Annandag jul

Två dagar efter jul och jag känner mig som man ska göra efter jul antar jag. :) Hade en toppen julafton med mina nära och kära, åt god mat, fick många fina paket, det mesta av det som stod på min önsklist faktiskt. Jafg hade det allmänt bra helt enkelt. :) Det var en sådan där bra jul som var precis som jag ville ha den.

Igår var jag i linköping med morfar och moster och hennes man, men allt var typ stängt så vi gick bara in elgiganten, xxl sport och vildmark och sen tog jag en snabbis på Lager 157 med, men köpte inget så det blev en billig tripp för min del. :) Skulle egentligen köpt ett par sånadär ADIDAS mjukisbyxor som jag skrev att jag önskade mig flr ett tag sen men eftersom allt var stängt så blev det inga, men eftersom jag har en sådan snäll vänm som Maja så köpte hon ett pat åt mig idag när hon åkte till linköping. :) Så om någon som har en litens tund över och vill mysa med mig och mina mjukisbyxor så får ni säga till, hihi. :)

Igårkväll åkte vi iallafall till moster malle och hennes familj och åt god mat och kollade på tv mm. :) Sen sov jag hos mormor till idag och det har bara varit mer än bra. :) Åkte och kolla på bowling i eftermiddag där det spelades Klubb Mästerskap, och jocke vann, så grattis till dig. :) Skulle med ha spelat men sen blev det inte så.

Nu har jag duschat och ätit mat för ett tag sen, så nu sitter jag och kolllar på TV, Bonde söker fru, och sen blir det Camilla Läckberg.

Ha det bra min vänner! :) <3

Puss

GOD JUL

Vill önska alla min kära bloggläsare en riktigt god jul!

Igår var vi hos helena och jocke och hade lite minijul och åt julmat, hade uppesittarkväll och bytte julklappar. Fick bh, bh + trosor, duschcream, och ett bismark silverhalsband. :) Så glad!

Idag har vi ätit en god julfrukost hos mormor och morfar med hela stora familjen, mostrar och kusiner och allt vad det är. :) Mysigt! Nu ser vi på Madicken och sen blir det julmat, julklappar och allt vad det innebär! :)<3

Ha det bra!

Puss
 
 En julhälsningfrån oss! :)

TORSDAG!

Precis hemkommen från en rolig skoldag, först var det vanlig lektion som var ganska rolig och efter maten så åkte vi till måndalen med klassen och åkte pulka, tefat mm, och grillade korv, det var mysigt och roligt. :) Nu ska jag värma mig lite till sen ska jag åka och hämta emma på fritids, sen får vi se vad vi hittar på. Ikväll blir det nog att kolla på när blåklint mascherar (stavning) till kyrkan i fackelråg, det är så fint. :)

Imorgon är det skolavslutning för oss, då ska vi ha samling i aulan och kolla när matilda sjunger bland annat. :) Sen ska vi ha samling i klassrummet och fika och spela julklappsspelet, ska bli skitkul för har aldrig spelat det förut. :) Sen avslutas dagen med någon polonäs dans i idrotten. :)<3

Puss

You learn my love

Sitter i skolan och har håltimma... Sista lektionen är historia.... Juppi?! Orkar inte mer, vill gå hem, är trött och seg! Efter skolan ska iallafall jag o emma möta upp modellerna och pröva kläder inför modevisnignen på fredag, längtar så mycket, ska bli så kul! :)

Nu är det inte långt kvar till jul heller, bara fem dagar. :D Och nej, jag har fortfarande inte köpt alla julklappar, som vanligt... Ha det gott mina vänner! :)<3

Puss

LÄNGTAR

Min vinnarpokal från Junior Dm börjar fyllas med allt godis från min julkalender. :) Får börja äta godis på söndag igen, faisken vad gott det ska bli. Får passa på för efter allt julfirande är det godisförbud igen. :)
 
VISST DER DET GOTT UT? :D
 

This girl, she´s on fire

 
Hej vänner! Idag kännr jag mig skitsofren (stavning), kan man bli det ver en natt? Ena studen känns allt bra mn helt plötsligt känns det som om hela världen är emot mig. :(

Finns inte mycket att säga om dagen, skolan va bra, det var julbord idag. Gott!

Just nu ligger jag i min säng o pluggar till musikprovet och utveckligstärning&funktionshiner provet! :)

Finns inte så mkt mer vettigt att säga! Vi hörs! :) <3

Puss
 
 

Veckoplanerare

Måndag: Skola, lämna sommarjobbsbrev med matilda och plugga!!!
Tisdag: Skola, baka köttbullar hos mormor, julhandla och plugga!!!
Onsdag: Skola, möte med modellerna, möta sofie inför klippning och plugga!!!
Torsdag: Skola med pulkaåkning med klassen, plugga!!!
Fredag: Skolavslutning och avslutning för emmas och mitt projektarbete! :)
Lördag: ???
Söndag: Uppesittarkväll!

SEG TRÅKIG SÖNDAG

Har haft en toppen helg med med Maja! Igår var vi i Linköping och julhandlade så nu är jag i princip klar. :) Det känns så skönt, men har två julklappar kvar så det ska jag fixa nu i veckan. :) När Maja och jag kom hem så fikade vi och sen började vi baka ett papparkakshus som gick åt skogen rent ut sagt, slutade med att vi limmande ihop det karlssons klister, haha! Var länge sedan jag skrattade så mycket! Sen lagade vi god mat och jordgubbspaj på det. Sen slog vi in lite julklappar och pratade hela kvällen, var supertrevligt! Imorse så tog vi en sovmorgon och sen åkte jag hem efter frukosten. Tack för en bra helg vännen! :)
Idag har jag även varit på stan en sväng och sen på Ö&B med helena och jocke för att handla lite julkallar där med men fick inte tag i allt trotts det så vi får se när jag har handlat klart allt, haha.

Nu ska jag plugga lite och sen ska jag sova! Ladda för en sista skolvecka innan jullovet. Jullovet är välkommer vill jag lova. För bredvid mig ligger en hög med läxor som jag inte orkar med. :(

Ha det gott mina vänner! :)<3
Puss

HJÄLP MIG ATT VÄLJA!

Jag har lite beslutsånget förstår ni vad jag kan önska mig i julkapp. Kan ni inte hjälpa mig att välja? :)
Såhär är det. dessa två översta byxor finns på Veromoda och ett par kostar 299 o just nu får man två par för 459 och jag behöver ett par svarta men eftersom man får köpa två så tänkte jag att jag tar ett par vanliga med för de är ju med finA o bra modell desutom som e såååååååå sköna. :)
 
Men samtidigt är jag bara behov av ett par så alternativet är att jag bara tar de svarta då och sen även önskar mig dessa träningsbyxor istället som alla går runt i o som jag med vill ha. :) Har inga direkta mjukisar att ha, bara ett par som e förstora, haha. Det blir ungefär samma pris. :)
 
Tredje alternativet är att jag önskar mig båda byxorna o hoppas på att få lite pengar i julklapp och köper ett par adidas byxor själv sen på mellandagsrean.
 
VAD SKA JAG VÄLJA HÖRNI??? HJÄLP MIG! :)
 
DESSA
PLUS
 
DESSA
 
ELLER
 
DE SVARTA OCH DESSA
ELLER BÅDA JEANSEN OCH DESSA PÅ MELLANDAGSREAN? :)

ÄLSKA MIG FÖR DEN JAG ÄR

Fredag idag och jag är ledig, det känns förhimla bra. Mindre bra känns väl att jag har en del plugg att ta tag i om jag bara vill. :) Ska snart äta lite risalamalta och senare kommer mormor o morfar hit och då ska vi sätta upp granen och senare ikväll ska vi klä den. :)

Imorgon blir det Linköping med Maja och julhandla det sista, känner mig lite stressad över att jag är så sent ute i år? Sen ska jag sova hos henne. Trevligt. :)
På söndag ska jag hem lite skapligt, har en del att stå i även då... Ska fixa lite saker och sen ska jag "LAGA" köttbullar och plugga MASSVIS!!! :)

Det var min helg det, hoppas ni andra har det bra! Vi hörs! :) <3

Puss

Vinterland

Hemkommen från skolan lite tidigare än vanligt, skönt det! Ska snart iväg till stan en sväng o ikväll blir det att fixa lite inför bowlingskolan som det är avslutning på på torsdag. :)

För övrigt så är väl det mesta bra! Har tre saker att säga:
1. Jag har världens mest underbaraste fantastiska o bästa mormor i hela världen!
2. Jag har bra människor omkring mig som bryr sig om mig.
3. Jag är trött på allt jävla prat om vad man får och inte får göra nu i jultider... Jag tänker fira allt som har med julen o göra precis som jag gjort innan, så det så! Äter pepparkakor om jag vill, sjunger om jag vill och klär ut mig om jag vill... Det ha aldrig varit några problem förut så varför ska det vara det nu?

Puss

HOS MORMOR OCH MORFAR

He! Vad skönt det är med helg hörrni! Jag har njutut hela dagen lång och denna helg känns så bra! Igår blev det en spontantropp till Linköping med Emma, åt god mat på Ikea och så mötte vi Julia och hennes kille, det var trevligt. Fick bara med mig två julklappar hem så måste handla lite fler nästa helg. :) När jag kom hem så gick jag till Helena och Jocke och skulle äta mat men jag blev så mätt när vi åt i Linköping så jag rokade inte, haha. Kollade på X-factor och jag helada på Awa hela kvällen vilket gav ett bra resultat, hon vann. :D Sen startade jag en Falk film, men det slutade md att det bara var jag vaken och såg den, men det gick ju bra det med, den var bra. :)

Idag tog ag en lååååång sovmorgon och startade dagen med en dusch och frukost framför ett avsnitt av "Bonde söker fru". Sen gjorde jag iordning mig lite och sen åkte jag med mormor och morfar till bowlinghallen där morfar och jag bowlade, det var roligt. :)
Sen åkte vi hem till dem och nu ikväll har vi ätit pizza och sallad, det var gott. Mormor och jag har sett på Julkalendern med och nu är det sista avsnittet av "Så mycket bättre" som går på tv,n så ska väl se på det och filmen som börjar sen runt halv tio.. Sen blir det nog att lägga sig och läsa min bok. Är ju en dag imorgon med. Ha en fortsatt bra helg mina vänner! :) <3

Puss

HELG!

Hej! Denna vecka så är mann tillbaka i skolan igen efter fyra veckors APU, det känns både bra o tråkigt! Det är ganska mycket med läxor nu innan jul så det är väl bara att stå i antar jag. :)

Veckan som varit har varit ganska bra! I tisdags var jag i Tranås och kollade på Kan DeKanVi och det var så himla bra! :) Vilka duktiga människor det finns.
Igår var det projektarbete för emma och mig och vi körde "Halv åtta hos mig" kväll och det var lite rörigt men det blev gott ooch bra till slut. :)
Nu ligger jag i sängen och bara latar mig, ska snart åka till bowlinghallen och ta hand om mina små elever och sen tänkte jag slå lite strike själv med. :) JUST DET!!! Har ju köpt lite nytt med som jag ev ska ha på jul. :)

VAD TYCKER NI??? :) Den svarta är tänkt till jul och den rosa får vi väl se, till studentkryssningen kanske?

 

 Ha det bra minavänner! :) <3

 

Puss


VAR DIG SJÄLV

Lördag idag och kusinen har sovit här inatt. Om en stune blir der att åka och handla. Ha en bra mina vänner! :) <3

RSS 2.0