I thinking about you

Hej! har sett på Idol och lite på Robert Gustavsson. Sen har jag målat naglarna med och den här gången blev det ceris eller hur det nu stavas. :) Kom att tänka på att Matilda och jag sågs för sista gången idag på ett tag. Imorgon är jag ledig från skolan och sen på lördag åker hon iväg och solar och badar och har det bra. Sen börjar vår apu på måndag med som håller på i tre veckor framåt. Så kommer sakna dig min fina och bästa vän. Vi får ses när du kommer hem. :)
Men det ska iallafall bli kul att ha apu i tre veckor, mysigt att tillbringa dagarna med små söta barn. Så det blir bra. :) Nu ska jag fixa iordning lite och sen se vilka som går vidare i Idol. Sen är det nog faktiskt sängen som gäller.
Ha det så bra. Vi hörs. :)<3


Hej!

Idag var det skola och dagen slutade med att vi hade samhällsprov, kändes som att det gick ganska bra, så vi får hoppas på det med.
Efterskolan så drog jag till APU-platsen och hälsade på. Verkade riktigt bra där, och alla gullaiga så barn, så kommer nog trivas bra. Efter det så åkte jag till Lundbyhallen och sen till Hemmakväll för att köpa godis. När jag kom hem så gjorde jag klart min engelska läxa och min bästa vän Matilda kom till mig med och installerade office-program åt mig så snäll som hon är.
Sen drog vi på bowlingträning, gick ganbska bra hade nästan 600 poäng så det kändes bra.
Nu sitter jag här och har precis duschat och ätit mat så nu blir det att bara ta det lungt och kolla på Idol.
Vi hörs senare!

Veckans ros!

Veckans ros går till:
ALLA fina tjejer som var med och gjorde dansen idag, vi var grymt bra alltså. :)<3


Hejhejhej!

Slutade två idag med, så skönt. Måste bara säga att jag och några snyggingar till i BF gjorde en himla bra dans på Idrotten idag alltså, haha. När jag kom hem så duschade jag och sen har jag pluggat samhäll fram tills nu när jag åt. Börjar förstå mer och mer nu, vilket känns bra för området vi jobbar med är inte alltid så lätt. Så nu ska jag fixa lite saker och sen när jag kommer hem så ska jag plugga lite till och sen är det Idol och efter det blir det nog att ta en titt till på samhällskunskapen tills imorgon.


Like it!

Hej! Nu har jag sett på Idol och målat naglarna så nu bli det nog att lägga sig. Imorgon är det skola igen. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

I thinking about you

Hej! Efter en eftermiddag med mycket plugg så har jag nu ätit och duschat. Så snart blir den att mysa ner sig i soffan famför Idol i min mysiga turkosa velourdress. :) Har lite ont i halsen, hoppas den snart blir bättre nu när vi ska till Ullared med. :)<3 

It´s a happy day!

Hej! Tisdag idag vilket innebär att skolan började tjugo i tio och slutade två, kan inte blir mycket mer än bra. Så när jag kom hem kollade jag på Ullared, missade det igår eftersom det var Idol. :) Nu ska jag plugga, engelska glosor tills imorogn och samhäll till på torsdag. Så vi hörs senare. :)<3

Great! :)

Hej! Skola idag igen, alltid lika kul att träffa alla fina i BF10. Efter skolan så följde jag med Matilda hem, skulle egentligen gått spåret, men det blev att gå hem till Matilda istället och fika med god äpplepaj och mycket prat. Blev även en promenad med Rut med, men när vi kom tillbaka så hade vi inga nycklar men som tur var så kom vi in iallafall, haha. Nu är det Idol som gäller och efter det blir det att se på Ullared. :)
Ha det så bra! Vi hörs senare. :)<3


You´re beautiful

Hej! Har inte hunnit blogg så mycket idag, har gjort en hel del. Min kusin Elin sov här inatt i min nya bäddsoffa, så idag vaknade vi väl vid ca 7:00! Så då kollade vi lite på tv, men sen efter en sund gick hon in till mamma så då somnade jag om en stund men sen så gick vi upp och åt frukost. Senare tripplade jag Elins hår, läste saga och bakade tårta på datan. :) Sen åkte jag ut till mormor en sväng, och efter det så blev det en tur till Linköping för att föra lite ärenden, så då passade jag på att köpa med mig ett två par höstskor hem.
Nu har jag duschat och snart blir det väl att plugga lite på glosorna. Imorgn är det skola igen, dr man får träffa alla goa och glada. Efter skolan blir det nog att träffa Matilda en stund. :) :) :)
Ha det så bra! Vi hörs! :)<3


It´s a happy day!

Hej! Idag vaknade jag av att min kusin Elin ringde vid halv tio och pratade (som aldirg vill lägga på) haha. Efter det somnade jag om och vaknade vid halv elva, så då gick jag upp och åt frukost. Efter blev det att göra iordning sig och gå ut med Måns en stund innan vi åkte iväg till Ö&B. Sen när vi kom hem där ifrån så övningskörde jag en stund, vilket jag tyckte gick ganska bra. :) Så nu sitter jag här och väntar på att min Kusin Elin ska komma och sen ska vi gå ut och äta och påvägen hem blir det att gå till Hemmakväll och köpa Godis. Me like this day. :)<3

Här kommer lite höstbilder på min fina kisse Måns.
















Fredagsmys!

Hej! Vart en riktigt bra dag i skolan idag med min fina tjejer Matilda och Emma. Slutade klockan tre så det var en lite lagon dag sådär på en fredag när det snart är helg. När jag kom hem var jag ganska trött, men tog mig ett varv i spåret. :) Nu har jag duchat och gjort mig helgfräsch, haha. Snart blir det god mat och senare blir det att kolla på Idol och ta det lungt.
Vi hörs senare. :)<3

<3

Hej! Nu har jag sett på Idol och Kungarna av Tylösand. Målat naglarna med. Så nu blir det nog att fixa iordning lite tills imorgon sen är det nog sängen som gäller. Vi hörs imorgon. :)
Ha det så bra. :)<3


Veckans ros

Sen har vi ju veckans ros med som inte har delats ut ännu. Och den här veckan gå rosen till tre personer.
1. Mormor: För att du är så gullig och kommer med dina goda brödbullat till mig och för att du är så snäll. <3
2. Matilda för att du är så bra helt enkelt. <3
3. Jocke: För att du har sådant tålamod under bowlingträningen och inte ger upp även om man blir irriterad på när det inte funkar. Me like! <3


I thinking about you

Hej! Kom hem från bowlingen för en stund sen. Tycker det blir lite framsteg för mig och Matilda för varje träning om jag får säga det själv. Det är ju bra att vi har en så bra tränare. :) Det händer även ibland att Emilia och Amanda också gör framsteg vilket också är bra.
Och vet ni?! När jag kom hem från träningen så hade min fina mormor varit här med hennes goda brödbullar, LOVE IT!
Nu har jag iallafall duschat, så snart blir det att äta lite mat och sen blir det att PLUGGA på svenska orden till provet imorgon. Sen är det ju IDOL såklart, det får vi ju inte missa. Sen tror jag faktsiskt att det blir ett avsnitt av "Kungarna på Tylösand" med, för missade det när det var på Tv,n igår.
Vi hörs senare! Puss


:)

Hej! Har vart en eftermiddag/kväll full med läxor och Tv. Först var det matte i ca 1 1/2 timme, sen efter det var det Idol, engelska, Berg flyttar in, svenska och till sist Välkommen åter, vilket roligt program alltså. Haha. Imorgon är det BKF redovisningar och engelska prov. Hoppas det går bra! :) Så nu blir det att sova, ha det så bra.
Vi hörs imorgon. :)<3


Happy birthday!

Grattis till Elsa som fyller år idag! :) Hoppas du får eller har haft en bra dag. :)<3

???

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om... Känns som om att allt redan är upptaget...

:)

Nu har jag sett på Idol och pluggat lite på Engelskan. Imorgon är det mattediagnos, glömde ta hem boken så kunde inte öva så mycket på det men hoppas det går bra. :) Nu blir det nog att fixa lite och sen göra iordning sig för att sova. God natt och sov gott!
Vi hörs imorgon. :)<3


<3

Vill ha någon som alla andra...
Och jag saknar dig.


I´m gonna fight for you

Hej! Kom hem från skolan nu var en kort dag mellan tjugo i tio till två. :) Nu ska jag prata lite med Julia. Blir väl att äta något sen med. Aja, nu ska jag fixa lite men vi hörs senare. :)<3


I´m singing in the rain

Hej! Idag var det skola igen, började med Matte, sedan fortsatte det med IOS, Idrott och till sist samhäll. När jag kom hem så åt jag lite sen var jag ute med min fina kisse Måns. Efter det var jag i Bowlinghallen med Jocke och fixade lite saker med klot osv. Ikväll har jag kollat på Ullared, älskar programet alltså och affären. Men det måste vara folk som älskar det mer än mig eftersom de gifter sig i affären med, haha. Men nu är det inte långt kvar tills jag ska dit, och det gillas. :)
Nu ska jag sog sova, men vi hörs imorgon.
Ha det bra!:)<3


I can do it!

Ikväll har jag bara tagit det lungt. Gjort lite läxor och kollat på "Ensam mamma söker". Nu blir det nog att plocka fram idrottskläder till imorgon sen ska jag nog lägga mig. :)
Vi hörs imorgon. :)<3


Lunchtime

Nu blir det snart Fiskpinnar, Potatis och Remouladsås. Det är göttmos detta. :)

I´m will be stronger

Hej! Matilda sov hos mig inatt, så var en mysig lödragskväll med pizza, film och godis mm. Men efter typ halva filmen så somnade tösen så jag kollade klart själv, hihi. :) Men det gick bra det med. Sex and the city 2 såg vi föresten, den var ganska bra men jag vet inte om jag tyckte den första eller tvåan va bäst.
Men vid lunch så åkte Matilda hem och jag tog ett varv i spåret. Nu har jag duschat och snart ska jag gå till Lidl och möta mormor. :)<3


My heart belongs to you

Hej! Idag har jag gjort en hel del så har inte hunnit att blogga något idag. Först så ränsade jag mina kläder med mamma och Josefine, blev en hel del men nu kan jag snart fylla på med lite nytt när jag ska till Ullared (om jag nu hittar något vill säga). :) Sen efter det var jag ute med Måns en stund, sen var jag och kollade på bowlingmatch, var kul, vann gjorde det också. Sen när jag kom hem så cyklade jag till Matilda och mötte henne för vi skulle åka och köpa pizza och så ska hon sova är inatt. Nu blir det att äta lite godis och se på tv.
Ha det så bra. :)<3


A beautiful day

God kväll mina fina bloggläsare. :) Har ätit Tacos och varit på Hemmakväll och köpt godis, sen såg jag på Idol med. En lugn fredag, med tankar och funderingar.
Nu ska jag nog ta och lägga mig. God natt alla och sov gott, vi hörs imorgon.:)<3

Höstens vill ha

Vill höst hansla lite nu, lite nytt och sånt. Även lite till vintern för det börjar ju bli lite kyligare nu, iallafall på motgonen. :)
Detta är lite av vad jag vill handla. :)





Sen en vinterjacka och vinterskor mm. :)
Tur det inte är långt kvar till Ullared. :)<3


Fredagsmys

Hemma efter en bra dag i skolan med mycket skratt. Haha. Nu blir det att ta det lite lungt, ät trött och har lite ont i magen. Ikväl blir det Tacos och Idol, en riktigt mysfredag men saknar någon. :)
Nu ska jag nog ta och kolla på ett till avsnitt av "Kungarna på Tylösand" Haha.
Ha det bra. :)<3


Aldrig ska jag sluta älska dig

Har kollat på "Kungarna av Tylösand", konstigt program men får väl se om man ser på något mer avsnitt. :) Annars har väl kvällen varit bra, trött och på dåligt humör. Nej, nu tar jag och lägger mig, känner inte för att skriva mer ikväll nu. Arg!

Ha det bra! :)<3


Du fattar ingenting

Jag förstår inte vad som är problemet? Jag orkar inte ha massa folk runt omkring mig som bara gnäller på mig hela tiden. ARG!

?

Världen är fulll av problem...

Very happy

Hej! Kom nyss hem från skolan, fick sluta lite tidigare idag. Nu satte jag mig här en snabbis för att skriva lite om dagen och så. När jag kom hem från skolan så loggade jag in på Facebook och då såg jag att jag fått ett meddelande av en på gården som tackade för koret som jag och Matilda hade skickat, och det är ju alltid lika kul att få läsa att någon blir glad över det man gör. Så nu är jag glad. :)
Snart bär det iallafall av mot bowlinghallen för att träna. Sen är det hem och äta lite och se på tv. :)<3

Vi hörs senare! Puss


Veckans ros

Har faktiskt funderat på att börja ge veckans ros till någon en gång i veckan. Den som jag ger den till behöver inte vara någon som jag känner utan det kan egentligen vara till vem som helst som förtjänar den för att den har gjort något bra osv. Så ni får gärna komma med förslag. Rosen kommer jag att dela ut i mitten av veckan.

Denna veckans ros går till: Helena på gården för att hon bjöd mig och Matilda på fika när vi var där och hälsade på och för att vi hade ett mysigt och trevligt samtal. :)


Beautiful

Tog ett varv i spåret förut på 2,5km, var jobbigt men skönt. Minskade med några minuter med mot förra gången så det kändes bra. :) När jag kom hem så åt jag mat och duschade, och nu kollar jag runt lite på datan. Pratar med Josefine bland annat. Haha.
Snart börjar Idol med, så blir att lägga sig i soffan och kolla på det. :)<3


Haha!

-jjossefiine- säger:

tjatja :D

- Jennifer <´3 - säger:

missisippi

-jjossefiine- säger:

???

- Jennifer <´3 - säger:

missisippi

-jjossefiine- säger:

jaa??

- Jennifer <´3 - säger:

det är en flod :)

-jjossefiine- säger:

jaa, det vet jag :D

- Jennifer <´3 - säger:

bra :D

-jjossefiine- säger:

aa :D


Sunshine

Hej! Kom hem från skolan nyss. Dagen har sätt ut på följande vis: Datakunskap, Engelska, Matte, BKF och sen Idrott. Så nu är jag hemma och gör typ ingenting för tillfället. Ska kolla datorn lite nu och sen Ullaredsbloggen, haha. :) Eftersom det är så fint väder idag så blir det en runda i spåret med. :)<3

  Här är lite bilder på mina nya möbler som vi köpte när vi möblerade om mitt rum. :)


Happy birthday!

Heej! Vart en lugn och slapp kväll. Åkte till bowlinghallen förut och jocke hjälpte mig att fixa lite saker sen efter det skulle jag egentligen tagit ett varv i spåret men eftersom det regnade så kände jag att det fick bli en annan dag. Så när jag kom hem blev det att ta en dusch och kolla på TV, Idol såklart. Jag har även fixat med en grej till min mormor med. :) Så nu blir det väl att lägga sig snart och ta en titt på engelska glosorna så de sitter tills imorgon.

GRATTIS TILL MIN GULLIGA KUSIN EMMA SOM FYLLER ÅR IDAG! :)<3

Missing you.

Heej! Slutade två idag, var skön det. Så nu har jag pluggat englska glosor och läst min FRIDA tidning som kom i brevlådan idag. Så nu ska jag kolla runt lite på datan och så käka. Sen blir det antagligen att åka upp till bowlinghallen med Jocke och fixa klotet och efter det en sväng i spåret. :) Sen får vi inte glömma att det är IDOL ikväll med. :)<3


I mitt eget blue Hawaii

God kväll alla fina! Var på gården ikväll med Matilda, pratade med de som jobbade där osv, var riktigt trevligt, man blir alltid lika väl bemött. :) Nu ska jag och Matilda snart sova, för det är ju skola imorgon men vi har sovmorgon till tjugo i tio, skönt. :)
Glömde skriva att jag har fixat gummistövlar med, så nu har jag fixat en sak på min lista av det som jag ville och borde köpa. Jocke var snäll och följde med mig i fredags så jag kunde inhandla ett par.:)
Godnatt! Vi ses och hörs imorgon. :)<3

Monday!

Hej! Vart en lugn dag i skolan idag för det mesta. Var med Matildis och Emmis i skolan, stackars Emmis som dragit ut en tand... Men det går över när du gifter dig ska du se gummsan, haha. :) Nu har jag varit hemma en stund och fixat lite, snart drar jag iväg till fina Matilda och äter sen drar vi till gårn.
Kommer kanske ett till inlägg senare ikväll.l´:)<3


TV evening!

God kväll alla fina! Idag har jag varit i Motala och spelat bowling. Gick ganska bra, serierna varierade så vissa var bra och vissa var mindre bra, men jag är iallafall nöjd med mitt slutresultat.
Nu har jag pluggat engelska glosor och nu ser jag på "Ensam mamma söker" och sen blir det Iren Huss. Ska nog måla naglara med. Haha! :)


Ha det bra! :)<3


Lördag!

God morgon alla fina! Igår hann jag tyvärr inte blogga för att jag fixad med lite grejer, ledsen att det blir så ibland men ska försöka blogga så ofta jag kan, ibland lite mer och ibland lite mindre. Men jag är så glad över att så många vill läsa min blogg iallafall. :)
Idag ska jag bada med mina kusiner i Lundbybadet, blir skoj. Sen får vi se vad som händer. Blir nog ta det ganska lungt, för imorgon är det bowlingmatch. "Jennifer GILLAR detta" (Y) Haha! :)
Sen var det bara en sak till och det var det här med Matildas blogg, asså vem det nu är som skriver så lägg ner va?! Sluta skriv massa skit om hur hon sjunger. Bry dig inte om vad hon gör, det betsämmer ju hon själv. Hon kan sjunga! :)<3

Hjärter1, Hjärter2... och Hjärter3

God kväll alla mina fina! Nu har jag kommit från min Bowlingträning, och det gick ganska bra idag, ska bara få till greppet som jag har när jag släpper klotet. Och bara så ni vet är jag fortfarande arg över det som jag fick reda på förut om vad någon hade skrivit som kommentar på Matildas blogg. Asså jag blir så himla förbannad på sånt, jag förstår inte att folk inte kan hålla skitsnack för sig själva om de ändå ska klaga. Tänk vad kul det skulle vara att få en kommentar som: Du sjunger så himla fint, jag tycker du borde söka till IDOL eller att jag hoppas du kommer någon vart med din sång för du har en fin röst. :) Och inte skriva massa taskiga saker.

Nu ska jag se på Idol, så ha det så bra allihopa! :)<3


VAD FAN TÄNKER FOLK MED?!

Asså jag blir så j*vla förbannad när jag läser vissa komentarer! Jag kommer hem från skolan och är jätteglad och helt plötsligt kommer det upp en msn ruta från Matilda då hon skriver att någon har kommenterat hennes blogg en j*kla massa trams. Och helt plötsligt är man ARG! Jag fattar inte vad folk tänker med egentligen?! Att skriva en massa J*VLA TRAMS och sen inte vågar stå för vem man är utan skriver sig själv som anonym. För det första kan ni hålla era åsikter för er själva om ni bara ska klaga. För det andra: Hur kul tror ni det är att läsa en komentar där det står saker som man blir ledsen och sårad av???

Men bara så du vet Matildagumman så är det bara höra av dig om det är något. Du ska inte behöve ta en massa skit. <3 

Please don´t stop the music!

Hello my friends! Today I´m gonging to talk on English. Nejvars, jag bara skojade lite med er, haha!
Fick sluta tidigare idag för att vi var på studiebesök på Kulturskolan, var ett helt okej studiebesök. :) Nu har jag ätit pannkakor och kollat på lite videoklipp på youtube, tänt att det finns så himla mycket olika låtar, men jag hittade inget som passade mig idag.
Snart blir det bowling och efter det blir de IDOL! :)<3

God night and see you tomorrow. :)

Nu har jag sett på Idol och nu bär det av mot sängen. Är ganska trött och imorgon är det skola igen och då ska vi göra studiebesök på Kulturskolan. Sen blir det hem och äta något för sedan är det bowlingträning som gäller. :)
Ha det bra alla så hörs vi imorgon. :)<3


Hårfärgning på G eller inte?

Nu har Matilda varit så snäll och prövat att photoshopa några bilder för att se om det nämligen kan bli så att jag kommer att färga mitt hår under hösten. Men eftersom jag är nöjd med min nuvarande hårfärg så vågar jag inte färga om det inte blir bra. Så då var Matilda så gullig och testade lite olika nyanser. Så nu kommer jag lägga upp de olika tänkbara hårfärgningsbilderna så får ni GÄRNA kommentera vad ni tycker? PLEAS? :) Även om ni tycker jag ska ha kvar det gamla. :)<3

 DEN HÅRFÄRG JAG HAR NU! :)

 LJUSBRUNT! :)

 MÖRKBRUNT! :)

 RÖTT! :)


Hem ljuva hem!

Snacka om att jag har varit en duktig flicka idag. Först så hade vi coper test i skolan på 2,4km, sen efter det var det hem och äta och sen kände jag att jag inte var färdig med motionen för idag så då försökte jag få med mig någon till spåret och till slut lyckades jag få med mig Jocke. Han tjatade ut hjärnan på mig tror jag om att inte ge upp, men i slutet så gjorde jag inte det heller så nu är jag SUPER TRÖTT!!! Men det är nog ändå vad som behövs för jag vet att jag kan klara det. Så Tack! :)

Så nu blir det en lugn kväll framför TV med IDOL klockan åtta, så ikväll kan man ju alltid hoppas på att få se mer än 10st av alla sökande. :) (Y) <3

This is true!

När jag var liten fick jag lära mig att:

ett år var 365 dagar,

att en vecka var 7 dagar,

att ett dygn var 24 timmar,

att en timme var 60 minuter,

att en minut var 60 sekunder,

men inte fan fick jag lära mig att en sekund utan dig var som en 
evighet !
så kopiera nu detta om du har nån du inte kan leva utan...



Happy day!

Denna dag känns riktigt bra, är jätteglad idag. Hade iallafall copertest (stavning) idag och skulle springa 2,4km. Gick väl sådär men känns okej. Så nu ska jag minsann ta tag i mitt liv och börja motionera och röra på mig. :) (Y) Och bara så ni vet så ska Matilda och jag bli bäst i bowling med. :D Haha! Så sen finns det ingen som kan slå oss. :) Nu ska jag iallafall snart ta mig en dusch och sedan slappa för jag känner mig väldigt trött.

Någon som vill se " I rymden finns inga känslor" med mig på fredag? :)<3

I can do it!

Hej alla fina där ute. Ledsen att jag inte bloggade igår, förutom ett kort litet inlägg, men det fann tyvärr ingen tid. Men efersom vi fick sluta tidigare igår så drog min fina mildamatilda och jag ner på stan och fickade på Gusto. Spenderade säkert tid där i tre timmar eller något och pratade om allt och ingenting.

Ex: m: de ska säkert gå och kissa i kors..
j: aa, undrar om kiss-strålarna träffar varandra då och om det blir nån typ kemisk reaktion då..
m: hahaha aa..
tyst ett tag...
j: men iochförsig så är väl allt kiss likadant!?
m: ja, för allt kiss luktar så jävla äckligt!

Haha, man kan ju undra om allt fungerar som de ska i våra hjärnor. Men tack för en underbar fikastund min fina! :)<3 Efter att vi hade fikat så hjälpte Jocke mig att fixa stödet på min cykel så att det funka, tur jag har dig! :) Seare blev det idol, och jag säger som dig Matilda: AV ALLA TUSEN SOM SÖKER FRÅN VARJE STAD FÅR MAN SE TYP TIO?! MAN BORDE FÅ SE FLER!!!

Till dig...

Min fina! ♥

Home after school!

Hej alla fina där ute! Hoppas ni mår bra för det gör jag. Kom hem från skolan för ett litet tag sedan och snart ska jag äta och sedan gå ut med katten.

Sen över till något annat! Jag tror att jag har fått ett shoppingberoende vilket tyder på att jag vill handla massa saker just nu som delvis är behövda. Men som vanligt är inte kassan så stor. Finns det inte något "litet jobb" man kan få göra för att tjäna en liten slant? PLEASE??! :)

Lista på saker jag behöver handla:

1: Gummistövlar
2: Skor (en boots sko som jag vill ha, stövlar och ett par vinterskor.)
3. En mp3 spelare som jag vill ha.

Sen ska jag ju snart till Ullared med! Aja, måste fixa money så kan kan köpa lite av det. Sen får resten sparas. :)<3


Skolfotodax?!

Det är dax för skolfoto på tisdag och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Väljer mellan kläderna nedan på bilden. Någon förslag? :) Eller något annat förslag typ som kjol?



Hemma!

Har presis kommit hem efter säsongens första bowlingmatch, vilket blev en ganska lyckad match tycker jag. Mitt slutresultat blev 596 och snittet blev 148 så jag är väldigt nöjd. Laget vann med så jag tycker att laget gjorde en riktigt bra match. :) Nu ska jag snart äta mat och sen blir det att ta en dusch och senare få vi se om Josefine kommer förbi en sväng. I vilket fall som helst så blir det en lugn kväll framför TV med en Iren Huss film bland annat. :)<3


Ha det så bra alla fina bloggläsare. :)



Lördag!

God kväll alla! Som jag skrev tidigsre har jag tillbringat dagen med mina kusiner och min mormor och morfar mf. :)<3 Det har varit en riktigt toppendag. Ikväll har jag sett på tv, och olika filmer. Har varit en riktig myslördag. Imorgon är det bowling match med min brutta Matilda och jag lovar att vi kommer och vinna när vi är med. Haha! :) Så det är ju tur att jag har en sådan bra bowlingtränare som Jocke. :)<3

Have a nice day!

God morgon alla fina! Fint väder vi har idag, och det gillas kan jag säga. :) Snart blir det att ta en ducsch och fixa te sig lite sen ska jag gå ut med katten. :) Senare blir det att va med mina kusiner och sen ska vi fika hos min mormor och morfar. :)<3


NU ÄR DET FREDAGSMYS!!!

Heej alla min fina bloggläsare! Kom hem från Limmernäs idag, har varit riktigt trevligt må jag säga även om Matilda, Emma, Jag och Maja låg på golvet. Haha! När vi kom hem från lägret så drog jag, Emma och Matilda till Donken och käkade McFeast Delux, sååå GOTT! Sen drog jag till bowlinghallen med Jocke och kollade lite match tider och öppen tider. :)

Nu har jag ätit lite kvällsmat och snart ska jag se på TV och äta GODIS, MUMS! :) Ha en bra helg alla, så hörs vi kanske senare eller imorgon. :)<3



God morning!

Nu har vi vaknat och ätit frukost osv. Så nu är allt färdigpackat så om en liten stund bär det av mot skolan, sen blir det information och lunch. Sen bär det av mot Limmernäs. :) Hoppas på en trevlig dag och natt tillsammans med alla BF-klasser. :)<3

Goodnight!

Heej! Nu har Matilda och jag sett på FÅNGARNA PÅ FORTET, men fel lag vann. Så nu vill inte jag vara meee längre! Haha! Nu ska vi iallafall bädda och fixa lite sen är det bäddtime, men blir nog kortspel först. :) Imorgon är det LÄGER som gäller och det gillar vi. :)<3


PussPussPuss Från Jennifer

Like it!


You are my angel

Jag älskar dig min fina mormor. Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. Ända sen den dagen jag föddes har du alltid ställt upp för mig. Det spelar ingen roll om jag förtjänar din hjälp eller inte, vad som än händer så finns du alltid där. Jag önskar att jag kunde ge dig något som får dig att förstå vad du egentligen betyder för mig. Men jag tror inte att det finns så fint så jag vet inte riktigt vad jag se göra för att visa min tacksamhet för dig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.


Du finns i mitt hjärta, du finns i min själ, du finns över allt inom mig.

Du ställer alltid upp i alla lägen och du finns alltid där när jag behöver dig. Man kan prata med dig om allt och även om du inte har svar, så finns du ändå där för att lyssna. Jag är tacksam över att jag har dig även om jag inte alltid kan bevisa det.


I will always be with you

Kom hem från skolan vid kvart över två efter att ha tagit 2,5km i spåret. Var jobbigt, men det var ändå skönt att få röra lite på sig. Sen när jag kom hem blev det duschen och sen möta Matilda på stan för att köpa: GODIS och DRICKA tills lägret. Hoppas det blir kul! Nu är mormor och morfar här, har precis fikat så nu ska morfar sätta upp min nya spegel. :) Senare kommer Matilda för hon ska sova här ikväll, då blir det godis framför FÅNGARNA PÅ FORTET FINAL! JIPPI! :) <3


RSS 2.0