:)

Blev en mysig fika på stan med mamma och elvira förut efter att ha hämtat henne på fritids. Nu har jag även duschat, packat lite, kollat på Idol och nu ska jag packa lite till! :) Upp tidigt imorgon och duscha och så, cirkus kvart över sex tror jag.

Nehep, nu ska jag fortsätta fixa lite, måla naglarna kanske? :)<3

Puss

Fredag!

Idag var det verkligen en kort skoldag. Började åtta med att ha idrott, sen hade vi BKF och fick sluta lite tidigare från den lektionen, och eftersom jag gjorde mitt muntliga religionsprov igår, vilket jag fick VG på så hade jag inte religion idag eftersom de som inte gjort de muntliga provet gjorde de idag. :) Nu sitter jag här och om en stund ska jag kila iväg och hämta min skrutt kusin på fritids! :) Så vi ska ta en promenad till stan och fika lite, kanske kolla i lite affärer med, vi får se vad som hinns med. :) Sen ikväll ska mamm och jag gå och handla salladsbuffe på Lundbyhallen och sen handla lite godis och dricka tills mig imorgon då jag ska till mina kusiner! :)

Ikväll är det idol med, undra vem som åker ut? :)<3

Puss


Kanske det!

Väduren 21/3-20/4

Du behöver utrymme och om inte omgivningen begriper detta så uppstår rejäla konflikter. Ditt behov av egentid beror delvis på att det händer mycket på jobbet, om du inte rentav hittar ett nytt arbete. Men det beror också på att du är inne i en tankfull och utpräglat inåtvänd fas.


:)

Blev en oväntad tipp till Linköping en snabbis såhär på kvällen, så nu har jag inhandlat mig ett par vinterskor, så nu kan snön komma!
Nu ska jag krypa ner i min sköna och mjuka säng och sova. Imorgon är det skola igen och nu är det bara fyra dagar kvar tills jag tar höstlov! :) Och för er andra med kan jag tänka mig! :) <3

Puss

Måndag!

Kan inte säga annat än att det har varit såå ***** SKÖNT med ledighet idag! :)

Slappat hela dagen lång, åkte till mormor o morfar och åt mat, sen hämta jag kusinen på dagis o nu tar det bara lungt. Ska kolla lite på mina glosor tror jag, sen blir det att kolla på ensam mamma söker. :)<3

Puss

Veckan!

Måndag: Ledig, inget planerat. Plugg kanske?
Tisdag:Skola, Coopertest på idrotten, inte tränat något inför det. Undra hur de ska gå. Plugg!
Onsdag: Skola och hårdplugg inför Hinduismprovet på torsdagen!
Torsdag:Skola o bowlingträning.
Fredag: Kort skoldag, och sen troligtvis hämta kusinen på fritids. Sen inte höstlov o packa.
Lördag: Åker till Göteborg!
Söndag: Ullared!
This is my week! Wihooooo!

SÖNDAG!

Då vare söndag igen, och helgen har gått otroligt fort må jag säga. Igår var det Öppet hus på skolan och sen drog jag te bowlinghallen och kollade på A-lags matchen, hämtade min nya bolwingtröja med påvägen dit o den va såååå snygg! :D Kvällen betod av pizza och en slappning framför tv,n.
Idag var det uppt tidigt igen, hade bowlingmatch klockan tio, och det gick väl sådär. 575 blev det slutligen.
Nu ska jag se Iren Huss och äta bananpaj med vaniljsås, kan inte bli mycket bättre en söndag som denna. :) Imorgon är vi lediga med eftersom vi va på Öppet Hus igår, skönt! :)<3
Puss

Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag



:)

Hej på er! Nu är det fredag igen, och dagen har varit bra. :) Kort skoldag och efter skolan skulle jag ha hämtat min bowlingtröja som är klar nu men det blir imorgon istället. :) Imorogn är det även Öpptet hus i skolan med modevisning och andra saker så alla är välkommna.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, se på Idol och äta godis tror jag. :) Ska upp tidigt imorgon, ska vara i skolan klockan nio. Sen ska jag iväg på bowlingmatch. :)

Vi hörs! :) <3


Denna flicka lever i sin egen värld alltså! Hihi! :)


Your the best one!

Hej på er! Jag börjar väl med att be om ursäkt för att jag inte uppdaterat på några dagar. Har haft så mycket att göra så till mina få trogna läsare: Ha tålamod för jag lovar att inte lämna er. :)

Idag har det varit skola, sen efter skolan så åkte jag till min morfar som fyller 65år idag, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MORFAR! :)

NU ska jag snart dra iväg på lite andra småärenden, men skriver mer sen. :) <3


Puss


Torsdag!

Hej på er alla glada! Idag har det varit studiedag, så har varit ledig hela dagen. Fast ett litet minus är att jag var hos tandläkaren HALV ÅTTA imorse, på en studiedag... Men åkte hem o la mig i soffan sen och kollade på Vakna med the voice, var längesedan man såg det men det var riktigt bra! :) Såg ett klipp därifrån föresten.. Sa du Sten? Fattade inte riktigt grejen med det, men är väl inte min humor kanske ? Haha. :)

Sen åkte jag ner till stan och träffade Elsa, vi åt och pratade massor. En riktigt trevlig efermiddag! :)

Nu ska jag snart iväg på bowling, se hur dagens träning går och vilken match man får spela i helgen, hoppas Nyköping! :) <3

When the rain have falled down, you will se the lights!

Hej på er! Ni är väldigt dåliga på att ställa frågor tycker jag. :)
Dagen har iallafall varit till mestadels bra, men sen när var påväg hem så gick det neråt och nu kännd allt piss! Men inte direkt hjälpt något av att fälla en tår.
Tur man har så snälla vänner, en som bland annat fråga om jag ville med till Ullared i helgen eftersom hon visste att jag älskar att åka dit, elsvig om du läser detta så ta åt dig extra! :)
Nu ska jag snart duscha och sen se på tv. :)<3
Puss

FRÅGESTUND!

Tänkte ha en frågestund nu fram tills imorgon kväll. Ni frågar och jag svarar! :)


I feel a love generation!

Hej på er min fina! Kortis skoldag idag mellan 8-13, dagen kändes ganska ovärd faktiskt, gjorde inget speciellt. Eftersom jag går Barn- och Fritidsprogammet så har vi ju pratat mycket om FN och så, så lärde mig inget nytt precis.

Men what ever, åkte till stan efter skolan o köpte panband o vantar, eller det var ju mamma som betalade men hon va skylidg mig pengar så då var det väl jag som betalade eller? (A) Jättefina var de iallafall, vill så gärna ha halsduken med! :)

Nu har jag varit o tränat bolwing med Jocke, kändes så himla bra att åka upp och träna och bara ägna oss åt mitt spel. Jag behöver verkligen det just nu för att mitt självförtroende inte ska försvinna, övade på allt som jag behövde öva på och det som kändes så bra efteråt. :)

Nu ska jag snart se på tv, Despirate Housewives är ikväll! :D
Kanske blir lite glass till det! :)<3

Puss


New pictures!

Här kommer lite nya bilder till er gullisar. :)

 Kläder från Ullared som jag ska ha på morfars 65års fest!

 Här är skorna jag pratade om för några veckor sedan att jag hade köpt. de ska jag med ha på mig. :)

 Här är min nya pippimössa som är hemmagjord (alltså virkad), tycker iallafall att den är jättefin och skön va den med. :)<3

Puss





Hej på er! :)

Måndagen har varit riktigt bra, varit med emmabus i skolan. :) Efterskolan cyklade jag hem i regnet dock, gick lite tidigare idag eftersom jag skulle med kusinen på simskola. :) Så passade på att simma och bubbla lite när jag ändå var där, skönt och välbehövligt med lite avkoppling. Det ända som  jag saknar just nu är massage känns det som. :)

Nu ska jag snart se på Ensam mamma söker och sen får vi se, inga läxor idag, skönt!
Imorgon är det FN-dagen i skollan mellan 8-13, undra vad det har att bjuda på. :)<3

Puss


Föresten, har jag sagt att jag slingat håret igen? :)

Här är iallafall resultatet! :)


INNAN!                        EFTER!
     Lite svårt att se skillnad eftersom mitt hår är blött! Men kan lägga in bättre någon annan dag! :)<3

Puss


My seceret project!

Här mina vänner har ni mitt projekt som jag pratade om, det kommer börja snart! :)




Hej!

Förlåt för att jag inte uppdaterat er på länge... Har varit så mycket i veckan så jag har inte hunnit.
Min helg har iallafall varit jättemysig o bra! I fredags var jag i linköping o köpte skrivare, sen sov jag hos helena och jocke och åt god mat, kollade på Idol och sen American Pie, men slutade med att jag somnade i soffan, har varit en vecka med fullspäckat schema...

I lördags var det att gå upp skapligt, var o kollade på A-lags matchen i bowling, sen var jag på BT i typ 3,5 timme och sen övningskörde jag lite innan jag körde ut till mormor o morfar. Gick väl hyffsat bra tycker jag med tanke på att jag int kört manuell bil på hela sommaren, bara automat.
Som sagt så sov mamma, jag och elin hos mormor o morfar inatt, vi var husvakt!

Mormor var i Göteborg o morfar var på hockey i Stockholm och kom inte hem förens sent.
Vaknade runt kvart i åtta imorse när min kusin började babbla, så gick ner och åt en god frukost och sen gick jag en promenad med elin och hämtade reklam.
Sen åkte jag iväg på bowlingmatch i Motala, spelade två matcher, gick inget vidare i någon av dem för har börjat med handledsskydd och min hand svullnade lite så har ont nu, men men.

Värst vad jag skriver, ver inte riktigt vad jag pratar om nu... Ska gå o packa badväskan, för imorgon ska jag dra till simhallen direkt efter skolan, ska på simskola med min kusin. :)<3

Puss

KANELBULLENS DAG!!!

Hej på er mina hjärtan! Visste ni att det var kanelbullens dag idag? Det visste inte jag förens jag kom till skolan o kände doften av kanelbullar, eller aa mest kanel. Men som vanligt så finns det ju alltid en fundering över saker och dagens fundering måste bli: Det heter kanelbullens dag, men om man tycker vaniljbullarär godare då? Då kan det ju lika gärna heta vaniljbullens dag? Eller varför inte bullens dag? Aja, nu tycker jag ju om kanelbullar så fattar inte varför jag ens bryr mig, haha. :)

Varit en bra dag i skolan idag iallfall, men nu blir det en vecka utan matildis för hon åker och har det bra i turkiet en vecka, tråkigt för oss men kul för henne! :)
Imorgon är det Don´t drink and drive dagen i skolan, så får se vad den har att buda på. :)<3

More information later!

Puss

Tyckte detta var ganska kul så... :)

Vill du tjäna pengar via facebook?
1. Gå till *konto*
2. Klicka på *logga ut*
3. Gå och jobba!!

NICE!

Har haft en helt underbar i helg i Ullared med mycket shopping.
I fredags när vi kom dit vid lunch var det inte så mycket folk utan det var helt okej. På kvällen åkte vi till Harrys och köpte mat med oss till stugan vi sov i. Var jättemysigt och sen kollade vi på Idol, tyckte det vär rätt som gick vidare! :)
På lördagen gick vi upp vid halv sex och åt frukost o fixade lite, sen åkte vi till GEKÅS och de hade precis öppnat när vi kom dit så det var bara att gå in, så första timmen var det helt okej, men sen var det MASSOR med folk. Men fick med mig en hel de hem ändå, så nu är jag ca 1600kr fattigare!!! Så har haft en superbra helg! :)

Men det finns en diss med det hela, och det var att Grannarna festade till klockan halv tre på NATTEN! Hallå, det finns folk som vill sova för att de ska upp halv sex på morgonen!!!

Men det var inte bara Ullared som var roligt utan det sägs mycket roliga saker med! HAHAHA!

1. Jag: Ska jag gå in på internet och kolla om det är kö i Ullared?
De andra: Ja, gör det!
Mamma: Kan inte jag få låna telefonen och kolla?
Jag: Visst gör det!
Efter en stund har mamma kommit in på sidan och läser: Just nu är det ingen ko i varuhuset!
Jag: Få jag mobilen ska jag kolla. Men mamma det står ju: Just ni är det ingen  i varuhuset! HAHAHAHA, det var det roligaste på ditvägen!

2. Jag: Vad heter getens ungar?
Moster: Getter!
Jag: Haha, nej det heter de väl inte!
Moster: Nej, det her väl killingar?

HAHAHA!

Aja, så har in helg sett ut!
Idag har jag varit i Linköping med Helena, Jocke och Emma en sväng!
Nu drar jag snart ivög för att färga håret hos matilda! :) <3

P.s. Bilder kanske kommer senare!


Puss

RSS 2.0