APU

Har inte varit så uppdaterad här, jag vet! Det har varit så mycket annat... Har haft apu i fyra veckor, bowlingmatcher och allt var det nu är... Men jag mår bra ialalfall och veckorna rullar på. På söndag är det redan första advent, kan ni fatta liksom det är snart jul, älskar julen det är så mysigt! :) Om två veckor ska jag sova över med maja och så ska vi julhandla lite grann, mysigt! Älskar verkligen julen, inte vintern utan julen! Det är fint med alla belysningar, julpynt, julmusik, julmat och allt var det är, det är faktiskt lite mysigt att trängas emd allt folk med som ska julhandla! Hihi! Så är det med det, och nu ska jag fortsätta jobba det sista på min APU, imorgon är det sista dagen, lite sorgligt men så är det. :) <3

PUSS

Vardag

Då var det vardag igen med skola o apu o allt vad det innebär. Idag var det bara en kort skoldag på fm för de hade personalmöte på min apu efter lunch så då var det ingen mening med att åka dit. Så istället åkte jag ner till stan och åt lunch med mamma. :) Var inne på coop med och kollade på converse som de sålde för 399kr bara, många fina färger man just den jag vill ha fanns inte så vi får se om jag kan hitta någon anna fin färg istället. :)

Nu ska jag snart åka iväg en stund och sen ska jag iväg o träna lite bowling. :)<3

Puss

Shoppingintresse

När man sitter såhär på en buss så finns det ju inte så mkt att göra så då tänker man en del, iallafall jag. Då kom jag faktiskt på att jag nog har fåttt mitt shoppingintresse från min moster. Det är alltid trevligt att shoppa med henne. I fredags kväll satt vi och kollade på kläder på datorn och igår var vi i lite affärer och kolla och även idag. Vi kan liksom gå i flera timmar och kolla på saker och ha hur trevligt som helst. :) Det är något jag gillar starkt!

Hem ljuva hem

Sitter på bussen påväg hem från Göteborg! Varit och hälsat på mina kusiner sen i onsdags. Har varit med i skolan, varit hemma o myst, varit o shoppat och varit på middag mm. Allt har varit toppen och det har varit skönt att få komma bort lite och tänka på annat ett tag, det är vad jag behöver. :)

Ikväll när jag kommer hem ska jag packa upp mina saker och duscha. Sen får vi väl se om jag hinner se ett avsnitt på solsidan med innan jag ska sova. Imorgon är det skola och APU igen som gäller.

Hoppas ni har det bra ni andra! :)<3

Puss

SÖNDAG

Idag har jag varit hos mormor och morfar och ätit bowlinglunch som jag blev bjuden på eftersom jag vann DM igår. Blev mormors specialitet, älgbiffar med sås o potatis. :) Sen var jag på Ö&B och köpte ramar till fotona som fotografen tog igår. :)

Ikväll har det inte hänt så mycket, har ätit varma mackor, duschat och pluggat psykologi. :) Snart blir det att se på Beck eller Arne Dahl och sedan ladda inför skolan och apu,n som börjar imorgon. :)<3

Puss

BOWLING DM

Är så otroligt glad att jag vann Junior DM igår, jag har nog forfarande inte riktigt fattat att det är sant men jag är otroligt glad. :)


RSS 2.0