Söndag!

Sov hos mormor och morfar igår, vi grillade lax på kvällen och sedan åt vi godis och kollade på sommarkrysset. Lite senare tog mormor och jag en promenad och pratade om allt möjligt, jag är så glad att jag har dig mormor, och jag älskar dig så otroligt mycket att det inte går att beskriva. :)
Imorse så väckte hon mig vid tio i nio och sen gick jag ut och åt frukost, och efter fikat så åkte jag hem för idag har det ju varit strålande sol så har varit på Lundbubadet och solat och badat, med lite brända fläckar på ryggen.
Imorgon blir det Söderköping och äta glass på Smultronstället, ska bli kul har inte varit där på flera år. :)<3
Puss

God morgon bloggen!

Har gjort iordning mig lite nu. Ska ner till stan om en stund och klippa mig, få bort de slitna topparna. :) = Lätt att borsta håret. :)
Senare blir det att åka upp till min moster en sväng och fika.
Ha en bra lördag! :)<3
Puss

 Känner att jag skulle vilja åka utomlands! :)

ÄNTLIGEEEN!!!

Nu mina hjärtan kommer alla semester bilder som jag pratat om. För nu har jag äntligen lyckats lägga över bilderna i datan. :) Men nu har ni något att göra en stund. :)

 Jag och Sofie var kattvakt hos mormor. :)

 Havet vid tylösand. Samma dag gick vi över en mil längs hela stranden och tillbaka, men då tog vi gångvägen. :)

 Havets vågor "sakta" rulla in. :) (FORT!!!)

  Per Gessles hotell. :)

 Poolen vid hotellet, men där kan man inte göra vad som helst, haha. Vi ser allt. :)

 Här går det undan. :)

 Den eviga vägen! :)

 Snälla grannar man har som räddar tvätten när vi va på promenad. :) För vi var bara någon km bort, men det regnade tydligen på campingen men inte där vi var.

    När vi va på Fun City red Amanda och Jocke påTjuren. :)


 Här rider Emma häst med mig som ledare. :) Grym! Jag som knappt suttit på en häst. :)

 Gris, nöff nöff! Kollade på massor olika djur på Fun City, men orkar inte lägga upp alla. Men det var, grisar, getter, renar, och fåglar mm. :)

 Sen hade de bad också, så man var ju tvungen att bada lite med när det var så varmt. :) De hade vedtunna med, men det var så varmt att det gjorde ont, så jag satt bara lite med bena i den. :)

 Sen var vi inne i Hamstad en dag med och kollade lite i affärer och åt på Kina resturang bland annat. :)

 Denna långklänning köpte jag bland annat inne i Halmstad. :)

 Såhär ser det ut innan after beach...

 Såhär ser det ut på after beach...

 Stranden en varm sommardag. :)

 Sen var vi på halmstads äventyrsland med . :)

 man ser ganska bra från parisehjulet. :) Hör har ni badplatsen. :)

  Kan säga att jag är riktigt stolt över Jocke som trotts sin enorma höjdskräck vägade åka parisehjulet även om han gick ur kön första gången. :)

 Sen var alla kusiner i Bergs Slussar och kollade lite när vi hade kommit hem från Tylösand. :) Min derss jag har på mig köpte jag i Ullared påvägen hem från semestern. Älskar ULLARED så i höst kommer jag igen. :)

 Puttesnutten Måns! :)

 Månsen fyller 2år. :)

 I Vadstena i onsdags. :)


 Idag var mormor, morfar, mamma och jag ute och åt på resturang, och jag bjöd alla. Snäll jag är va?! :)

 Sen avlutade vi den härliga eftermiddagen med lite minigolf. Morfar vann så han fick bjuda på glass, bra vinst va? :)

 GOLFPROFFSET! Eller inte, haha. :)

Nu har jag suttit i ca 1,5 timme och lagt upp bilder för eran skull, så hoppas ni gillade det. Mer kanske kommer senare, men nu har ni lite bilder från vad jag gjort i sommar. :)<3

Puss






Måndag

Ber om ursäkt för att bilderna inte kommit upp än, men har inte förtått mig på kameran så bra så vetitn riktigt hur man lägger över bilderna. But the pictures comming zoon! :)
Idag blir det nog Lundbybadet ett litet tag! :)<3
Puss

Hej!

Detta inlägg blir väl till er då mina trogna läsare. :)
Är bvarnvakt i helgen åt mina kusiner. Var på stan på förmiddagen, träffade en person där som jag saknat en del, så blev riktigt glad då. :) Sen åkte vi ut till mormor och morfar på dagen. Nu har vi kommit hem för en stund sedan och har ätit lite pizza med. :) Ikväll blir det sommarkrysset och lite godis tror jag. :)<3
Puss

Hem ljuva hem!

Hej bloggen! Blev ingen uppdatering på campingen, men var lite strul med internetuppkopplingen där så orkade inte sitta så mycket vid datan. Var på Tylösands camping för er som inte visste. Men har varit bra iallafall, badat lite, shoppat, varit inne i Halmstad och kollat och även deras äventyrsland, sen Fun City och påvägen hem blev det the best of Ullared!!! :) Men det kommer bilder lite senare när jag har orkat lägga över dem i datan. :)

Vi hörs! :)<3
Puss

Hej!

Har varit hos mormor i några dagar nu, har varit riktigt skönt att bara få va. Igår kom Sofie ut med och vi spelade en hel del kort, kollade på tv och film och pratrade massor om mycket. Jag ljuger inte om jag säger att vi spelade 500 bra många gånger. Haha! Men nu har jag varit hemma och laddat inför nästa resa, men dator kommer att finnas med så kommer inte glömma bort er mina snyggingar. Kommer kanske inte bloggga varje dag men lite uppdatering ska ni allt få! :) Kommer sakna min mamma, mormor och mina nära och kära. Och såklart mina älskade vänner som betyder massor, vilka de är så är det väl de som jag har varit med minst en gång i år iallafall. :)

Ha det gött alla sommar snyggingar så hörs vi! :)<3


Puss


Hej!

Inte uppdaterat på ett tag nu, men har varit fullt upp så har inte hunnit. Men nu har jag iallafall jobbar klart för ett litet tag och är nu ledig i fyra veckor. I fredags var jag med jobbet och spelade minigolf och åt på kina resturang, det var jättetrevligt och gott. Helgen har förövrigt varit ganska lugn, varit hos helena och jocke och badat, grillat och haft det skönt. Prövade att montera upp det nya tältet med inför campingen om några dagar, ska bli så skönt att komma iväg.
Idag kom mormor och hämtade mig, vi åkte och handlade lite sedan gjorde hon älgkött och potatis, var såå gott! :) Ska sova där några dagar så ska väl packa lite snart, och sen packa fram lite saker inför campingen med så man inte gör allt sista dagen. (Y) För övrigt ser det ut att bli Linköping och att vara med Sofie denna vecka.
Ha det så bra! Vi hörs! :)<3





Sun!

Hej! Jobbat idag, sen efter jobbet blev det en tripp med Jocke till Motala för att köpa kuddar, blev en pizza med. Gott! :)
Nu blir det jordgubbar till Allsång på skansen. :)<3
Puss


Söndagsmyyys!

Hej hjärtisar! Varit ute nu på förmiddagen och plockat smutron, elin plockade lite medan jag var ute med Måns. För övrigt tror jag det blir en lugn söndag med någon film kanske. Blrjar min sista jobbarvecka imorgon och sen är jag ledig i några veckor. :) Då blir det lite semester resa och Gröna Lund som bestämt, sedan får vi se vad som händer. :)<3
Puss

Hej bloggishjärtan!

Har inte varit så aktiv här på ett tag som ni kanske märkt. Men har jobbat mycket och så har jag haft fullt upp.
Men för er som saknar min uppdtering ska nu få a litle bit of information. :)
1. Har jobbar hela veckan utom i fredags.
2. Badat i Helenas och Jockes pool de dagar det var varmt, dock efter klockan fem eftersom jag jobbar, men SKÖÖNT ialalfall vill jag lova. :)
3. Igår var jag ledig och var barnvakt åt emma så vi drog te donken för en lunch.
4. Gick på broarnas dag igår.
5. Var på marken idag i Heda, alltså Heda marken. Fcik lite saker av fina mormor min. :) Sen åkte vi hem och grillade där. :)<3
6. Nu är min kusin här och ska sova här inatt.¨
7. Snart blöir det lördagsmys/slapp i soffan framför tv med lite cola eller cider, och SÅKLART GOOODIS! :)

Men nu ska jag spela lite Nitendo med Elin. :)<3

Vi hörs! Puss

RSS 2.0