:)

Då har man duschat och fixat lite, nu ska jag snart göra iordning mig lite. Gott Nytt År allihopa. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


Nyårsafton

Jahaop, då var det nyårsafton och man framme vid årets sista dag. Det har varit en händelserikt år, så mycket mer behöver jag nog inte säga.


Idag vaknade jag vid halv tio ungefär, gick upp och åt frukost, pratade i telefon, kollade på tv, gick ut med Måns, gick och handlade, nu sitter jag här och gör inte så mycket alls, åt en nogger mint förut var hyfsat god om vi säger så. Nu ska jag väl kolla på tv eller något och ladda inför kvällen hos Helena och Jocke. Hoppas på en trevlig kväll med god mat och fina fyrverkerier. Hoppas ni andra med får en toppenbra nyårsafton. :)

Sen vill jag bara avsluta detta inlägg med att skriva att jag ÄLSKAR mina underbara nära och kära och mina vänner. Jag älskar er otroligt mycket. Jag skulle inte klara mig uten er. :)<3





:)

Igår var jag barnvakt åt mina kusiner, vilket gick väldigt bra. :) Vi gjorde risalamalta och kollade på "Bonde söker fru". :)
Idag har vi pysslat och varit på McDonalds. :) Inhandlade mig ett pandband med, kan vara skönt med lite omväxling och inte alltid ha mössa på sig. :)
Nu har jag ätit lite och kollat på tv, snart ska jag duscha och sen ska jag se på TV igen. :)

Satt just och funderade på att det faktiskt är nyårsafton imorgon. Tänk att året har gått så himla fort.
Jag kan kort berätta om att det har varit både bra och mindre bra stunder. Vissa stunder är minne för livet och vissa stunder vill man glömma och gå vidare. Jag hoppas iallafall på att 2011 blir ett bättre år. :)
Ha det så bra! Vi hörs. :)<3


Lov

Varit på stan med mamma idag och fixat lite, hämtade kort och sydde upp byxor som jag köpte igår. :) Nu ska jag snart till mormor. :)<3


:)

Varit nere på stan en sväng, nu har jag ätit mat och snart blir det full frys med Josefine. Längrar efter min mp3! :)


When I see you smile

En lugn eftermiddag blev det allt, kom hem för en stund sen från bowlinghallen. Spelade lite med Jocke, fast gick inget vidare idag. Nu ska jag väl ta en dusch och invänta Josefine så vi kan gå och handla.
Imorgon blir det några ärenden på stan, någon som kanske vill följa med? :)
Ha det så bra! Vi hörs. :)<3

I´m so happy!

Jag känner mig så himla glad just nu. Har haft en sån himla underbar julafton med mina nära och kära, sen har jag myst under hela julhelgen och bara gjort saker jag tycker om att göra. Jag har fått massor fina paket som jag är jätteglad över, och snart ska jag kanske köpa en mp3 med som jag så gärna vill ha. Allting känns så himla bra just nu, hoppas bara att det sitter i ett litet tag iallafall, skulle kännas skönt om man säger så. :) Bilder fårn jul och så kommer senare tror jag. :)<3








I´m gonna fight for you

Kvällen igår var jättetrevlig och bra, vi åt god mat och så. :) Idag ska jag spela KM så innan dess händer väl inte så mycket. Är ganska trött så ska väl ta det lungt och kanske hinna slänga i mig något att äta. :)<3


:)

Heej! Hade en jättebra julafton igår som började med att jag gick upp klockan sju för att locka håret, sen vid halv nio så åkte vi ut till mormor och morfar och åt julfrukost tilsammans med nära och kära. Sen såg vi på julkalendern och tog det lite lungt. Efter ett tag så åkte vissa hem en stund innan de kom tillbaka igen. Så jag spenderade lite tid med mina kusiner från Göteborg, så vi dansade, kollade på Pippi på rymmen och så somnade jag en stund med, man blir trött när man går upp tidigt. Haha. Sen kom folket tillbaka igen och då började vi lite med julmaten och sen kom tomten och delade ut julklapparna till de små, sen åt vi julmat, mums! Mormors hemgjorda köttbullar är nog det godaste jag vet. :) Efter det så delade vi ut resten av julklapparna och jag blev riktigt nöjd kan jag säga. Om vi ska nämna något av det jag fick så var det: Kavaj, 2 nättröjor, plånbok, en ny pippitröja, trosor och pengar mm. :) Senare på kvällen så åt vi Risalamalta, det var så himla gott, och efter det så åkte vi hem och fixade lite. Sen såg jag på Mr Bean, Svensson Svensson och Tomten är far till alla barn.
En riktigt lyckad dag för min del, hoppas ni med hade en bra julafton. :)


Nu ska jag snart åka iväg en sväng och senare ikväll ska jag till min moster och hennes familj.
Imorgon ska jag spela Km i bowlingen, hoppas jag vinner. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

Dan före doppardag! :)

Första jullovsdagen idag och det kändes riktigt bra med en sovmorgon. Åkte ut till mormor vid halv elva och sen åkte vi till min gammelmormor och mötte upp mina kusiner från Göteborg som kom hit idag för att fira jul med oss. :) Då passade vi på att ha lite Luciafirande med eftersom det gick vinterkräksjukan när det egentligen var lucia.
Nu är jag iallafall hemma och ska väl ta en dusch om en stund och göra lite flätor så man har lockigt hår imorgon. Känner inte för att gå upp vid sju för att trippla håret så därför blir det nog flätor.
Senare ikväll ska vi iallafall gå bort till våra vänner Helena och Jocke med familj för att äta god julmat, spela bingolotto och byta julklappar. En rikgitg myskväll med andra ord. :)
Hoppas ni får en riktigt bra jul alla. :)
Ha det så bra! Vi hörs. :)<3


Äntligen...

JULLOV!!! :)

:)

Dagen har varit jättebra. Först var det julfest med alla i BF och FK, sen dansade vi tillsammans och då var även OP med, det var jättekul. Så finns inget mer att säga än att skoldagen var jättebra. :) Sen efter skolan så var jag med Jossa, då skulle vi se på Eclipse, men av någon konstig anledning så såg vi inte klart den så det får vi göra en annan dag. Vi bytte julklappar med så fick ett fint halsband med örhängen. :)
Igår så var jag med Matilda med och vi julfikade och bytte julklappar, det var jättetrevligt och jag fick en fin BH av henne som var jättefin. Så nu har jag nog av Bh:ar för er som vill veta.
Imorgon är det julavslutning och sen är det..... damdamdamdam... JULLOV, JIPPI! :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3





Snow

Helgen har varit bra! Idag ha jag virat in julklappar och sen var jag och åkte pulka med Jocke, Emilia, Amanda, Emma och Anton mm. Det var kul men kallt. :) Sen har jag kollat på Farsan med, den filmen var riktigt bra, så den rekomenderar jag. :) Nu har jag duschat och ska kolla på tv. Imogon är det skola igen och nu är det bara tre dagar kvar, sen är dt jullov. :)
ha det ås bra! Vi hörs imorgon. :)<3


:)

Gör testet annars blir 2011 inget bra år ...

Fullstädigt namn: Jennifer Maria Olofsson
Födelsed: 11 April
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Mellan blond/Guld
Högerhänt/vänsterhänt: Höger 

Favorit:
Sport: Bowling
Helgdag: Jul :)
Årstid: Sommar :)

Har du någonsin:
Varit kär: Mm
Blivit dissad: Inte direkt
Sovit utomhus: Räknas tält? 
Sett en död människa: Nej
Retats: Haha (a)

2 Alternativ
Pepsi/cola: Cola, men pepsi är med gott
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar :D
Tv/film: Båda :)
Gitarr/trummor: Gitarr 
Adidas/nike: Kvittar

Senast du:
skratta: I skolan
Grät: Vet inte
Filmen du såg: Love actually på engelskan ;P 
Drog ett skämt: Vet inte riktigt
Sjöng en sång: I skolan 

Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: Nej
kramat någon: Vet inte, måndags? 
Bakat: Var några veckor sedan tror jag
Viljat dö: Vet inte
 

:)

Du ställer alltid upp i alla lägen och vill alltid att jag ska vara glad. Då du är min bästa vän. När det gäller bowlingen Jocke så vet jag att du vill mitt bästa och gör allt för att jag ska bli bra. Jag vet att jag inte alltid har tålamodet och gör som du säger åt mig att göra, men ändå så ger du inte upp utan du hjälper mig tills det funkar. :) Om det krisar sig med skjuts så vet jag att jag alltid kan ringa och höra om du har tid att ställa upp, exempel om jag behöver skjuts till bolwingmatch eller kanske behöver åka iväg och köpa något. Som när jag letade runt som en galning efter mössan så hjälpte du mig att få tag i den och även köpte. Jag är jättetacksam att du ställer upp i vått och tort. :)


A special friend

Jag känner att jag borde visa min tacksamhet till någon/några som betyder väldigt mycket för mig. Som hat ställt upp så himla mycket för mig den sista tiden. Det är faktiskt Jocke och Helena. Jag vet att jag alltid kan säga till om det är något och jag har ett starkt förtroende den den här personen/personerna. En vän/vänner som alltid ställer upp. Jag vet inte hur jag ska visa min tacksamhet för hur mycket allt betyder för mig. Men det betyder iallafall enormt mycket och jag hoppas att den här texten kan kan visa lite om hur tacksam jag verkligen är.<3


<3

When I see your face there´s not a thing that I would change, cause you´re amazing, just the way you are. And when you smile. The whole world stops and stares for awhile. Cause you´re´amazing. Just the way you are.

Det är sant, så sant, så sant.<3


:)

Hej! Igår blev det inte några inlägg för jag hade inte tid. Var iväg med Matilda när hon sjöng på lärarnas julfest, det var jättemysigt på stället och matilda gjorde en dösabra insatts när hon sjöng. Och jag som var pärlans maniger/cotch eller hur ndet nu stavas, sak samma´, skötte mig också väldans bra. :)
Därför hann jag därför ite skriva på min daglista heller så jag frå skriva om två dagar idag iställer. :)

Skolan var bra idag, vi hade BF Campen hela dagen och det gick jättebra för BF10 (de som var med och seplade), men tyvärr så blev det ingen seger utan en stolt andra plats, men vi borde ha vunnit. :)


Mammsen i min mössa. :)<3


:)

Äntligen har jag fått min efterlängtade mössis. :) Som jag har letat och letat och letat, och til slut när hoppet nästan var slut så fann jag den. :)




Tack jocke. :)

:)

Jag har inte glömt dig även om du tror det ibland. :)<3


A beautiful evening

Har nu kollat på Svenska hjältar galan och det kom allt en tår kan jag säga. Det är fantastiskt vilka fina människor det finns som räddar andra människors liv.
Annars har kvälllen varit ganska lugn, har varit och handlat lite, pluggat, druckigt glögg och sett på tv.
Imorgon är det sovmorgon till tjugo i tio, och skoldagen är ganska kort med så jag slutar vid två.:)

Sen vill jag bara tacka min fina vän Matilda för alla fina ord som du skrivit om mig på din blogg, om ni är intresserade att läsa så heter den: www.matildaahl.blogg.se .
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


Home!

Hemma från sen bra dag i skolan. Blev bjuden på skumtomte, och dsen fick vi tillbaka samhällsproven idag med, vilket jag fick VG på så jag känner mig nöjd, för det var inte så lätt. Nu ska jag snart äta mat och sen  ska jag plugga och se på tv. Kanske ta en promenad, vi får se om tiden räcker till. :)

Söndag!

Har varit en bra helg. I fredags kollade jag på Idol och igår var jag i Linköping och handlade lite, Jocke handlade lite han med. Idag har jag gjort egna köttbullar och vart och hälsat på min gamel-mormor, hälsade på en liten bebis med som heter Freddy, så söt. :) Ikväll ska jag bara slappa för känner mig riktigt trött. Blir väl att kolla på Beck sen, och sen blir det sängen för imorgon är det skola och lucia.
Ha det så bra! Vi hörs. :)<3


Dagens bästa

Även om klockan inte är så mycket så är det nog dagens bästa än så länge. :)


Kära Tomten!♥
Även detta är önskar jag mig ett fett bankkonto och en smal kropp i julklapp. INTE tvärtom som du uppenbarligen trodde förra året... :) Tack på förhand

HAHAHA


I hope.

Nä, nu ger jag upp mitt letande efter mössa. Har säkerrt kollat minst 15 affärer på nätet, åkt till typ 10 affärer. Sen när man väl ska beställa så tar de slut på mindre än 30 minuter när de nästan precis kommit in. Aja, jag får väl hoppas på att det kommer en liten fågel och viskar i mitt öra att det finns en att få tag i snart. :)

Kvällen har bestått av bowlingträning, promenad, träffat Josefine en stund och sen har jag sett på Tv. Nu väntar sängen för imorgon är det skola.
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

:)

Nu har jag sett på tv och pluggat. Kan ju meddela att min mössa tog slut (SÅÅ) snabbt att jag inte hann och beställa någon. Hoppas bara på att det kommer in fler. :)
Nu väntar sängen för imorgon är det kola och prov.
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

Me happy!

Hej alla fina! Dagen har varit bra, och efter skolan gick jag ner med Emma på stan och fikade och hnadlade en julklapp, så nu har jag bara två julklappar kvar. :) Nu har jag virat in lite julklappar, och suttir vid datan och kollat på julkalendern och lite, den är ganska bra hihi. NU blir det att plugga, äta och kolla på tv.
Föresten så har jag hittat min mössa nu. Me very happy!
Ha det så bra! Vi hörs. :)<3


You´re beautiful

Vait och handlat lite julklappar idag, (hängde med helena och jocke) eller ioförsig så blev det bara en men nu har jag bar en ellet två kvar så är jag helt färdig med dem. Så det känns skönt. Nu är det bara julen som fattas, längar massor. Sen har jag letat runt efter en mössa jag vill ha men finns typ inga någonstanns, finns typ tre affärer kvar som jag får hoppas på annars får det bli ett andra handsval om den nu finns kvar då vill säga, annars blir det ingen alls, vilket inte är lika kul. :/
Inte har jag hunnit med att göra alla läxor heller, not god. Måste göra dem imorgon.
Nu väntar sängen.
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

:)

Hej! En bra dag i skolan, har äntlien fått nya skåp i skolan så nu har vi någonstans att ha våra saker. :)
Förutom det så är jag inte på humör för min mössa som jag vill ha är slut i hela Sverige tydligen. :(
Nu blir det att åka till Mobilia och Ö&B kanske, ha det bäst alla. :)<3


I´m happy

Kvällen har varit bra, sett på tv och pluggat lite. Nu blir det sängen, imorgon är det sovmorgon till klockan tjugo i tio, så blir lite utvilad iallafall. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


A angel

Hej! Veckan ha börjat ganska bra om jag får säga det själv. Fick tillbaka BKF idag och det visade sig vara ett MVG på det, så just nu är jag ganska glad. ( Så jag tycker nog att jag är värd en av mormors nybakade lussekatter) :). Resten av dagen har med varit bra, fast sista lektionen var jag så trött så jag knappt orkade lyssna. Nu sitter jag här hemma och väntar på maten, resten av kvällen består av att plugga.

Föresten så vill jag ha min fina värmande mössa nu, jag vill vill vill... Snällaaaaaaaa! (A) Men det finna ingen snäll som vill följa med mig? :(<3


Jag älskar dig varje sekund

Jahop, då var snart söndagen slut och helgen har varit riktigt bra tycker jag. Hade en bra kväll igår med många bra männinskor, jocke och helena bland annat, och många fler.
Idag har jag kollat på film hos de med för att vår Tv av någon konstig anledning inte kan ha textade filmer för texten passar inte in i rutan, och jag är inte direkt teknisk av mig heller så vet inte hur man ändrar det.
Nyckeln till frihet hette filmen föresten, den var bra med blandade känslor.
Resten av dagen har som jag sa tidigare spenderats på stan bland annat och så framför TV,n.
Nu är jag nyduschad och har gjort inbakade flätor så nu är jag redo för at krypa ner i sängen och se klart på Beck filmen. Imorgon är det skola. :)
Ha det så bra! VI hörs imorgon. :)<3


I did it for love

En bra dag igår. Gick nästan vidare bland de åtta bästa i tävlingen men det fattades någa poäng tyvärr, och julfesten vad med bra, god mat (förutom skinkan och prinskorvarna).
Idag har jag varit och handlat lite julklappar med Josefine på stan, okej det blev bara en men det skulle ha blivit flera. Haha. Nu är jag trött och ska lägga mej i soffan och kolla på Full Frys med Jossan.
Ha det gott igelkott! :)


:)

Har sett på Idol nu och kan ju bara säga att det har varit en GRYMT bra kväll ikväll med GRYMT bra Idoler. fast Hoppas på Minnah i finalen för hon är GRYMT bra, men det är Olle med så han vill jag med ha i finalen. (Okej, Jay är bra han med.) Alla är GRYMT bra helt enkelt. Undra hur många gåner jag skrivit GRYMT i detta inlägg, fem fick jag det till nu, men det är ju för att de är GRYMT bra. Oj nu blev det visst sex. :)
Men nu ska jag måla mina naglar och se på Cirkus Möller, sen blir det att se vilka som går till finalen på Idol, och efter det väntar sängen. För imorgon väntar bowlingjultävlingen, så är riktigt taggad nu.
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


Idol!

Heja Minnah!!! :)


Remember...

Sen kan jag ju bara påminna om att jag och Matilda gjorde riktigt bra videoklipp igår, så de kan ni ju alltid kolla in om ni har lite tid över? (Y) :)

www.matildaahl.blogg.se

Fredag!

Hej allihopa! Är fortfarande hostig, ifall det är någon som undrar. Hann inte skriva så mkt igår, var plugg på samhäll som gällde hela dagen. :)
Men det har varit bra i skolan, gjorde BKF-prov igår och det kändes bra, och så fick vi tillbaka engelskaprovet vilket jag fick VG på, så jag känner mig verkligen supernöjd, och som jag sa så pluggade jag på samhällsprovet hela kvällen igår efter bowling träningen, och det kändes med bra när jag skrev provet idag. Så det känns rätt bra just nu.
Idag har det med varit en bra dag, Jossan var lite piggare idag med så hon kom till skolan idag så vi kunde ha sällskap imorse och hem med, duktig flicka. Sen var jag hos Jocke och de en stund, och sen kom mormor och hämtade mig. Då åkte vi till Hemmakväll och köpte godis min gulliga mormor och jag. Nu har jag duschat och gjort mig lite fräsch, så ska väl göra inbakade flätor med efter att håret har torkat och och efter man har ätit den goda maten. Sen ska jag se på IDOOOL- semifinalen.
Men nu kanske man ska ta och kolla på ett avsnitt av Julkalendern, ska ju vara bra har jag hört. (A)
Aja, där fick ni en del att läsa, tack för att ni tog er tid.
Ha det så bra! Vi hörs. :)<3


I can see the lights in the dark

Har inte så mycket att säga om dagen mer än att det är sååå himla KALLT ute idag. Vet inte riktigt vad jag känner mer än att jag inte är så jätteglad och att jag vill bli frisk snart.

.

Åt helvete.


RSS 2.0