Sunshine!

Hej alla glada och soliga människor! Vilket härligt väder det har blivit ute hörrni! :) Soligt och varmt! Okej, försökte sprda lite vårkänsla  där, hoppas det hjälpte lite. :)
Har inte varit inne här så mycket men det är läxor och sådant som gått före och om det varit så att ni vill höra lite mer av mig så finns ju facebok! :)

Men iallafall så är saker och ting bra just nu, varmt och skönt ute. :) Lite saker som har hänt är: Sommarjobbsmöte igår, min moster fyllde även år, sen spelade jag korpen med Jocke för att hans bror var tvungen att jobba över, så då får man ju vara snäll och ryka in. :) Mina kusiner är även här från Göteborg, kul. :) Sen idag var jag på min apu plats och hälsade på, var jättetrevligt! :) Längtar så OTROLIGT mycket till tävlingen på fredag med som Jocke och jag ska spela, är en påsktävling i bowling, hoppas det går bra, sen ska jag spela på måndag med, sla bli jättekul, då är det en mixtävling som gäller. :)

Nu ska jag njuta vidare av det härliga vädret, ha det  bra så hörs vi! :)<3

 


A litle girl in a big world

Hej alla fina människor där ute! Hade en bra dag igår med många fina paket, tänkte rabbla upp det jag har i huvudet just nu så får ni veta lite. :) Fick en parfym, blomma, pengar, godis, väska, presentkort och en betald bowlingtävling. :) Känner mig rikitgt glad och tackar alla fina människor som grattat mig och gjort mig en bra dag. :)

Över till idag, har varit en bra dag i skolan, efter skolan drog jag te stan och till banken. Nu ska jag snart plugga med jossa kossa lingon tossa. :)<3


It´s my day today!

Hej alla fina där ute! Ville bara säga att jag fyller idag, så grattis till mig. :) Har haft e bra dag med frukost på sängen och paket av mamma och min coola tjejer emma och matilda, tack så mycket för det! :) Sen har jag fått en bowlingtävling av Jocke och Helena med, tack så mycket för det med, ska bli jätteroligt! :) Om en stund kommer det lite folk och då ska vi kalasa, sen blir de väl en lugn kväll med födesledagsmys! :)<3Happy girl!

Hej alla min fina vänner där ute! Inte varit här på ett tag men nu ska jag försöka göra min blogg lite updataerad igen så ni har något att göra om dagarna, hihi. :P Men iallafall, så är livet br just nu, många bra saker har hänt och är på G.

Vi kan börja med att jag spelade rikitgt bra på min bowling träning i torsdags och hade 740 efter fyra serier, vilket är nytt rekord, och en av serierna var 213 så det var nytt serierekord med. :)
Igår  sov jag hos helena och de, då bakad jag ckoladbollar som jag ska bjuda på och så fick jag frukost på sängen idag (fast jag inte fyller förens imiorgon). Me happy! :)
Sen idag har jag varit i Karlskoga hela daen för att kolla på duktiga pojkar som har kvalat och vunnit i bowling, så om de vinner nästa helg blir det Alsvenskan för dem till hösten, duktiga grabbar! Jocke spelade jättebra och fick över 800 i båda och vart bäst i en match. :)
Sen fyller min lilla gulliga kusin Elvira år idag med, hon blir hela 6år så grattis till dig.
Och imorgon ör det min dag, då jag fyller 17år. :)
Sen på fredag är det Ullared som gäller, shopping i högsta hugg!
Sen är det påsklov och då är det bowlingtävling som gäller med Jocke, två stycken till och med, ska bli så himla kul, längtar redan. :)

Så nu vet ni vad jag gör ett tag fram över, ha det bäst! :)<3

RSS 2.0