VAD JAG LÄNGTAR TILL

Åhhh, det finns så mycket jag längtar till just nu... Jag längtar till: Jag ska spela släktträffen nästa fredag Det blir vår Min APU Stafettnatten Min födelsedag, då blir jag 18år! :) Ullared Och det finns så mycket mer, men kommer inte på något just nu. :)<3

Your are my world

Stockholmresan var bra, kunde konstatera att det var tre saker på R! :) Rologt, rörigt och riktigt kul. Handlade inte så mkt faktiskt men jag är nöjd ändå. Igår var jag med Julia, och det var bra, vi lagade mat och kollade film och pratade en del. :) Idag ska jag bara ta det lungt, kusinerna är här nu och om en stund blir det lunch på mcd. Sen blir det en sväng till mormor. :)<3 Puss

LADDAR

Snart drar jag iväg på KM. Som sagt mitt mål är att inte komma sist! :) Hoppas ni andra får en bra dag! :)<3

EN BETYDELSEFULL PERSON

Det finns många betydelsefulla personer i mitt liv, men en av dem är min underbara och fantastiska mormor. Min mormor har stårr vid min sida sen den dagen jag föddes. Hon har sagt åt mig när hon tyckr att jag har gjort fel och när jag har gjort något bra. Jag kan alltid prata med henne när det är något, för jag vet att hon lyssnar. Jag kan ringa henne när som, vilken tid på dygnet det än är så svara hon. Hon bryr sig om allt och alla och har ett hjärta av guld. En gång när jag pratade med henne i telefon så fårgade hon vad jag gjorde, och då svarade jag henne att jag sminkade mig. Då sa hon till mig att du behöver inte sminka dig för du är så fin ändå. En så fantastisk människa som hon är finns det nog nog inte många av. Det är därför hon är så unik och jag är så lyckligt lottad att det är just min mormor. Jag älskar henne av hela mitt hjärta! Ett liv utan min mormor finns inte! Älskar dig!

Juldagen

Dagen har varit bra. Sitter just nu hos min moster och väntar på att maten ska bli klar. Ser ut att bli inlags kyckling och potatisgratäng. :) Sen blir det att ta det lungt, kolla tv och äta lite godis kanske. Sen blir det hem o lägga sig skapligt och ladda inför KM imorgon. :)<3

MINA DRÖMMAR

OM jag kunde drömma... Skulle jag vara rik Skulle jag vilja bo i en stor lägenhet på New York,s stora gator Skulle jag vilja att min älskade nära och kära alltid skulle leva ett frisikt och lyckligt liv, och aldrig behöva känna oro Skulle jag leva ett lyxigt och bra liv Skulle även önska att det var frid överallt och att fattigheten inte var så stor Det finns så mycket son jag drömmar om, men hör var lite av det. :)

I MIN VÄSKA

Jag vet inte riktigt vad som är i min väska just nu, men i ´skolväskan är det iallafall religions saker, mattebok, pennskrin och miniräknare mm. Men i min handväska ligger det nog inte så värst mycket just nu. :)

God jul

Julaftons morgon är det mysigaste som finns, man har alltid en sådan härlig känsla när man vaknar. :) nu sitter jag hos mormor, vi kom hit redan imorse och åt den goda och traditionella julfrukosten. Nu kollar vi på Kalle anka medans vi väntar på att tomten ska komma. Undra vad man får i år.:) vill bara säga att jag bloggar från en iPad för första gången med, kul. Ha en bra jul mina fina vänner.:)<3 puss

Vill bara säga att...

Jag har gjort min sista läxa för denna termin nu och nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det skolavslutning och sen tar jag jullov! :)<3

Puss

EN VANLIG DAG

En vanlig dag i mitt liv ser väl ut ungefär såhär. Jag går upp vid sju, äter frukost och fixar iordning mig. Sen traskar jag iväg till skolan, eller cyklar. Sen är jag i skolan tills på eftermiddagen. Då går jag hem och antingen tränar jag bowling, gör läxor, umgås med vänner, sitter vid datan eller så gör jag något annat skoj. Sen vid typ åtta kollar jag på tv tills jag lägger mig. Typ så. :)
På helgen så gör jag olika saker. När det är bowlingsesong (höst till vår) så spelar jag match på helgen när det inte är uppehåll. :)<3


Puss

MIN FRAMTID

När man hör om min framtid så frågar ofta folk mig om jag tror att jag lever i en saga. Och nej, det tror jag inte men alla har väl framtidsdrömmar och man vill väl hoppas på en bra framtid eller? :)

Min framtid ser iallafall ut så att jag vill gå ut gymnasiet med bra betyg. Först så var jag säker på att jag ville plugga vidare direkt, men nu är jag osäker på det och vet inte om jag ska ta ett sabbats år eller om det blir universitetet direkt. Vi får se!
Under tiden jag pluggar vill jag samtidigt leva livet och ha roligt, ut och resa kanske och bara njuta. Sen när jag har pluggat färdigt så vill jag ha ett bra jobb där jag tjänar pengar så jag inte behöver snåla. Jag vill kunna unna mig saker!
Sen vill jag hitta en bra och snygg man, han ska vara omtänksam, snäll, snygg och ja... Älska mig för den jag är! Humor är väl ganska viktigt, man måste ju ha roligt i livet. Sen vill jag gifta mig och ha två eller tre barn. Jag vill bo i ett lagom stort hus, antingen i ett villaområde eller lite utanför stan. Och husvagn på det! Jag vill hitta på mycket saker på min/vår lediga tid. En resa en gång om året skulle ju inte skada.
Sen vill jag umgås med familj och vänner, dem är viktiga i mitt liv. Och bowlingen såklart, jag vet inte om jag kommer spela när jag typ är 30år, men jag hoppas på att jag inom en snar framtid kan börja bli "bra" på riktigt och börja spela i farma laget. Sen om det är så att jag fortfarande är aktiv bowlare när jag är 30år så är det ju kul om familjen får lite av det intresset!

Men men, drömma kan man ju alltid göra! That´s who I am! :)<3

Puss

MINA VÄNNER

Jani, vad vore livet utan vänner? Mina vänner är jätteviktiga för mig, det är dem som gör mina dagar i skolan, på min fritid och när jag behöver dem som mest. Jag har många kompisar, men för mig är man närmare än vän en vad man är med en kompis. Dem är man mer ytliga med. Jag har typ 3-4 vänner som betydet väldigt mycket för mig, som vet mycket om mig och som jag vänder mig till när jag behöver prata, men det finns kanske 1 eller 2 som betyder allra mest, som alltid finns där. Men jag är glad över de vänner jag har och klagar inte över att jag vill ha fler. Jag har dem jag beöver och dem har en plats i mitt hjärta! <3

Måndag

Hej alla glada och icke glada! Måndag igen vilket innebär en ny vecka, snart jullov och vi är ännu närmare jul. Och nu har det allt kommit lite snö med, så nu börjar jag få lite julkänsla lite såhär innan jul, hoppas bara den ligger kvar med. :) Idag var det skola, var riktigt trött imorse, kände att jag ville vara hemma idag, men duktig som jag är så kilade jag iväg till skolan utan problem, en ganska lugn dag.
Imorgon ska vi ha julfest med BF och FK, undra hur det kommer bli? Bra förhppningsvis. :) Sen blir det hem med Jossa och ha julmys. :)

Nu ska jag skriva det sista på Buddhismen, sen ska det skickas in och då har jag bara idrotten kvar. :D

See you! :) <3

Puss

MINA INTRESSEN

Jag har många intressen, men det stärsta är bowlingen. Den ägnar jag mig åt 3-4 gånger i veckan, då jag spelar matcher med. :) Sen älskar jag att vara mina nära och kära. :) Jag älskar att shoppa, kläder, skor och andra saker. :) Hmm... Jo, sen tycker jag om att sjunga med, inget intresse men när man gå hemma och ine gör något speciellt nå kommer det en o en annan ton ibland. :)<3


Söndag

Har varit en bra söndag, en av de bättre på länge faktiskt! :) Tog lite sovmorgon idag, sen gick jag upp och åt frukost. Sen blev det lite plugg och efter det en sväng till CG och handlade lite. :) Sen blev det hem igen och fortsätta plugga och äta. Sen tog jag det allmänt lungt. Kan säga att det är en riktigt skön känsla, riktigt skön mening och en riktigt bra mening som kommer nu, så läs noga: Bara en inlämningsuppgift kvar efter imorgon och sen är det bara tre dagar kvar innan jullovet som börjar på torsdag! :D LOVE IT!

Nu pluggar jag lite Buddhism och ser på Beck, bra kombination. Kanske går att binda ihop på något sätt? Haha! :)<3

Puss


Söt som socker

Efter att ha sett Sunes jul rullar nu Så mycket bättre på tv. Efter det väntas förmodligen Svinalängorna, antar att näsduken bör fram. För det man hört av den så ska den ju vara riktigt bra, men hemsk o gripande. Vi får de vad mitt tycke blir. :)
See you! :)<3

OM MIG

Jag heter Jennifer och är 17 1/2 år. Jag bor med min mamma och min katt i en lägenhet, lagom stor tycker jag. Jag går på gymnasiet och det är mitt andra år på Barn&Fritidsprogramet.
På fritiden spenderar jag mycket tid till min bowling och mitt mål är att inom ett år försöka ligga i den klassen som farma-laget spelar. :) Bowlingen är en viktig del av mig och det är egentligen det ända som kan få mig att koppla bort allt annat rumtomkring mig. Det är en väldigt skön känsla att ha. Bowling är inte så lätt som man tror, jag har spelat i fyra och ett halvt år och jag har fortfarande perioder som jag spelar väldigt dåligt. Det tar lång tid att verkligen bli bra i sporten och eftersom det är så induvuduellt så kan man inte veta hur lång tid det tar. Därför måste man fokusera sig just på bowlingen när man spelar, och inget annat.
Förövrigt är jag med mina vänner och sen pluggar jag väl en hel del, för mig är mina betyg väldigt viktiga. Jag tycker även om att shoppa, speciellt kläder, vilket inte är så ovanligt i min ålder eller? :) Jag tycker faktiskt om att sjunga med, även om jag inte sjunger så bra.
Så mycket mer än det finns det väl inte o säga, eller jo föresten. Jag har ormskräck och det har kommit på en senare tid i mitt liv.

Japp det var väl det! :)<3

Puss

Hej lördag!

Vet att jag har lovat attbörja med lista, men vekan har varit full med aktviteter så därför har jag inte hunnit skriva. Men ska göra det idag. :)

Ställde klockan på nio idag för att jag tänke ta o kolla mig ett avsnitt på julkalendern, men kände att jag ville sova en stund till så sov till tio, sen gick jag upp och åt frukost och nu har ha jag precis duschat. :)

Dagen ser utt att bli följande:
Plugga
Plugga
Plugga
Och om jag hinner hade jag tänkt att det skulle bli lite pepparkaksbak, övningskörning och se Sunes Jul med. :)

Men nu är det bäst att sätta igång om jag ska hinna med allt!

P.s. Hade styrekträning igår på idrotten och resultatet av det blev att jag har träningsverk i ryggen o armar!

See you! :)<3



Puss

When we go together!

Hej på er! Kan ni fatta att det bara är minde än två veckor kvar till jul. Ha ni skrivit önskelista? Det har jag, och den kan ni få här! :D

Ingen speciell ordning men men...

1. En spärrboll till bowlingen
2. Ögonskuggepaljett
3. Smyckeskrin
4. Pengar mutcho med pengar tack!
5. Presentkort på gina, cubus, lindex kanske mm.
Sen har jag fått lite tidig julklapp av mina mostar, av den ena så fick jag vinterskor och den andra en hylla och ett bord till mitt rum. :D

Sen skulle jag vilja ha en kryssning med, typ till Riga kanske eller helsinki, skulle va skönt att komma bort lite från allt och bara koppla av!

Men men sånt är livet vi får se vad tomten kommer me i år! :D

Har föresten märkt at en hel del av mina bloggar jag läser har börjat med listor så jag tänkte med göra en kort och egen lista för skojjs skull. :)

1. OM MIG
2 JUST NU
3. MINA INTRESSEN
4. MINA VÄNNER
5. MIN FRAMTID
6. EN VANLIG DAG
7. I MIN VÄSKA
8. MINA DRÖMMAR
9. NÅGON BETYDELSEFULL PERSON
10. VAD JAG LÄNGTAR TILL

Sådärja nu har jag något att skriva om! :)

Nu ska jag se tv. :)<3

Puss


Hej lovers!

Haft engelskaprov och matteprov idag, inget av de kändes direkt bra om jag ska vara ärlig, känns som om jag bara kan hoppas på det bästa nu. :) Men hoppet ska väl alltid vara bra har jag hört! :)
Efter skolan var jag på Ö&B och köpte nytt block till nya Svenska B kursen, så nu kan här skrivas. :)
Nu har jag precis ätit mat och nu blir det Bonde söker fru och sen blir det att sova tror jag.
Vill meddela er om att jag nu har glada o posotiva saker framför mig ett tag. :)
1. Julmarknad på söndag, och julklappsinköp på stan, förmidligen så är jag klar med julklapparna sen. :)
2. Lucia där min vackra och underbara vän ska vara med och lysa upp decembermörkret.
3. Julavslutning i skolan.
4. Mysfika med tjejerna troligtvis.
5. Min drill leadre ska göra mig lite fin om naglarna. :)
6. Julmys med vänner dagen innan julafton, med julmat, tvmys och julklappar.
7. Julafton.
8. Troligvis Stockholm.
9. Nyårsafton.
10. Släkträffen som jag ska spela med min moster, då är det faktiskt nytt år ni! :)
Japp, det är några av de ljusa dagarna framöver. :)<3

Hejsan hoppsan lillebror!

Då var första skoldagen efter apu,n avlarad och hur känns det jennifer? Hmm? Jo, det känns väl rätt bra tror jag.
Nu har jag precis kommit hem och duschat efter att ha varit på utevecklingsamtal, och det gick väl bra... Tror jag?! :)

Nu blir det plugg, plugg och mera plugg. Engelskaprov och matteprov står på schemat imorgon, vilket känns sådär. Don´t worry, be happy Jennifer så ska det gå bra ska du se. :)

Nehep, nu vet jag inte vad jag babblar om längre, hejsan! :)<3

Puss


Vårens schema ser ju ganska bra ut föresten! :)


Hej på er sötisar!

Idag var det näst sista dagen på praktiken vilket innebär att det är sista dagen imorgon, tråkigt tycker jag. :( Så på måndag står det skola på schemat igen...
Efter apun idag så blev det att åka hem en stund och sedan åka o träna barnen i bwlingskolan och sen min egna träning. :)
Nu har jag duschat och fixat lite, ska väl sätta mig o kolla på tv,n en stundf tror jag. Föresten är det ju 1:a december idag, vilket innebär, öppna första luckan på chokladkalendern och mina två andra kalendrar jag har, julkalendern på tv har börjat och det är 23 dagar kvar till jul. :)<3

Puss

RSS 2.0