol framför plan, haha. Men jag tackar iallafall jocke, lisa och krister för en skirkul natt! :)

Var hemma igen vid ca ett igår. Då vilade jag mig en stund och när klockan slog fem var det dags att gå ut och äta med min lillstora släkt för att fira mormor. Vräkte i mig en fläskfiléoscar och vaniljglass så onyttig som jag är, men gott var det. :) Sen åkte jag hem och kollade Let´s Dance med mamma, men halvsov i soffan efter natten...

Ha en bra dag mina vänner! Vi hörs! :)<3

Puss

Sweet home alabama

Skola idag, vilket betyder at det var den enda skoldagen för mig på hela denna vecka eftersom jag är ledig imorgon. Ska ju åka och spela bowling, ska bli riktigt kul. :D Jag, Jocke, Lisa och Krister ska tävla i samma lag och vi heter "Pin Pals". Även om vi inte vinner så känns det som vi kommer ha riktigt kul, ser fram emot detta. :) Ska som sat spela hela natten så ska passa på att ta lite sovmorgon imorgon bitti. Sen ska jag ner och möta mamma på stan en snabbis! Sen är det hem och hämta sakerna osm gäller och sen drar vi! Örebro, here we come!!!

Lämnade hemmet tjugo i åtta imorse och kom hem åtta ikväll, då åt jag lite mat och tog en dusch. Resten av kvällen har jag suttit med inlämningsuppgifter hela kvällen, så tråkigt och jobbigt kan jag säga. Menvad gör man inte för skolan. (A) En är inskickad nu och en håller jag på med, så inget Big Brother för mig ikväll inte.

Nee, nu ska jag se till att bli färdig med detta någon gång. Vi hörs! :) <3

Puss

I wanna work work!!!

Hej! Idag gick jag upp tio över sju för att sedan bege mig mot lite jobb. Det var skitkul! :) Bredde mackor och jobbade i caféterian fram till lunch. Sen skulle jag egentligen gått på möte, som tydligen va igår men som jag antecknat va idag. Aja, sånt händer, får bli et nytt möte nästa vecka.:)

Nu har jag suttit här en stund och pluggat lite på "Pedagogiska teorier" och teckenkommunikation, men känns som om man inte kommer någon vart. :/ Aja, nu ska jag ta en titt i körkorts boken, och om ca 40 min kommer jossa o hämtar upp mig! Vi hörs! :)<3

Puss

MY NEW DRESS


DEN VACKRASTE STUNDEN PÅ JORDEN VAR DEN NÄR DU KOM

Sitter och pluggar lite, vet inte om det går speciellt bra, men det är ju sådant som märks i slutändan. :) Ska iallafall försöka komma en bit till innan jag ska se på tv. :) Har haft en bra eftermiddag annars, fick tycka in och hämta emma på fritids förut. Sen blev det att gå hem en stund och måla våra naglar och kolla lite på datan. Nu sitter jag här och laddar inför jobb imorgon, ska bli kul. :) Sen ska jag på möte och efter det blir det hem och äta och sen plugga lite innan det är dags för körskolan.

Nu blir det Familjen annorlunda, Maria Wern och sen Big Brother. Sen väntas sängen. Ha det gott min vänner! :)<3

Puss

P.s. En bild på min klänning som jag köpte kanske kommer sen. :)

Måndag

Sov till halv tio sen gick jag upp och åt frukost. Bestämde mig för att ta mig en cykeltur till butiken för att kolla om det fanns något att ha på sig till middagen på fredag. Det fanns det, men gud vad det blåste, trodde aldrig jag skulle komma varken dit eller hem. Sen åkte jag ner till stan en snabbis med Jossa. Nu känner jag att jag borde ta tag i lite läxor, men har ingen ork till det.

Puss

Veckans "Att göra" lista.

Måndag: Studiedag, blir väl att "Studera" eller bara ta det lungt.
Tisdag: Studiedag, senare blir det körskolan.
Onsdag: Skola, bowlingträning
Torsdag: Ledig, ladda inför stafettnatten för att sedan åka till Örebro och spela hela natten (Skärtorsdagen)
Fredag: Har spelat bowling hela natten så blir att åka hem från Örebro och ladda om inför middagen med nära och kära. (Långfredagen)
Lördag: Fira påsk (Påskafton)
Söndag: ??? (Påskdagen)

Japp, så der min vecka ut. Riktigt bra om jag får säga det själv. :)

Nu ska jag sova, god natt! Vi hörs imorgon! :)<3

Puss

SÖNDAG KVÄLL!

Hej mina vänner! Haft en riktigt bra helg. I fredags kväll tog jag det lungt, såg på tv och så. Hade en jätte trevlig eftermiddag hos mormor.
Igår fixade jag och grejade lite på förmiddagen, sen övningkörde jag en sväng, till City Gross bland annat. Sen blev det en lugn kväll som avslutades återigen i soffan. Skönt! :)
Idag har jag varit med min bowlingelever i motala och spelat match, de var så duktiga och de spelade som de aldrig gjort förr. Så kul att se, stolt över dem. :) Efter det stannade vi till på Biltema och jag köpte mig en ny ringklocka till min cykel som gått sönder. Sen blev det släktkalas hos mormor o morfar, trevligt och gott fika var det. :)

Nu har jag kollat på Big Brother, så nu blir det väl sängen. :)<3

Puss

RSS 2.0