VILL HA NY HEADER!

Finns någon som kan hjälpa mig? :)

JULKLAPPSTIPS???

Hörrni, har en fråga till er... Trotts att det bara är höst än så länge så är det ju snart jul. :) Jag har börjar o fundera på lite julklappar men vet inte vad jag ska köpa, funderar på att försöka fixa lite sådant i Ullared imorgon, så är det någon vänlig själ där ute som har lite ideer om vad ´man kan köpa??? Typ mamma, mormor/morfar o yngre o äldre kompisar o så? :)

Tack på föhand! :)

 

 

To be, or not to be strong

Hej på er! Är det någon av er läsare som kan förklara varför loven går så fort? Det är liksom redan onsdag och snart är lovet slut?
Igår rensade jag ut mina garderober medans emma låg i min säng o kollade på, haha. Så idag har jag lagt ut allt för o se om det går att få sålt något, annars ska jag skänka det till de välbehövande. :)

Senare idag ska jag iallafall till Emma senare, imorgon åker vi till ullared min fina vän o jag. Det ska bli skoj. :)<3

Puss

HÖSTLOV

Vet inte hur jag ska beskriva detta men det finns nog inget bättre än höstlov just nu, det är perfekt! :) Idag har jag i allafall varit iväg bowlat med kusinerna o sen var vi på mcd och åt mat. :) Nu har de varit här o fikat och jag hjälpte moster att fixa lite kort. :) Nu ska jag läsa lite i min bok. :)<3

Puss

Mobiliblägg

Detta är mitt första inlägg från mobilen, så vi får väl se om det funkar. :) Sitter o kollat på Arne Dahl serien på ettan, är ganska bra. Blir att lägga sig om en stund för imorgon ska jag upp tidigt och sedan åka o spela bowling o äta mat på mc med kusinerna.
Önskar er andra en bra start på lovet! :)<3
Puss

VECKOPLANERARE - HÖSTLOV

MÅNDAG: Bowla och äta lunch med mina kusiner på mcd. :) TISDAG: Besöka min apu-plats, träna ONSDSAG: VA med Emma och sova hos henne till torsdag. :)<3 TORSADAG: ULLARED MED EMMA!!! :D <3 FREDAG: Va med mormor och äta lunch LÖRDAG: DM i bowling SÖNDAG:??? Planera inför min apu :)

SÖNDAG

Idag är det söndag o jag sov lite extra länge när man ändå skulle ställa om klockan så kan man nu lika gärna ligga kvar en timme extra. :)
Igår var jag o spelade bowling bowling i Åtvidaberg och vi vann, jag spelade väl hyffsat förutom en serie. :) Sen kollade jag på a-lags matchen med. :) På kvällen blev jag bjuden på mat, såå gott var det! :)

Idag har jag inte gjort mkt alls, har fixat o grejet lite nu så snart blir det att äta lite mat, pizza el blodpudding, vilket är bäst tro? :)

Haha, vi får se vad jag väljer. Ikväll kommer jag iallafall att se på Solsidan o Beck, det ät två klara val! :) <3

Puss

BODA BORG

Har haft en otroligt bra dag i Boda Borg. :) Hade en bra grupp, det var bra fika o god mat, trevligt sällskap och allt var helt enkelt toppen. Sånna här grejer borde man göra oftare. :) Kom hem lite tidigare än vad som var tänkt så åkte upp till bowlinghallen, tog hand lite om barnen o skulle ha tränat själv med, men har så himla ont i mina knän efter allt krypande, klättrande och springande i Boda Borg idag så vi får se om jag kan träna imorgon istället, annars får jag vila upp mig o hoppas på bra spel på lördag. :)

Nu ser jag på tv och ska väl snart lägga mig. Imorgon är jag ledig o den dagen ska jag spendera tillsammans med en kompis. :) Sen väntas det ett välbehövligt höstlov och efter det fyra veckors apu. Skojjigt! :)<3

Ha det bra!

Puss

Bilder...

 
 
 
 
 

Onsdag

Hej mina vänner! Det har varit mycket tankar o funderingar de sista dagarna och jag har valt bort att inte blogga så mycket då. Men nu täntke jag iallafall ge er a litle bit of information. :)

Har suttut och råpluggat historia till historiaprovet som var idag och jag vet inte hur det gick men jag hoppas det gick bra! Efter skolan var det bowlingträning och idag gick det faktiskt väldigt bra, slog 665 på fyra så kan väl inte klaga på det, mitt mindre bra spel kanske vänder nu och går till det bättre? Vi går hoppas det! Imorgon blir det iallafall att åka till Boda Borg med Op och Bf klasserna, ska bli kul och mitt o emmas lag kommer äga! :)

På fredag är vi lediga med, så skönt, då ska jag iväg och spela monopol och äta taccos med en kompis. Trevligt! :)

Ha det bra nu mina vänner! :)<3

Puss


VECKOPLANERARE

Måndag: Träffa emma o förbereda inför mötet med Östgötatidningen, sova där o plugga till historiaprovet.
Tisdag: Kort skoldag, plugga till historiaprovet
Onsdag: Skola, bowlingträning
Torsdag: Boda borg med BF klasserna
Fredag: Ledig, träffa emma g o äta lunch och spela monopol
Lördag: Bowlingmatch i Åtvidaberg och sova över hos Maja
Söndag:???

PLUGGKVÄLL

Hej min vänner! Det har varit en händelserik dag, först var jag på möte och efter det mötte jag upp emma och så tog vi en promenad och hämtade bilen. Sen åkte vi ut till mormor o morfar och hämtade äpplen som vi nu har bakat en äpplepaj av. :) Sen åkte vi till fritidsgården där vi hade möte med östgötatidningen, känns bra! :)

Nu har vi varit ute och gått och pluggat till historiaprovet, så nu blir det att provsmaka pajen och se på tv. :)<3

Puss


GLAD

Hej på er! Känner mig väldigt glad för stunden. Hade en bra studiedag igår då jag var i lInköping med Amanda och Emma, vi köpte godis, åt på McDonalds och fikade! Hade en superbra dag! På kvällen var jag och jocke och tränade och det gick verkligen skitdåligt för mig. :(

Idag har jag varit i skolan och förberätt inför Öpper Hus som är på lördag, så då är alla välkommna som vill! Är mellan klockan 9-13 på Kungshögaskolan, finns även möjlighet att äta mat, taccosoppa och äpplepaj m vaniljsås, det passar ju jättebra till mig som älskar mat! Haha!
Ikväll har jag varit i bowlinghallen och tränat barnen och mig själv, och på söndag är det match så då ber jag att det ska gå bra för mig! :)

Nu ska jag se på tv och sen blir det att lägga sig, börjar dock inte förens 11.35 imorgon men skönt att få sova ut lite!

Ha det bra! :)<3

Puss

VÄNSKAP


VECKOPLANERARE

MÅNDAG: Skola, Möte angående projektarbete

TISDAG: Sovmorgon, ME LIKE!!! Skola, fika med Maja.

ONSDAG: STUDIEDAG! Vara barnvakt och åka till linköping och äta god mat och ha det bra! Bowlingträning.

TORSDAG: Skola, bowlingträning

FREDAG: Skola o plugga

LÖRDAG: KALAS för morfar som fyllt år.

SÖNDAG: Bowlingmatch, Plugga till Historiaprov


MÅNDAG

Hej! Sitter just nu framför tv,n och kollar på Färjan, sesan blir det att se på Ensam mamma söker, känner att måndag är min Tv-kväll. :) Förövrigt idag så har jag inte gjort så mkt, varit i skolan sen följde jag med emma hem i spöregnet o ät lite gott innan vi drog på näst sista mötet innan vi drar igång vårat projektarbete. :) Känns bra! :)
Förövrigt känner jag mig som en inåtvecklad mammut eller något... Ena stunden känns livet bra o sen känns det som om jag bara vill gå o dränka mig el något! Känner att jag just nu vill tillbringa min tid med människor som jag bryr mig om o människor som bryr sig om mig. Det är vad jag behöver och det gör mig glad. :)

Ha det bra! :)<3

Puss

KÄRLEK

Jag vill ha någon som älska och respekterar mig för den jag är. Någon som bryr sig om mig och finns där när jag behöver. Jag vill älska någon som älskar mig tillbaka.

Hemma

Haft bra dagar i Ullared med shopping, övernattning, god mat och trevligt sällskap! Vi kom hem vid ca sex ikväll, så nu har man duschat, ätit och fått lite hjälp av Jossa att packa upp allt. :)
Sett på körslaget med, kul att Hoffstens lag fick vidare till final. :) Nu ska jag göra iordning mig lite och om ett tag blir det att lägga sig för imorgon blir det att gå upp tidigt igen och spela bowlingmatch. :) Jag hoppas att det går bra för både mig och laget. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

Puss

I Ullared

Hej mina vänner! Sitter just nu i en stuga i Ullared och har ätit pizza. Nu ser vi på X-faktor och äter lite godis! :) Har gått i Ullared hela dagen och shoppat en del, kul har vi haft med! :)

Imorgon blir det att gå upp skapligt, vid halv sex kan jag tänka mig så vi står i kön när de öppnar vid sju. :)

Ha det bra mina vänner så hörs vi! :)<3

Puss

HISTORIA!!!

Rolig lektion! (Y)

MÅNDAG

Hej min vänner! Ledsen att jag inte skrivit på några dagar, men jag har itne glömt er för det. :) Jag har varit med emmsan hela helgen o haft det bra! I fredags var vi på blåklint hela dagen och intevjuade ungdomar till vårat projektarbete, sen var jag hos tandläkaren och tog bort en liten köttbit som växte med min visdomstand. Kan säga att jag aldrig har haft problem att gå till tandläkaren, men denna gång var det lite jobbigt. Men denna tandläkare var så otroligt bra och profitionell inom sitt yrke, kände mig trygg trotts min rädsla.
Sen åkte emma ocg jag hem till henne en stund och på kvällen var vi på fritidsgården och fortsatte vårat projektarbete där. :)
I lördags var vi i norrköping hela dagen och hjälpte emmas bror att flytta, sen kollade vi fotboll med. På kvällen hyrde vi film och hade det allmänt bra!
I söndags tog vi dt bara lungt! Jag åkte hem vid lunch ungefär.
Efter det åkte jag med jocke, emma o amanda till linköping ´och bytte mina skor som var lite småtrasiga, fick tyvärr inte svara igen utan fick ta ett par bruna med. :)
Igår var det skola och efter skolan så var jag hos mormor hela eftermiddagen och kvällen och hjälpte henne inför symötet! Vi gjorde räkmackor och fixade lite efterrätt o så diska jag och greja. Hade en bra kväll iallafall! :)

Idag har det varit tema-dag i skolan, FN-dagen. Lärde mig faktiskt inte något speciellt. Nu är jag hemma iallafall och ska plugga o äta lite mat! :)<3

Puss

STUDEIEDAG

Hade tänkt att ha lite sovmorgon imorse nu när det väl är studiedag, men då vaknar man såklart vid sju och kan inte somna om ordentligt sen, så typiskt när man väl är ledig. Den bästa känslan som finns är ju typ när man vaknar tidigt och är ganska trött, (som jag var imorse då) och sen kunde lägga sig och somna om igen. Men nää, trotts att jag var trött så gick det inte!

Menmen, åkte iallafal ut till mormor och morfar och nu sitter jag här hos dem. Vi har fikat på KANELBULLAR, det är ju trotts allt Kanelbullens dag idag. :)

Nu ska vi laga lite mat om en stund, köttfärslimpa och pressad potatis, kan det bli bättre på en studiedag som denna eller? :)

I eftermiddag sen blir det ev att åka med mormor och kolla på en matta och sen är det bowlingskolan och bowlingträning som gäller. :)

Ha det gott mina vänner! :)<3

Puss

I SKOLAN

Precis haft estetisk verksamhet och spelat chasing cars med mitt lilla band, hehe! Nu sitter vi och väntar på nästa lektion som ska börja. Sedan är det lunch och efter det väntas psykologiprov, åhh, har sådan ångest över det för jag kan inte allt man bör kunna känns det som. Sedan avslutas skoldagen med historia för er som vill veta, ikväll blir det träning och så får jag troligen hämta ut min nya mobil!!! :D

Ha det så bra så länge!:)<3

Puss

LYCKLIG TJEJ

Hej! Tisdag idag och denna dag gillar jag. :) Skolan va helt okej, sista lektionen var bra o lärorik, man lär sig en del med tiden trotts allt. :) Efter skolan följde jag med my dear matilda hem, vi gick ut med hennes hund och så gick vi hem och åt mellis, macka, cola och kolaboll, var det det där nyttiga livet jag skulle börja med eller? Haha! Vi fick iallafall en välbehövlig pratstund och efter det så drog vi ner till körskolan för hon skulle göra syntest. :) Tack för dagen min fina vän ifall du nu läser detta. :)<3

Nu har jag ätit lite mat och ska plugga psykologi innan jag drar på klädparty vid sex, nellie kommer vid halv och hämtar uppt mig sen spenderar jag en liten del av kvällen på klädparty. Har aldrig varit på sådant innan så ska det ska bli intressant. :)

Vet ni föresten? Idag ringde "3killen" och sa att min mobil var fixad så nu är den skickad och jag får troligtvis hämta ut den imorgon, är jag glad eller??? :D :D :D ME HAPPY!!!

SÅHÄR GLAD ÄR JAG UNGEFÄR, och lite till! :)

Amazing

Måndag, måndag, och åter månsdag. Idag har det inte hänt så mycket i skolan, hade lektioner som vanligt. Har väntat hela dagen på att killen ska ringa om min mobil, vet att jag tjatar om det men jag vill att den ska komma snart liksom, kan ni förstå det? :)

Aja, eftersom ingen ringde om att jag kunde hämta den så åkte jag upp med jocke och tränade lite bowling istället, är välbehövigt kan jag säga, men det gick bättre idag än vad det gjort den senaste tiden så det var ju bra, kanske börjar gå åt det bättre hållet nu? :)

Nu ska jag se på tv, hade tänkt att se Färjan och Ensam mamma söker men våra tv-kanaler fungerar ej som de ska så ser på X-faktor istället. Ska även plugga lite psykologi nu tänkte jag. :)

Imorgon är det skola igen, men en kortis dag, börjar tjugo i tio och slutar två, då blir det att följa med matilda ner till körskolan och ta syntest och efter det blir det hem och plugga lite till innan klädpartyt klockan sex. Har aldrig varit på klädparty förut, så det ska bli intressant. :)

Ha en bra kväll mina vänner! :)<3


Puss

RSS 2.0