TADA... MIN BLÅBÄRSKAKA

Japp, det blev lite bak trotts allt, och här har ni resultalet av blåbärskakan. :)

Söndag

Hej mina vänner! Det blev inte riktigt som jag hade hoppats igår, var ju i linköping som sagt men min telefon var slut så jag ska ev åka in i veckan igen och se om de har kunnat ta hem den från en annan tre butik :) Snälla personer det finns ibland som kan fixa sådant. :) Annars var dagen trevlig, vi lunchade på Ikano och hade det allmänt bra. :)

Idag har mamma, jag, helena, jocke o emma varit på Ö&B och handlat lite, sen åt vi mat och fixade lite saker.

Nu har jag fixat lite inför skolan imorgon och snart ska jag ev baka en blåbärskaka, vad tror ni om det? :) Sen blir det nog att plugga lite, har ju så fullt upp i veckan så vet inte hur jag ska hinna med allt, och bra resultat vill jag ha på provet med. :)

Aja, vi hörs mina vänner! Ciao. :)<3

ATT HA NÅGON SOM BRYR SIG NÄR MAN FÖRTJÄNAR DET SOM MINST

Hej på er! Idag var det inga lektioner i skolan utan det enda som stod på programet var "Skolfoto", så åkte till skolan till tio och tog kort, hoppas det blev bra, brukar faktiskt bli hyffsat nöjd med bilderna så hoppas de blir bra! Sen åkte iallafall jag och emma till bkåklint och hade möte inför vårt projektarbete och så intervjuade vi några elever.
Efter det åkte jag till helena och jocke en stund och diskuterade olika mobiler som jag kan tänka mig och vad man ska ha och inte ha. Det blir iallafall ingen Ipfone5, så det så! :) Det blir faktiskt en SONY xperia S till 99,9% så jag hoppas jag blir nöjd med den men det tror jag nog. :) Så imorgon ska jag, mamma och min moster åka in till Linköping och kolla lite och ev förlänga mitt abonemang så får jag en ny telefon. :)

Ikväll har jag sett på tv och pluggat lite psykologi. :) Nu ska jag snart lägga mig tror jag. :)<3

Puss

MUMS!!!

Hello sweet hearts! Torsdag idag och dagen har sett ut som följande, först var det skola med en föreläsning, sen en lektion till och sen avslutade emma o jag dagen med att fixa det sista inför vårat möte vi ska ha imorgon med om vårat projektarbete! :) Sen följde jag med emma hem en stund och åt lite mellis och kollade film och sjöng, haha.

Kvällen har betått av bowling i mängder, började med bowlingskolan och sen egen träning och det avslutades med styreldemöte, vilket var mitt första. Var en kommungubbe med och prata om olika bidrag o så som vi kan ansöka om nu när jag startat en bowlingbverksamhet eller vad man ska kalla det för barn. :)

Så nu har jag kommit hem och duschat och fått i mig lite mat, varma mackor och det var så gott! :) Har faktiskt tagit en smakbit av allt godis jag handlade igår när jag emma och matilda var på CLOETTA... :)

Så det enda jag har att säga nu är precis som på bilderna
och i överskriften... MUMS!!!

 
 
 

MÅNDAG

Hej mina vänner! Hoppas ni alla mår bra! Sjävl har jag varit i skolan idag, hände inte något speciellt där faktiskt... Imorgon där emot ska vi pröva studentmössor! :D

Övriga dagen har varit bra, var på möte efter skolan, varit på en kortpromenad o nu sitter vi o pratar lite innan hon ska hem. :) Ikväll ska jag se på tv, färjan och ensam mamma står på schemat.

Ha en bra kväll mina vänner! Vi hörs! :)<3

Puss

VECKOPLANERARE

Måndag: Skola o möte!
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola
Torsdag: Skola, bowlingskolan och bowlingträning
Fredag: Ingen skola, men vi har dock skolfotografering, sen ev möte angående emmas och mitt projektarbete.

Kväll

Var en bra dag hos mormor och morfar med god mat och annat gott. :) Matchen gick inget vidare för mig idag men vi vann ändå med 13-7, så det kändes ju bra! :)

Nu ser jag på tv och äter lite bilar, imorgon ska jag försöka börja ändra om mina matvanor lite så då får det inte bli massa onyttigt till o från utan det måste börja bli lite rutin på det hela. :) Mer motion och mindre mat helt enkelt.

Nu ska jag snart se på Solsidan och senare Beck om jag hinner hem till det vill säga, ska ju åka o hämta bowlingfolk om ca en timme.

Imorgon blir det skola igen, så då blir det nya tag.
Ha det bra mina vänner! :)<3

Puss

JUST SAY IT

Kollade igenom facebook och såg denna text, det stämmer så bra!

The shit you hear about me might be true, but then again it could be as fake as that person who told you!

HOS MORMOR OCH MORFAR

Gick upp halv sju imorse för att skjutsa pojkarna till samlingen på bowlingen. Efter det åkte jag till mormor och morfar och åt frukost och har hjälpt mormor nu på förmiddagen. :) Har varit o handlat med kusinen och mamma en stund och nu har vi precis fikat. Nu lagas det mat för fulla muggar av mamam och mormor, det blir köttfärslimpa och potatis, MUMMA! :) Så vi får väl se vad vi hittar på så länge, kanske tar med elin ut till morfar en stund och plockar äpplen. :)

Klockan tre ska jag dra mig mot hallen för då är det dags för bowlingmatch, hoppas på bra resultat! :)

Vi hörs seanre mina vänner! :)<3

Puss


KÖRSLAGET

En helt perfekt lördag för mig! Va med kusinen på förmiddagen, lunchade med mamma, en trevlig pratstund med mormor och morfar, kollade på farma lagets match med jocke som lärde mig ett o annat vad jag behöver göra för att nå min plats dit, mötte även trevliga tjejer där uppe som jag pratade med, och nu sitter jag hos helena och jocke och bara njuter framför tv,n efter att ha ätit en trerätters middag som jocke lagade så pass bra att brandlarmet gick igång så sicuritas ringde och kollade så allt var okej, haha. Kollar på Körslaget och efter det blir det att se en Johan Falk film, sedan blir det läggdags för ska upp halv sju imorgon bitti och köra. :)

Sedan ska jag ut till min älskade mormor och morfar och äta frukost och tillbringa dagen där innan det blir bowlingmatch. :)

Hoppas ni andra har det superbra! Va rädda om varandra! :)<3

Puss

NÄR MAN HAR VÄNNER SOM INGEN OFTA FÅR...

God morgon min käraste bloggläsare! Har nyss avnjutit en frukost med kusinen och mamma så snart ska vi väl göra iordning oss och gå ut med katten. :)
Vi får se vad dagen har att erbjuda, kusinen min ska vara kvar här ett tag till. I eftermiddag blir det nog att kolla farma matchen, är ju mitt mål under hösten och idag har de ingen reserv idag så kanske får man fylla i den platsen.

Vad ska ni göra idag då? :)

Ha det så bra mina vänner! :)<3

Puss

Trött...

Har sett på Fångarna på fortet men kusinen, men nu har hon lagt sig så nu ser mamma och jag på någon film på tv11, men är så teppt i näsan så funderar på att snart lägga mig snart och kurera mig lite. :)
Har ju match på söndag så hoppas ha blivit lite bättre då.

God natt mina vänner, vi hörs! :)<3

Puss

TV

Målat naglar, ätit mat och nu ska vi se på tv, Fångarna på fortet står på programmet ikväll. :) Även lite chips, ostbollar o godis står på bordet.

Ha en bra kväll mina vänner! :)<3

Puss

Somliga dagar...

Då var det fredag igen. Gud så skönt. :) Hade en lektion i skolan idag och då såg vi på film, "When a man loves a woman", riktigt bra faktiskt, men vi hann inte se klart den riktigt så det får vi göra nästa vecka, hoppas den slutar bra! :)

Efter skolan va jag på stan en sväng och åt lunch med emma på gusto och sen var jag med mamma och handlade till ikväll då min kusin ska sova här. Hon kommer väl vid fyra någon gång kan jag tänka mig, så ikväll blir det att va med henne och kolla på tv. Hon ringde nyss och frågade om jag gillade göna pringels för om jag gjorde det så skulle hon ta med ett stort rör för de små var för bäbisar och skulle inte räcka åt oss, haha hon e för gullig ibland. :)

Nu ska jag vila en stund, fryser och är lite hängig men vi hörs ikväll mina vänner! :)<3

Puss

I´m not born to be perfect to you

Tog mig lite glass, men det smakade inte så katten åt lite men nu är resten slängd. Varför berättar jag ens det?

Aja, nu ska jag snart sova. Lägga mig och kolla igenom telefonen, spela lite Yatzy och ställa klockan inför imorgon... Den vanliga kvällsrutingen med andra ord.

God natt min älskade vänner! Var rädda om varandra! :)
 
Vi hörs imorgon! :)<3
 
Puss
 
 
 

I PHONE eller EXPERIA S???

Ska snart byta mobil. Men vet inte vilken mobil jag ska välja... Det står mellan en IPhone eller en Experia S. Själv känner jag att jag tycker  IPhone verkar så krongligt och det är grejer med datan och ITunes och allt vad det är. Det verkar som det ena hör ihop med det andra, men samtidigt tycker jag de verkar väldigt bra och dem är ju fina med. :) Mitt andra alternativ är en Experia S, mina tre senaste mobiler har varit en Sony Ericsson och har aldrig varit missnöjd med den o lätta menyer o sånt är det ju med. Så enligt mig känns en är en Experia S mer hemma, men det kanske vore kul med något nytt med, som en Iphone då! :)
 
Men eftersom jag inte riktigt vet så kan ni väl hjälpa mig och säga vad ni tycker, både för och nackdelar med båda två? :)
Om ni nu väljer IPhone, är det en 4s eller ska man vänta till 5an? :)
 
Tack på förhand! :)
 
 
 
 

DENNA MÄNNISKA ÄR BLAND DET MEST FANTASTISKA JAG HAR I MITT LIV!!!

JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA!
JAG HAR TÄNKT OCH TÄNKT MÅNGA GÅNGER OM I MITT LIV VAD JAG SKULLE KUNNA GÖRA FÖR ATT VISA HUT MYCKET JAG UPPSKATTAR DIG!
DET FINNS NOG INTE NÅGOT SOM TAR IGEN ALLT DU GJORT FÖR MIG I MITT LIV.
MEN DEN DAGEN DET FINNS NÅGOT SOM GÖR DET SÅ LOVAR JAG ATT JAG KOMMER VARA FÖRST MED ATT KÖPA DET TILL DIG.
ÄVEN OM DET SKULLE KOSTA MITT LIV.

JAG ÄSLAR DIG!

Sånt där ni vet...

God kväll på er mina vänner! Sitter just nu i soffan och har precis duschat efter att ha varit i bowlinghallen och tränat kidsen och även mig själv, men just nu känns det som att jag behöver mycket träning. För vet ni vad? Jag har blivit erbjuden att spela JUNIOR DM i Norrköping i November, så dunderar på att åka på det så då är det ju bäst att öva så man kanske har någon chans att få bra resultat. :) Eller vad säger ni, tycker ni jag ska åka, vorde det inte kul? :)

Nu ser jag på lyxfällan och funderar på att ta mig lite glass för min hals. :) <3

Puss

SJUK!

God morgongott folk! Var på hockey igår med emma o hennes föräldrar, mötte även moa och nellie där. Jag som aldrig varit på hockey förut tyckte väl att det var helt okej att kolla på. :) Det jag dock inte visste var att man typ kunde förfrysa där inne så inatt vaknade jag med halsont, inte kul. :/

Just nu sitter jag i skolan och har avslutat första lektionen, alltså bara två kvar för dagen. :) Nu ska jag ta med mig emma och moa och köpa lite halstabletter, tycker ni låter som en bra en ide? Det tycker jag med tanke på att bowlingskolan börjar ikväll och då är det ju bra om ledaren inte är sjuk. :)

Ha det bra min vänner! :)<3

Puss


SÄH HEJ TILL KAMERAN

Sitter i skolan o har lektion men är klar med uppgiften så då får man passa på att slänga in ett inlägg här! Snällt va? :) Önskar iallafall alla min läsare en bra dag! Här får ni en fin bild med, den bjuder jossa på! ;D

Puss

Plugg...

Hej mina vänner! Idag var det en kort skoladag, sovmorogn till tjugo i tio och sen slutade vi vid två. Då åkte jag med jocke, emilia, amanda och emma till linköping för att hämta ut emilias plånbok och så lämnade jag tillbaka min kamera som har gått sönder. :( Det hände något med den när jag var i Mallorca i sommras, sen funkade den igen men sen innan Italien så gick den sönder igen, så nu har jag en ny jättefin kamera med 16 megapixlar o HD video mm, så hoppas att jag kommer trivas med den. :)

Nu har jag dyschat och börjat på en uppgift som ska vara inne imorgon. Ser på tv med mamma med, känner mig ganska trött så fattar inte vergör jag inte börjat med uppgiften tidigare, åhh ibland blir jag så trött på mig själv...

Bäst att jobba på lite så jag blir klar, har ju lite energi bredvid mig, hihi.

Ha det gott! :) <3

Puss

I SKOLAN...

Stressade hit lite imorse för att inte komma försent, men när jag väl kom hit i skolan så har vi ingen lektion, lärerens fru hade tagit bilnycklarna så han tog sig inte hit... Bra förklaring eller?
Aja, nu sitter jag med emma och moa w i caffis och gör inte mycket alls, kanske borde ta tag i min lilla plugghög och börja? Tror så. :)

Hejdå så länge! :)<3

Puss

Myskväll

Har varit på första matchen för säsongen och det var riktigt kul. :) Fick hyffsat bra poäng med så det känns skönt att spelet håller i sig iallafall och går lite framåt. :) I eftermiddag har jag tagit det lungt sen jag kom hem, pluggat lite och så. :) Nu har jag duschat och snart ska jag äta varma mackor och se på tv. X-factor och Beck ser det ut att bli.
 
Ha en bra kväll mina vänner! :)<3
 
Puss

Happines

Hej mina kära vänner! Idag gick jag upp lite halvtidigt igen som jag gjort hela veckan för den delen. Åkte och kollade på a-lagets bowlingmatch. Ikväll har jag inte gjort mkt alls, bara tagit det lungt, ätit mat, duschat o kollat på tv o så. Känner mig lite seg så funderar helt ärligt på att gå och lägga mig om en stund. Ska upp vid sju imorgon bitti för att åka iväg på säsongens fösta bowlingmatch, missade ju starten förra helgen eftersom vi var i Italien då, så det ska bli riktigt kul. :)
 
Just nu ligger jag här i soffan och kollar på Körslaget. Skriver föresten detta inlägget på skoldatorn, den fungerar bra faktiskt.
 
Ha det bra min vänner så hörs vi! :)<3
 
Puss
 



Hemma

Efter en bra resa i Italien. Har lite bilder men de lägger jag upp någon annan dag, har inte lagt in de i datorn än.

Just nu sitter jag hos emma och ska kolla ensam mamma söker på våra nya skoldatorer, sen ska jag åka till sjukan och hämta min underbara mormor! :)

Vi hörs senare gott folk! :)<3

Puss

GOD KVÄLL!!!

Träningen gick inte så jättebra idag, hittade inte den rätta knycken om man säger så... Men inget att däppa för, ska ju till Italien på lördag för fan!!! :D

Just nu sitter i soffan och pluggar till Psykosocialt arbete, har ju prov imorgon om lagar o sånt där ni vet! Känns som att det går helt okej, och om det inte är som jag tror nu så antar jag att jag inte har lyssnat för fem öre på lektionen, men så brukar det ju inte va så därför borde jag ju vara ganska haj på detta nu eller? :)

Aja, säger väl godnatt då fisgrisar! Vi hörs imorgon! :)<3


Puss

LINKÖPING

Var ju i Linköping i tisdags efter skolan med mormor, morfar och mamma. Växlade pengar till Italien och så tog vi en kortisrunda på stan. Fick med mig två fina juveler hem därifrån. :) Tänkte ni skulle få ett litet smakprov. :)
 
 Dock ä färgen lite mer blå i verkligenheten, jättefina. :)
 
 Fin tunn stickad tröja från H&M, billig och bra, passar min plånbok perfekt. :)
 
 Dessa fick jag av mammsen i lördags, kan ju inte gå i converse i höst när regnet öser ner och det blir kallare. Då kommer mina fötter både frysa och bli blöta, haha. :)

:)

Kortare skoldag än vad jag hade tänkt mig idag, slutade redan kvart över tio. Så väntade en stund sen käkade jag lunch innan jag drog ner till stan och handlade det "sista" (tror jag) inför Italien. På lördag åker vi, ska bli så kul! :D Ikväll blir det att åka och träna, dock missar jag första seriematchen i helgen, men va fan jag ska ju till Italien! :D
 
Nee, det här håller inte, nu måste jag plugga lite! Vi hörs! :)<3
 
Puss
 
 Handlade tiggummi till flygningen så jag inte får lock för öronen, en deo så man inte luktar illa och så köpte jag två plastflaskor som jag kan hälla lite solkräm i. :) Räknar ju med att bli lite brun, fast inte så jag bränner mig såklart! :)

HAPPY GIRL TODAY!!!

Hello everyone! Idag har dagen kännts sådär BRA ni vet, hela dagen liksom. Har varit glad liksom, hela dagen! Imorse började vi med estetisk verksamhet och då spelade vi in våra låtar som vi övet på i bågra veckor, jag spelar trummor och sjunger med matilda i en låt. Trummer är inte det lättaste så kom av mig lite men som sagt, det är liksom första gången så hoppas det blev bra iallafall. :) Resten av dagen har med varit bra, haft bra lektioner och varit med bra vänner! :)

Efter skolan gick jag med Matilda hem och sen åkte jag ner till stan och beställde tid hos frissan, ska färga om mitt hår lite. Det har blivit lite gulaktigt i mina ögon eften de blonda slingorna, så nu vill jag fixa till det lite så det blir lite bättre. :) Kan inte någon ge förslag på vilken färg jag ska ha? Typ guldblont, mörkblond, lite brun osv? Det ska slingas alltså. :)

Nu väntas det en liten hög med plugg, Psykosocialt arbete och svenska. Sen ska jag se på tv och lata mig lite. :)

Ha det gott mina vänner! :)<3

 

Söndag

Har haft en bra helg. I fredags fiskade vi kräftor i stan, men vi fick bara två st så vi gav bort dem till helena och jocke som fick lite fler. :) Igår var jag med Josefine och mamma i Linköping och kollade lite, handla inte så mkt direkt, fick ett par skor men funderar på om ja ska köpa ett par till på tisdag, mamma tycke jag skulle köpt de igår men eftersom jag var isäker på när jag kommer kunna ha de så tyckte hon jag skulle vänta till på tisdag, för då ska vi in igen med mormor och morfar och växla pengar till Italien.

Åter till gårdagen så var jag med Josefine även på kvällen, vi åt lite mat och så kollade vi film. Idag har vi bara slappat och med kollat på film.... Har sett revyer med Dag Otto, så vill bara meddela alla mina vänner att han är typ den roligaste människan jag vet och sånna behöver jag ha i mitt liv just nu, någon jag kan skratta med, eller rättare sagt, honom skrattar jag åt! Haha! Han är min nya vän.
Har iallafall haft en jättebra helg med Jossa. :)

Senare idag var jag på bowlingmöte och efter det skulle jag spelat lite, men har så ont i ryggen så kände att det får vänta till på torsdag. :) NU ska jag göra klart det sista på psykologin och ikväll blir det att se filmen på fyran. :)<3

Puss

RSS 2.0