Hej på er era glada!

Skola idag mellan 8-16, ovanligt? Nej! Och en hel eftermiddag med Pierre, ovanligt? Nej! Aja, har varit en helt okej dag faktiskt. :) Efter skolan så åkte jag hem o fixade lite och sen blev det bowlingträning. Påvägen hem därifrån så tog jag ut penar, köpte lite godis på Hemmakväll tills Ullared och så hämtade upp mina nya skor (bild kanske kommer sen). :)

Nu har jag sett Idol och snart ska jag måla mina naglar! :)<3

Puss

Tisdag!

Hej på er! Har faktiskt varit en lugn dag idag! När jag kom hem så åkte jag ner på stan en sväng o sen fixade lite. Sen åkte jag hem o duschade och det var så skönt! Sen skrev jag klart filmgrejen om "Döda poetens sällskap" och så har jag gjort engelska o pluggat glosor. Sett på Idol med och är många som är bra ikväll. :)

Nu ska jag plugga lite glosor till och se vem som går vidare i Idol, sen ska jag sova! Skola imorgon. :)<3

Puss

Längtar!!!


Måndagsmys!

Måndag idag = skola som vanligt mellan 8-16. Matteprovet kändes bra, man behöve ha 12poäng för att få G. Det ska väl inte vara så svårt lilla Jennifer? - Nej, det ska det inte. :)
Efterskolan åkte jag hem o här hemma var min pluttiskusin Elin, vi åt lite mellanmål och så.
Nu har jag duschat och pluggat lite engelskad. Nu ska jag se på Idol och kanske äta lite glass, varför kan man inte ha måndagsmys om man kan ha fredagsmys o lördagsmys? :)<3

Puss

Hej!

Inte mycket helgbloggande i helgen, jag vet. Men nu är jag här och ska skriva lite åt er.
Lördgen började med att jag gick upp och åt frukost och sen gick jag ut med Måns en sväng. Sen skulle jag åka med Jocke till CityGross och fixa fotopapper så jag kan fixa en present och fixa lite andra foton, och det slutade med att jag fick med mig en vinterjacka hem med, så det blev dyra fotopapper, hehe. :) Sen tog jag det lungt o lagade mat och kollade på tv.
Idag började jag dagen med en lång och skön dusch och efter det blev det en god frukost. Sen blev det ut och övningsköra lite innan jag åkte till mormor och morfar på middag, älgkött och potatis blev det. Jättgott! :)
Sen när jag kom hem fixade jag lite med bildrna.
Nu har jag kollat på tv och kollat igenom lite matte, och kan säga att ett G för mig på morgondagens matteprov är lika glädjande som ett MVG! Ovanligt, men om jag klarar detta så ska jag fira! Jag ska klara det! :)
Men nu ska jag lägga mig och ladda inför skolan imorgon. :)<3

Puss

P.s. En ny bild kan ni få här om ni vill. :)


:)

Hej bloggisen. Inte bloggat så mycket på senaste dagarna, men har inte heller suttit så mycket vid datan. Hade studiedag igår så då borde jag ju hunnit blogga men hade fullt upp hela dagen. Läxor framförallt, så hör upp nu alla goa o glada lärare, jag STUDERADE på min STUDIEDAG, iallafall en tredjedel av dagen. Men nog om det!
Idag var det skola, sen efter skolan så åt jag lite sen blev det en promenad med Jossa, sen gick vi hem till mig o kollade lite matte, fattar inte att matte ska vara så svårt!!! :( Men iallafall, har pluggat massor med Religion med så känns som om man kan de mesta fast ändå finns det en hel del kvar!

Nu ska jag snart kolla på tv och sen kolla lite mer på religionen. :)<3

Puss

:)

Som sagt helgen har varit riktigt bra och jag har hunnit med en del.
I fredags tog jag det bara lungt, kollade på Idol och en film som hette My best friend´s girl eller något sådant :) Sen i lördags så var jag först på simskola med Elin och sen så var jag och kollade på A-lagets bowlingmatch, och de vann. :) Sen hade jag själv match efter dem o vi vann med, jag spelade helt okej, fick 633 tror jag det var så är nöjd. :) Sen åkte jag hem till Jocke o Helena o de o kollade på Fångarna på fortet och sen sov jag där.
Imorse så gick jag upp tidigt för jag skulle på bowlingmatch igen, var i Linköping och vi vann där med. Skulle egentligen haft två matcher idag men en blev flyttad till igår eftersom de inte hade något fullt lag tills idag eller vad det nu va. :)
Resten av dagen har jag bara tagit det lungt, var med mamma förut o hyrde film, sen har jag bara slappat, skönt det för denna vecka består av plugg, matte, engelska, religionprov, träningsdagbok o svenska, samt en studiedag på tisdag men den består nog med av plugg! :)
Men nu ska jag fixa lite! :)<3

Puss

Söndag!

Ser på Idol och äter chokladpudding. Haft en bra helg annars, och i fredags köpte mamma hårfärg åt mig så nu längtar jag efter att få slinga håret igen så man kan bli lite me blondiii! Hehe. :)
Men nu börjar det snart igen, mer om helgen efter Idol! :)<3
Puss


Hej!

Idag var det en riktigt kort skoldag, så himla skönt! Hade skolfotogrrafering med som jag berättade igår, o gud vilken tjurig fotograf vi hade. Men tror kortet blev ganska bra iallafall, vi får hoppas det! :)
Efter stan gjorde jag en överraskning till mormor o morfar, o de blev riktigt glada! :)
Nu har jag varit på stan med mamma o handlat lite godis. Så snart ska jag göra lite läxor, rolig fredagkväll jag vet, men i helgen ska jag ha en LÄXFRI helg och bara ta det lungt o ägna mig åt det jag tycker om. :)<3

Puss

Go kväll på er!

Varit en lång dag idag, först skola mellan 8-16, och av den tiden så skrev jag en del och så gjorde jag ett prov som jag är ganska nöjd med 22 av 24 poäng. :) Sen fick vi sluta lite tidigare så drog hem o åt lite innan det blev bowlingträning. Sen när jag kom hem därifrån så duschade jag, åt kvällsmat o fixat lite. Nu har jag målat naglarna o sett på Ensam mamma söker o Sol, fest o oroliga föräldrar, en lugn kväll med andra ord, skönt det att inte behöva tänka på läxor varje dag. Imorgon har jag sovmorgon till tjugo i tio o jag slutar fem över ett. Fast det är ju skolfotografering imorgon med vid kvart i ett. Så nu ska jag väl se om jag hitta något snyggt att ha på mig imorogn. :)<3
Ha det bra!

Puss

 Vill ha sommar!!!


It´s better!

Hej bloggis läsare! Idag har det varit en ganskad bra dag! :) Skola mellan 9:40-14:00, sen var det hem en stund, gjorde en kycklingsallad som mamma o jag åt. Sen gick jag iväg o var lite läxhjälp! :) Nu har jag suttit med engelskaboken en stund o snart blir det väl att ta tag i matten lite med innan tv,n börjar!

Blir att se Idol o sen något mer kanske, annars blir det nog sängen ganska tidigt ikväll, är ganska trött! Men nu ska jag ta mig en dusch! :)<3


Puss

:)

Go kväll på er! Zumban var riktigt kul, var skönt att "Svettas" om jag ska vara ärlig. "Jag som hatar att vara svettig!?!" Aja, det var skönt i allafall o efter Zumban bubblade Nellie o jag ett tag innan vi gick upp.
Sen när jag kom hem åt jag lite o kollade på Idol, och nu har jag suttit med Matteboken (eller rättare sagt: pappaershäftet) en stund, ovanligt? NEJ! Jag ska lägga mig o läsa lite olika saker snart tror jag. Finns inte så mycket mer att säga om dagen. :)

Vi hörs! :)<3

Puss

ZUMBAAA!

Hej! Lite snabbt inne här för att hålla er uppdaterade. Ska snart iväg på Zumba med Nellie, kul! :) Mer om det o dagen senare när jag kommer hem! :)<3

Puss

Plugg!

Vet inte riktigt vart jag ska börja, men har massor med läxor just nu, matte, islam, englska, svenska o sen träningsdagbok och ett prov! Vet verkligen inte vad jag ska prioritera mest just nu... Känner bara att allt blir så snabbt gjort bara för att man ska hinna med att göra allt, dålig stil tycker jag att allt kommer på en gång. Men nu ska jag iallfall sova, är ju skola imorgon och det är en lång dag, 8-16, sen är det hem o packa träningsväskan för sen ska Nellie o jag på Zumba! Jippi! :)

Vi hörs! :)<3

Puss

Sunday morning!

God morgon mina fina o världens bästa bloggläsare!
Idag är det söndag o idag är jag riktigt glad fast det regnar ute, riktigt höstväder! Har haft min gullungekusin här inatt som sovit brevid mig i min 120cm säng, o fast jag är typ två-tre gånger så stor som hon är så har hon tagit upp över halva sängen, haha. Närhet gillar hon iallafall.:)
Nu sitter jag här o väntar på mormor som ska komma o hämta oss om ca 30 minuter. Jag ska spela bowlingmatch så då skjutsar hon upp mig, o de andra åker hem till henne o äter goda biffar o potatis så länge, men som tur är så får jag med det efter matchen. :D Mormors mat är typ det godaste som finns!
Men nu ska jag kolla på Lady o Luffsen med Elinpelin. :)<3
Vi hörs!

Puss


:)

Sett på tv, ätit godis o tagit det lungt. :) Nu ser jag på Bröllopsduellen o laddar inför matchen imorgon. :)<3

Puss


Lördag!

Hej på er! Började dagen med att åka till store4 för att kolla på en kofta men den var slut i min stolek så blev ingen, men köpte lite annat istället. Sen åkte jag till kusinerna o åt lunch o fixade Malle i håret, men det slutade med en inbakad fläta i luggen o sen fixade hon till det själv. :) Sen åkte vi till mormor o morfar o fikade, trevligt! Nu sitter jag här o gör lite läxor, Elin är här med o ska sova här inatt, myspys! Snart lir det mat o senare Fångarna på fortet tror jag. :)<3

Puss

Varje väg har ett slut!

Hem ljuva hem eller vad man ska säga. Var på läger från igår tills idag o det var borta bra men hemma bäst om vi säger så :)
Började med att bli avsläppta en bit från lägret för att vi skulle gå 5km, men det hela slutade med att vi gick totalt fel, så då kom vi fram till att det skulle ta en timma att gå tillbaka o komma fram till lägret. Så istället gick vi in i skogen o vandrade runt ca 40 minuter eller så, och sen hade de iallafall fått tag på dem som redan var vid lägret så de kom o hämtade oss med kanoter o små roddbåtar, herre min gud! Så detta tåg ca 1,5 timme kanske, så det hade ju varit smartare att gå tillbaka?
Men vi kom iallafall fram till lägret, och kvällen bestod av 6 kamp, lekar o en lägereld. Det var jättemysigt o idag kom vi hem vid elva ungefär. :)

Så när jag kom hem tog jag en lång dusch och sedan åkte mamma o jag ner på stan för att handla lite.
Nu har jag ätit tacos o iväll ska jag se på Idol. Mår inte så bra, lite varm, ont i halsen o lite i örat.
Vi hörs! :)<3

Puss

Hej på er!

Gick 8-16 idag som vanligt, börjar redan bli trött på dessa långa dagar... Efter skolan åkte jag iallafall hem en snabbis o sen åkte jag o träna bowling med Jocke och slog 600, idag ni. :) Egentligen har jag ju inte träning förens imorgon men då är jag ju på läger med klassen, och eftersom det är match i helgen så måste jag träna minst en gång i veckan känner jag. Så ikväll har jag packat en del, och det resulterade en stor väska, en liten väska och en påse!? Men nu ska jag ta mig något att dricka sen ska jag lägga mig, börjar elva imnorgon så skönt med sovmorgon. Men vi hörs på fredag igen. :)<3

Puss


:)

Jahop, nu drar jag mig mot sängen mina sötisar, vakande nyss av att jag somnat i soffan. Kan upplysa er om att min hals fortfarande inte är bättre! I don´t know if that is bad or good but I hope den är bättre imorogn.
Imorgon är det skola mellan 8-16 sen är det hem en snabbis, sedan bowlingträning o sen fixa o packa lite inför lägret! :)
Nu ska jag lägga mig o kolla en snabbis på glosorna med!
Vi hörs! :) <3

Puss

Sjuk!

Hej på er! :) Vaknade vi sex imorgse o kände det jag inte ville känna just nu, ont i halsen! Usch, det är så tråkigt att vara sjuk, så nu sitter jag hör med morgonrocken på o en kopp te, men gud vad jag fryser! Sen är det läger på torsdag till fredag med, hoppas bli frisk tills dess. Simmade idag med under idrotten så hoppas det itne blev värre av det.
Har pluggat lite engelska glosor nu, så snart ska jag sätta mig i soffan o kolla på Idol med mammsen! :)<3

Puss

På lördag ska denna skruttunge sova här! :)





Måndag!

Riktigt lång skoldag idag, 8-16... När det regnar såhär mycket som det gör med så känns som om dem är ännu längre... Idag känner jag mig ganska trött o sliten faktiskt fast jag egentligen inte har gjort så mycket, men kanske beror på att jag har räknat massor med matte typ hela helgen och en o en halvtimme imorse.
Men nu ska jag nog gå o lägga mig i min stora sköna säng o läsa min Frida tidning som har legat OÖPPNAD på mitt bord i snart en vecka, fatta liksom inte ens den har jag hunnit o öppna! Hujedamig! :)
Vi hörs! :)<3

Puss


I should feel better if you could understand!

Träningen gick sådär, men mitt projekt gick bättre o det ser ut att gå ljust ut. Är två matcher för mig i helgen, en ska jag ska kolla på när A-laget spelar o sen skajag spela en själv. :)

Imorgon är det skola o dagen börjar med ett individuellt idrottspass då Nellie o jag ska göra coopertest, lär vara ganska så trött efter det.

Resten av helgen ser ut att bli ganska lugn, har ju som sagt åtta sidor matte att göra till på måndag så det kan jag ju planera in redan nu. Visste ni försten att Idol börjar på söndag? Älskar audition!!!
Men nu ska jag gå o se på True Talent! :)<3

Puss


Great!

Skola idag med tildis, när skoldagarna är så långa så är det tur man har någon att spendera de med. O för er som inte vet så är våran skolmatsal fortfarande inte klar så vi äter fortfarande fil o flinger!
Undra om det kan vara någon sorts diet som funkar?
Frukost
Mellanmål: Frukt
Lunch: Fil o flinger.
Typ frukt.
Sen middag på kvällen? Hmm, kanske?

Iallafall, nu ska jag snart iväg på bowlingträning o visa ett prov på mitt kanske kommade "projekt", hoppas de gillar det! :) Vi hörs senare då sötisar! :)<3

Puss












RSS 2.0