I loved you first

Hej! Va ett tag sen nu, och helgen var bra! :) Hittade dock inget i linköping i festligt klädväg som jag hade önskat, utan blev ett nagellack, strumpbyxor och ett linne. Blligt o bra!
Igår var jag på stan och skulle se om jag kunde hitta något här i dem få affärerna vi har, men hittade inget då heller så slutade med att jag handlade julklappar för sisådär 500 spen istället?! Hur lyckas jag med allt? Aja, får la ta något hemma i garderoben till festen på lördag! :)

Idag är vi lediga från praktigen för det är studiedag, så nu ska jag ta tag i läxorna lite så man kommer ifatt. :)<3

Puss

Everytime you look at me I always is hapy!

Hej på er sötisar! Då har ännu en apu vecka gått och det är bara en vecka kvar, fattar inte att det redan har gått tre veckor. Veckorna går så fort!
Efter apun blev det att åka ner på stan och fixa lite inför tårtan jag ska göra i helgen, hoppas den blir god för jag har aldrig bakat den förut. Men det kan väl inte bli värre än att den inte smakar gott, haha. :)

Nu har jag duschat och satt på mig min jumpsuit, sen blir det att se på Idol! :)
Imorgon blir det Linköping med millan en sväng på förmiddagen och sen blir det hem o baka tårta. På söndag blir det bowlingmatch och sen 40års kalas! :) Så helgen är ganska fullbokad, så om jag inte uppdaterar så mycket vet ni vad jag gör. :)<3

Puss

:)

Hej på er! En lång dag idag bestående av en hel del aktiviteter, apu då jag bland annat gjorde min första aktivitet, sen möte, sen till min gammelfarmor för att fika, mysigt! Tänk att hon alltid har 1000 olika kakor att bjuda på och så är man så otacksam och bara tar typ två? :) Sen blev det stan en snabbis med mamma för att fixa lite, och sen hem o duscha och äta lite kvällsmat. :) Nu har jag kollat in de sista på ensam mamma avsnitten med, de exklusiva avsitten som de kallar det. Haha! Men imorgon kommer det sista med alla tre deltagare, att de inte kan ha allt på samma gång? :)

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa ner mig framför tv,n i min jumpsuit och fårpläd :)
Dagens tv lista består av Kär&Galen och Despirate Housewives. :)<3

Puss

Söndag!

Har hunnit med en den idag tycker jag nog. :) Bowlingmatch som inte gick något vidare, övningskört som gick ganska bra och så har jag gräddat vofflor som blev goda! :) Nu ska jag snart se tv, sen blir det lägga sig skapligt eftersom det är skola och apu imorgon! :)<3
Puss

LOVE!

Hemkommen efter en bra kväll! :) Nu ska jag ta o krypa ner i min sköna säng och läsa lite och ladda inför min bowlingmatch imorgon, och nu kom visst kissen min med så han får med vara med o mysa! :)

Vill bara säga att de finaste människorna på denna jord finns min närhet, och dem är de viktigaste personerna i mitt liv. Dem är de ända som jag inte klarar mig utan. Ni ha alla en stor plats i mitt ♥. Ingen nämnd o ingen glömd!

Nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon! :)<3

Puss


You take my hand and walk with me

Hej sötisar! Lördag idag och den har varit väldigt lugn, gjort en del matte, eller aa, rättare sagt typ inget alls för det är sååååååååååååååååååååååååå svårt! Fattar nada! :(
Var o kollade på a-lags matchen idag med när jocke o C&O spelade, och de vann. Duktiga grabbar som har vunnit alla utom en match. :)

Men men, imorgon blir det match för mig, hoppas på att det går lika bra som det gjorde i måndags. :)
För övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om här, kan ni inte komma med förslag? :)<3
Puss

Heeeeeeej!

Vill börja med och säga att det gick superduperbra på bowlingen igår när jag och gustav spelade korpen, vi vann med 12-0 och jag fick 711 efter fyra serier (fast korpen är bara de tre första). :) So, med tanke på att det inte gick så bra i helgen så kändes det rätt bra igår. :)

Men nog om det!

Idag har jag varit på apu igen, ännu en lyckad dag och när jag jag kom  hem så kom mormor och morfar och hjälpte mig med de nya möblerna i mitt rum :) Det blev riktigt fint tycke jag. :) NU är det bara en nu TV som saknas o kanske en till byrå att ha den på. :)

Så ha rensat massor med saker och kan ni gissa vad jag hittade då? Ett gammalt födelsedagskort som gjorde mig väldigt glad när jag läste texten, vill ni se? :)








Fint va? :)<3

Puss

:)

Bra apu idag, vi hade nallefest och då skulle man ha med sig varsin nalle men så glömsk som jag är så glömde jag min hemma. Men var mysigt ändå, vi fikade och så. Sen på eftermiddagen blev det att dra tillbaka till skolan och ha matte, och efter det hem en snabbis och åt en banan. Sen dorg jag iväg o tränade lite, gick hyffsat idag, hoppas det går bättre imorgon. :)

Nu ska jag ta mig en dusch och sen äta fiskgratäng och kolla på tv, bonde och efterlyst tror jag står på listan. :)<3

Puss

Tisdag!

Gick upp klocka halv sex idag för att ta 06.26 tåget in till min apu plats som jag skulle börja på klockan sju. Dock slutade jag tidigt, 12.30. Så efter min apu  blev det en fika med Julia. Nu sitter jag hemma, och känner mig ganska trött efter denna dag. :)

Blir att äta lite, och sen åker nog OnePicen på och så blir det soffmys framför tv,n o kolla på Despirate Housewives. :)<3

Puss

Lördag!

Sitter med Elvira vid datorn o kollar lite. Hon ringar in allt hon vill ha i julklapp i en leksakskatalog, stackars den som får betala allt detta, haha. :)

Haft en bra helg, igår va jag på stan o åt mat, sen övningskörde jag i nya bilden igår, gick inget vidare om jag ska vara ärlig, sen körde jag hem till Helan och Jocke o kollade lite på Idol o så sov jag där. Kollade på film med, Tusen gånger starkare, den va helt okej. En sevärd film skulle jag säga.

Idag har jag varit i Fornåsa på loppisen, GUD VAD SAKER! Inget för mig direkt! Sen har jag övningskört idag med och det gick riktig bra idag tycker jag. Tänk att det kan gå så mycket bättre efter bara en dag.

Nu ska jag snart äta lite mat, HUNGRIG! :)<3

Puss


:)

Allt som hade med bowlingen o göra gick bra! Kom hem vid ca åtta och då tog jag mig en lång o skön dusch efter dagen. :) Sen mös jag ner mig i min jumpsuit, siiter i den en, men snart ska jag sova för är väldigt trött.
Vi hörs! :)<3

Puss


 Mitt skolkort föresten 2011! :)

:)

Hej på er! Var ett tag sen sedan sist men nu är jag här igen. Har varit i Göteborg några dagr hos mina kusiner och det har varit riktigt bra! Vi har varit o shoppat, varit i Ullared med och sen har vi varit o badat. Haft det riktigt bra, och det har varit skönt att komma bort lite o få tänka på annat, det behövs ibland. :)

Kom hem i tisdags kväll, så packade upp lite o så, en gick jag o la mig skapligt, va tött.

Igår gjorde jag lite olika saker, var på Willys invignignen i stan o det var nog jag och tusen till ungefär, vilken trängsel!

Idag gick jag upp tidigt för att åka o hälsa på min APU plats, och jag tror jag kommer trivas lika bra denna gång. Senare drog jag vidare med Jossan till Linköping och shoppade lite åter igen, men nu är det NOG! Nu ska jag minsann spara pengar till JUL!!! Fatta, det är inte mer en ca 1,5 månad kvar tills julafton!

Aja, nu ska jag fixa lite innan jag åker iväg till bowlinghallen för att hålla i bowlingskola, min egna bowlingträning och bowlingmöte efter det! :)<3

Puss 


RSS 2.0