Snart höstlov!

Hej! Var på teater förut med Matilda. Nu har jag duchat, packat väskan och nu ska jag väl måla naglarna, sen är det väl sängen som gäller. Föresten är det inte långt kvar tills det är höstlov, och det gillar vi! :)
Ha det så bra! Vi hörs! :)<3


I´m so happy!

Nu har jag bokat biljetter, jippi. Efter det var jag med mamma och handlade lite med och sen var jag och Jocke på donken. (Onyttigt men gott, haha.) :)
Kom hem för en stund sedan, har sett på Välkommen åter och nu ska jag antingen lägga mig eller se på sista avsnittet av Kungarna på Tylösand.
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


Hmm?

Vad ska jag säga om dagen? Tycker att den har flytit på ganska bra i skolan och allt. :) Kom hem för en stund sen och nu gör jag inte mycket alls. Ska väl göra lite matte snart och sen ska jag åka och köpa biljett och sen ska jag iväg med mamma och handla. :)<3


It´s a good day.

Var en bra dag i skolan idag med mycket skratt. Har nog aldirg skrattat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde med mina fina vänner Matilda och Emma, eller vad säger ni flickor? Efter skolan gick jag iallafall ner med Emma på stan och fikade, sen gick vi och letade efter en jäkla bänk att sitta på, men det fanns ingen ledig, så efter ca en halvtimmes letande eller något så hitta vi en vid ingången, och eftersom folk går in och ut hela tiden så var det väldigt kallt. Men tack för en bra dag i skolan mina fina flickor och tack för en bra eftermiddag Emma.
Just det köpte ett nagellack med, ett sådant som gör att det blir mönster. Så nu har jag målat mina naglar och pluggat matte. :) Nu ska jag se på tv.
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

:)

Kom nyss hem efter att ha varit på gården med Julia en stund. Pratade lite och så kollade vi på Ullared. :) Nu ska jag nog lägga mig även att vi har sovmorgon imorgon. Kan vara skönt att vara utvilad någon gång.
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


<3

Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat. <3

Lånat av Emma, men känns så rätt.

I´m happy when I see you smile

Kom precis hem efter en härlig skoldag med min fina klass som jag inte sett på tre veckor eftersom vi varit på apu. Kul att träffa alla igen. :) Nu ska jag äta lite om en stund sen ska jag ta det lite lungt och senare ikväll blir det att åka och lämna tillbaka mina drill kläder sen blir det att kolla på SISTA avsnittet av Ullared. :)<3

I´m thinking about you

Hej! Kan börja med och berätta varför jag inte bloggade igå, och det var för att jag var och kollade på en mycket bra bowlingmatch och efter det åkte jag ut till momror och morfar och var där hela kvällen. Vi var barnvakt åt min kusiner och så åt vi pizza. Elvira sov hos oss inatt med. :)
Nu har vi ätit frukost och lite så nu blir det väl att ta en dusch, sen får vi se vad som händer.
Ha det bra! Vi hörs senare! :)<3


Fredag!

Sista dagen på min apu idag, kändes rätt tråkigt. Trivdes så himla bra på min apu bland alla gulliga barn och snälla fröknar. :) Var så att det nästan kom en liten tår när jag kramade om en liten tjej och sa hejdå. Men that´s it! På måndag är det skola igen och då får man träffa klassen igen, vilket ska bli kul.
Nu är det äntligen fredag med, så ikväll blir det att kolla på Idol, utan Alica då förstås som har lämnat Idol. Tycker det är synd, hon var bra
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

I´m happy!

Gick ganska bra på bowlingen idag, fick 181 på min sista serie. :) Det märks så väl när man inte mår bra, för då spelar man inte lika bra och man orkar inte fokusera sig på samma sätt.
Nu ska jag iallafall se på TV, sen blir det sängen.
Föresten, visste ni att Alice har lämnat Idol? Det är synd tycker jag, hon var bra.
Ha det så bra. Vi ses/hörs imorgon. :)<3

Just det!

Kom på att vi har haft ansikts målning idag med på apu, Var riktigt kul, jag tror nog att det var Batman som var mest populärast, iallafall bland killarna. :) Nu ska jag vila en stund, är ganska trött.
Vi hörs sen. :)<3

:)

Kom hem från min apu nyss, nu är det bara en dag kvar, vilket är lite tråkigt. Tycker det är så himla kul. :)
Nu kollar jag på ett avsnitt av Kungarna på Tylösand. Senare blir det bowling träning. :)<3


Hej!

Jobbade till fyra idag. Pratat med Josefine ett tag, var länge sedan vi sågs nu. Sen får jag hoppas att alla mina sjuklingar runt omkring mig blir friska snart. :)
Vi hörs senare! :)<3


I`m happy!

Nu har jag sett på: Halv åtta hos mig, sen bläddrade jag mellan 112 - På liv och död och Sveriges skönsate familjer och slutnigen så kollade jag på Despirate Housewives. Så nu väntar sängen. Imorgon väntar APU. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

Tisdag!

Hej! Jobbade till klockan fem idag, så har varit hemma i ca en timme. Har preis ätit lite mat så nu ska jag duscha och sen mysa ner mig i soffan i min gosiga morgonrock. :) Kolla på tv och äta rulltårta som jag fått av mormor och morfar. Morfar fyller år idag, Grattis morfar. :)<3


TV time!

Efter en lugn eftermiddag så ska jag nu se på Ullared. :) Förskte lägga in kort från nya mobilen men gick inte så bra av någon konstig anledning. Var tvungen att instalera något, vilket jag inte behövt göra innan. Men aja, nu ska jag se på tv och efter det ska jag nog sova.
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

A new week!

Kom precis hem från min sista påbörjade apu vecka, vill vara där fler veckor för det är så himla kul. :) Bra schema med, så det är bra. Men har har väldigt ont i ryggen, fast min feber och halsont börjar bli bättre så det är (Y). Nu ska jag snart äta lite mat sen ska jag faktiskt vila lite och just det, ikväll är det Ullared på tv.

SAKNAR BF10, men vi ses om några dagar! :)<3

Söndag!

Vaknade vid halv åtta för att gå upp och äta frukost innan bowlingmatchen började klockan nio. Gick inte så bra i början men jag ökade min poäng i varje serie. Men tror det dels beror på att jag är sjuk och inte har så mycket energi. Ska inte skylla på det men kände att man inte hade så mycket ork till att anstränga sig, men det blev en hyffsad match ändå. Nu har jag gjort potatisgratäng med Jocke och så ska jag steka kött snart. :) Men nu ska jag se lite till på Dansfeber för det missade jag igår. Annrs blir det en lugn eftermiddag och ikväll ska jag se på Ensam mamma söker. Imorgon är det jobbardag igen om jag inte är sämre i halsen eller att jag har feber. :)<3

I need a hero!

Hej! Vaknade av att min mobil ringde kvart över åtta, vilket visade sig vara min moster som ringde fel, haha. Sen somnade jag om och gick upp vid tio och åt frukost. Sen var momror här en stund med. :) Jag känner mig fortfarande lite halvsjuk, lite ont i halsen och så. Så det blir en lung helg med vila, hoppas jag kan spela bowling imorgon bara, men det ror jag nog.
Vi hörs senare! :)<3


:)

Varit på stan med mamma och kollat lite. Hittade en vinterjacka som jag kan tänka mig, men den var ju inte så billig så vi får se om det blir den eller en annan, ska nog kolla i Ullared en gång till och hoppas på att det finns en denna gång. :) Köpte godis och sen var vi och åt mat. Nu gör jag inte mycket alls, känner mig lite halvsjuk. Men hoppas alla får en bra helg. :)<3

Hej!

Kom precis hem från min apu nyss, det har redan gått två veckor, så nu är det bara en vekca kvar, och det är ju lite trist. Men nu är det iallafall helg and thats me like. :) Men börjar känna mig lite sjuk, har haft ont i huvudet hela dagen och känner mig lite febrig och sen lite i halsen, så vi får se hur det går. Nu ska jag sitta här en stund och kolla runt lite sen ska jag ta det lungt och vila. Är bowlingmatch på söndag det så det längtar jag till. :)<3

Why?

Jag fattar inte, inte ens en av de närmaste förstår. <3


I´m thinking and thinking.

Kom hem från bowling träningen nyss. Nu blir det att ta en dusch och sen är det tv.

Blandade känslor just nu, vet varken ut eller in. Vad ska man välja? Vad ska man göra? Vad ska man säga?
Aa, som sagt så är det mycket att tänka på.

:)

Funderar på att köpa vinterskor snart, visst köpte ju för ett tag sedan men det var ju med klack på så det kan man ju inte ha hela tiden och gympadojjor börjar bli kallt. Så dem här är ett par av de jag skulle vilja ha. :)


See you leater!

Nu har jag kollart kart på Kungarna av Tylösand, det är ett ganska konstigt program men man tittar ändå, haha. Nu ska jag vila en stund och sen är det bowling träning. :) Och på tal om något annat så är jag trött och väldigt sugen på McDonalds, hmm? Men det blir ingen sådan mat idag.
Aja, vi hörs senare. :)<3


:)

VArt en bra dag på apun. Nu ser jag på Kungarna av Tylösand. :)

I`m happy!

Hej! Var på stan med mamma förut och skulle kolla på vinter jacka och lite annat. Men det fanns ingen direkt som passade henne i smaken, men istället hittade jag en mobil som passade mig i smaken, så det blev en ny mobil för mig idag. Så nu är jag väldigt glad. Har huvudvärk som inte har släppt än så nu blir det nog att skicka över lite musik till mobilen. :) Sen ska jag se på tv. :)<3


Hem ljuva hem!

Kom hem från apun nu, jobbarde sju till kvart över ett idag. Känns ganska skönt att komma hem skapligt. :) Känner mig trött, ont i huvudet och hängig, har så himla ont i ryggen. Men ska väl ta mig ner till stan iallafall och kolla lite. Annars får det en lugn dag. :)<3

Love you!

Nu har jag sett på tv. 112 på lic och död sen blev det Despirate houseviwes. Nu blir det sängen för imorgon är det en ny jobbardag. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


This is true!

Hemma efter ännu en apu dag. Känns riktigt bra och roligt är det med. :) Nu ska jag nog fixa det sista på läxan sen blir det att äta något. Sen får vi se om det blir gymmet... :)<3


It´s a long day!

Hemma efter att ha jobbat en lång dag på förskolan idag. Nu har jag ätit och snart blir det kanske gårn, får se. Ikväll är det Ullared, och det måste vi se. Annas är det inget speciellt tror jag.
Det är många tankar i huvudet ibland:
Jag älskar dig för att du är den du är, men jag blir trött på när du inte håller saker som du LOVAT!!!

Love!

Hej! Igår var jag på kalas helda dagen så hade inte riktigt tid att skriva. Idag har jag haft bowlingmatch och vi vann som tur var. Sen har jag varit och handlat, lagat god mat och sen har jag gjort chokladpudding. Nu ser jag på Ensam mamma söker och sen blir det väl att se på film eller så blir det att sova. Set är en lång APU dag imorgon. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


Idol!

Hej! Ser på Idol. Har en del favoriter men Olle och Geir har varit grymt bra ikväll. :) Men det är många andra som är bra med. :)<3


:/

Nu ska jag snart äta pizza, ska bli gott. Sen vet jag inte vad jag ska göra för att få alla människor nöjda? Får bara massa skit... Blir ledsen...


Happy birthday!

Idag fyller min fina kusin Julia år. GRATTIS! :)<3

Friday!

Hej!Nu har jag kommit hem från sista APU dagen denna vecka. Känner mig ganska trött idag, så blir att ta det lungt ikväll. Ska på släktkalas imorgon med, kul. :) Nu blir det att göra läxan och sen tar jag helg, JIPPI! :)<3

Intresserad?

Sen skulle jag säga att jag säljer NewBoby saker ett tag nu framöver så säg till om ni är intresserade. :)

Om ni vill gå in på hemsidan och kolla på vad som finns så är der den här: www.newbody.se


Beautiful girl

Hej! EN dag till avklrad på min APU och imorgon är det fredag, vilket innebär att det redan gått en vecka på APU, och det innebär att det bara är två veckor kvar?! Det går så himla fort alltså, men huvudsaken är att det är bra där man är. Idag tog vi kort med, en himla rolig fotograf måste jag säga, haha. :) Kom hem från bowlingträningen för en stund sen med nu har jag ätit och nu blir det väl att fortsätta med läxan. Sen blir det nog tv.
Ha det så bra! :)<3


Hej!

Var en lite halv lång dag på min APU idag, men det var helt okej. Lekte med barnen och så. När jag kom hem så gick jag iväg till gymmet och tränade lite sen bubblade jag i bubbelpoolen, så skönt. När jag kom hem så åt jag lite mat och gjorde min dagboks läxa, den är faktiskt lite halvsvår. Sen så firade mamma och jag min namnsdag med lite fika, eftersom det är Jennifer idag. :) Nu har jag sett på tv en stund och snart ska jag se på "Välkommen åter".
Ha det så bra. VI hörs imorgon. :)<3


Längtar!

Nu har jag sett på första avsnittet av Desperate Housewives, älskar det programet alltså, slutar alltid lika spännande. Nu ska jag iallfall lägga mig, varit trött hela dagen så det är bäst att passa på att sova lite. Imorgon är det APU igen och det ska bli riktigt roligt. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

A place to stay

Hej! Kom hem för en liten sund sen efter andra dagen på min APU, om vi ska kortfatta det så säger jag: Det har varit en riktigt bra dag. :)
Nu ska jag göra dagboken och sen kommer mormor och morfar hit och fikar sen ska morfar hjälpa mig sätta upp mina nya tavlor med. :) Sen får vi se om det blir ett pass på gymmet. :)
Ha det så bra! :)<3


Kanelbullens dag!

Första dagen på APU,n avklarad och det var riktigt roligt. Känner att det kommer bli tre väldigt bra veckor. :)Slutade tre idag med så var en lagom lång dag.
Nu har jag gjort klart APU-uppgiften med så det känns skönt, bara dagboken kvar, sen ska den ju renskrivas med. :)
Föresten visste in att det är KANELBULLENS DAG idag? Och ingen kanelbulle har jag fått häller, inte än iallafall. :)
Nehep, nu ska jag göra lite annat, ha det så bra så länge! :)<3


I did it for love

Hej! Idag har det vart en lugn dag. Virade in presenter och julklappar på förmiddagen, sen åkte jag och mamma och handlade lite sen var jag hos några kompisar en stund. :)<3
Nu har jag duschat och så, ska se på "Ensam mamma söker" sen blir det Iren huss. Det är en anledning till att jag gillar söndagar för då är det bra på Tv.
Imorgon är det första APU dagen som gäller, tror det kommer blir riktigt bra. Är lite smånervös men det blir nog bra bara man kommer dit. :)
Ha det så bra! Vi hörs. :)<3


I cry cause I love you

fdkgdlfgdflgkdgdfknbglgdfgfdgkgdf, så känner jag just nu! Det finns så många tankar som inte går att skriva i ord. <3


Shopping weekend!

Hej! Nu har jag kommit hem efter två dagarns shopping i Ullared. Eller ioförsig så kom vi ju hem i går men orkade inte skriva något då, man blir ganska trött av att ha gått i Ullared i två dagar i ungefär 10 timmar samanlagt. Handlade en hel del, men så mycket folk som det var i går har det aldirg varit där föru när jag varit där. Var kö vid parkeringen och då var klockan typ tre när vi åkte och det stängde typ fem. Hihi.
Men jag har iallafall haft det jättebra! :)
Idag får vi se vad som händer, blir nog att ta det lugnt för det mesta, är ganska trött.
Vi hörs senare! :)<3


RSS 2.0