Stars

Pluggat hela dagen typ, men den där samhällskunskapen går inte in i huvudet, lite men inte allt.
Nu har jag ätit mat och kollat på tv. Och det är väl typ vad resten av kvällen består av med, plugga och TV.


I see when you smile

Hemma idag med, dels för att jag inte är helt frisk än och för att jag sovit dåligt inatt pga att jag hostade som en galning. Så dagen består väl av att äta lite lunch snart och därefter plugga, plugga och plugga. Jo, ungefär så ser dagen ut.


Om vi ska övergå till något annat så kan jag ju påminna om att studiebidraget har kommit idag till en glädje, men om som till mindre glädje försvinner snart igen. Till vad? Jo, bowlingen och tävlingen. Sen har vi en lista med julklappar med, fast... me like to handla julklappar, så det får nog bli söndagens nöje. :)


Ha det så bra! Vi hörs. :)<3

News

 Mina pepparkakor! :)

Mina två klänningar som jag har fått av mina fina vänner. :)<3




Mitt nya bowlingklot, vad säger ni om det ni. :)


Min lilla sjukling.<3


Mina nya strumpor som mamsi köpte åt mig. :)


Lite advents fix har jag hunnit med också. :)




Till sist så har vi jag som är sjuk, hes och hosta.


Sen har det inte hänt så mycket mer. :) Tack för att ni tog er tid att kolla. :)<3

Moving on

Tog en promenad för att handla lite mat förut. Var skönt idag, inte lika jobbigt att andas i den kalla luften som det var igår. Sen har jag pluggat samhäll med, det är lite rörigt men det sätter väl sig på plats det med.
Finns inte så mycket att göra när man är hemma och är sjuk, skulle vara kul med någon fin överraskning kanske? :) Vi får väl se vad resten av dagen har at erbjuda. Kanske ska ta och ladda upp lite bilder på det senaste som har hänt i min omgivning. :)<3


Home today!

Hemma från skolan idag för att jag fortfarande är sjuk, hoppas på att bli bättre imorgon så jag kan gå till skolan då. Idag blir det väl att plugga och ta det lungt.
Kan ju säga att helgen harvarit bra annars... I fredags firade jag Jocke fyllde år i lördags och Amanda som fyller år idag.
I lördags var jag på dansuppvisning och var barnvakt åt mina kusiner.
Igår(söndag) var jag på stan och adventsfikde lite.

Ha dt så bra! Vi hörs.

Sjuk.

Jag och Måns är sjuklingar just nu.



I can see the lights

Kan börja med att säga att det var en bra dag igår.
Idag är det första advent och det innebär att det snart är jul. Har varit på stan med mamma och kollat lite, sen mäte vi kusinerna med så vi tog en advents fika med dem, varm choklad och lussekatt blev det för mig. Inhandlade även ett par strumpbyxor till min jul/nyårs klänning. :)
Eftersom jag fortfarnade är sjuk så blir det en lugn kväll med läxor, Tv och kanske godis eller något.
Vill bli frisk snart, inget kul att ha så ont i halsen och knappt kunna prata, man orkar ju inte så mycket heller.
Ha det så bra! Vi hörs senare.


Felling of love

Fortfarande sjuk. Ont i halsen, hostar och lite feber. Om ett tag så ska vi åka och kolla på när mina kusiner har dansuppvisning och sen ska vi vara barnvakt. Det är ungefär så dagen ser ut.


GRATTIS Jocke med som har födelsedag idag. :)
Ha det så bra! Vi hörs senare. :)<3


A monday morning.

Hej! En snöig dag som denna började vi skolan klockan nio eftersom det inte blev någon mässa i Göteborg pga vädret. Slutate klockan tolv med så det var ju skönt det. Var på McDonalds med Emmsi också.
var i bolwinghallen med, och vet ni, till dagens överraskning så låg det ett klot ch väntad på mig där uppe som troligtvis kommer bli mitt imorgon, är man glad eller? Japp! Men det blev ingen träning idag eftersom jag är så hes och hostar. Och nu har jag kommit hem och duschat, så nu ska jag väl sitta här en stund och sen se på tv. Halsen är inte på topp om man säger så, så det blir väl att dricka något varmt framför Tv,n och krypa ner under en filt.
En sak till: Är så glad att jag har så fina vänner. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon! :)<3

?

Vad gör jag för fel?

I dina blå ögon

Först var det skola, vilket var sådär, var både tråkigt och roligt.
1. Matteprovet gick ju åt skogen.
2. Göteborgs resan imorgon blev inställt pga vädret.
3. Min hals är inte i topp skck, hes och lite hosta.

Lite bättre saker...
1. Engelska provet kändes bra.
2. Har kommit en bra bit på dansen, vi är grymma vill jag lova.
3. Morgondagens skoldag ser ändå ut att bli helt okej, trots att vi inte åker till Göteborg på mässa. :)

Just nu känner jag mig trött och seg, så blir väl att kolla om jag har någon läxa att plugga på, annars ska jag vila och kanske smaka på mina goda pepparkakor som jag bakade igår. :)<3


It´s a nice day!

Dagen har varit jättebra! Först var jag och hämtade min klänning som är så himla fin, bilder kommer sen. Så jag får tacka för att jag har så fina vänner omkring mig.
Sen bakade mamma och jag pepparkakor, och dem blev jättebra och goda med, har typ ätit 10st, inte bra. Bilder kommer på dem med.
Sen var jag och Jocke och tränade lite bowling och det lutar även åt att jag ska köpa nyt klot. :)
Nu ikväll har jag duschat och pluggat engelska, och så har jag sett på TV med.
Nu blir det att lägga sig, för imorgon är det skola.
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

STUDIEDAG!!! :)

Skönt med studiedag idag, har varit hos Helena och Jocke och hämtar min klänning som äntligen har kommit. Bild kanske kommer sen. :)
Snart ska jag äta mat och sen ska mamma och jag baka pepparkakor. :)<3


STUDIEDAG!

Ikväll har jag gjort egna julkort och så har jag sett på finalen av Biggest Loser, är helt otroligt att man kan gå ifrån att vara så stor till att bli så smal.
Nu har jag gjort iordning mig så ska väl snart lägga mig. Imorgon är det studiedag och det ska bli ganska så skönt. :)
Ha det så bra! Vi ses/hörs imorgon. :)<3

Soon

Just det! Av någon konstig anledning så frågade mamma mig igår om vi skulle baka pepparkakor imorgon när jag har studieag. Det har jag nog inte gjort på många år här hemma, so thats me like.
Så idag har hon köpt pepparkaksdeg och jag köpte julmust som jag ska äta till pepparkakorna, man kan ju alltid äta lite av degen med. :) Sen köpte hon lussekatter med så nu är det bara resten av julen som fattas, men det är inte långt kvar.  :)<3

Monday!

En helt okej dag i skolan. När jag kom hem så läste jag lite reklam och så gick jag ut en sväng. Nu har jag ätit mat och snart ska jag väl sätta mig och plugga lite på Engelskan. :) Sen är det Tv och imorgon är det STUDIEDAG, jippi! :)<3


Hej!

Bowlingmatchen gick sådär. Kvällen är helt okej.

Sunday!

Hej! Ätit frukost och varit ute med Måns, vilket han inte tyckte om eftersom det snöa. :) I eftermiddag är det bowlingmath. Det är ungefär så dagen ser ut. :)<3

Sweet!

Kom hem för ett tag sedan efter att ha spenderat en heldag med mamma i Linköping. :) Nu har jag duschat och tagit på mig min turkosa velour dress. Nu blir det plugga och ta det lungt framför tv.
Imorgon är det bowlingmatch som gäller, så ska tagga riktigt inför den och hoppas jag kommer spela bra. Efter jul får det nog bli ett nytt klot, så nu får jag allt ta och spra lite pengar. Ha en bra kväll allihopa! :)<3

Lördag!

Hej! Har precis ätit en god frukost med yoghurt, äggsmörgås och juice. Nu ska jag göra iordning mig och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. :) Ha en bra dag alla fina! :)<3


Friday!

Hej! Hade svenskaprov idag vilket blev ett bra resultat, me like. Efter lunch var det matteprov vilket typ var det svåraste provet jag någonsin har gjort, me not like. Men hopas ändå på bra resultat. Sen blir det att åka till bowlinghallen med Jocke för att lämna lite pengar och senare ikväll kommer Matilda till mig för att äta lite mat och se på Idol. :)<3


Hej!

Dagen har bestått av skola, hälsokontroll, studiebesök på Boxholms fritidsgård och bowling. En bra dag vill jag säga. Nu har jag ätit och duschat, så nu blir det att plugga plugga plugga och sen se på tv. :) Så hejsvejs så länge!
Ha det så bra! Vi ses/hörs imorgon. :)<3

Levande begravd

Hejhej! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Nu har jag fikat med Julia och om ett tag blir det utveckligssamtal, ska blir kul att se om det går bra för en i skolan.
Har lust att åka och träna lite bowling, men måste spara pengarna. Har kollat på Jocke i helgen på deras match och så har jag spelat match och kolat på Korpen med så nu borde jag allt ha blivit lite bättre. :)
Vi hörs senare! :)<3


:)

Hej! Sitter i skolan med Julia och senare blir det ha utveckligssamtal. :)

:)

Just det! Glömde att berätta att äppelpajen som jag bakade hos Helena och de i lördags blev jättegod, lyckades riktigt bra med att baka något för en gångs skull. Sen smakade den extra gott till Den nya Beckfilmen som vi hyrde. Var nog en av de bästa filmer jag sett tror jag. Så den får ***** stjärnor och rekomenderas starkt att se på. Levande bergavd hette den föresten. :)

.

Föresten så glömde jag säga att jag fick klänningen! Tack!

En påse med skolsaker

Hej! Vet inte riktigt vad jag ska säga om skoldagen, men den var väl bra. Efter skolan så drogmjag med Emma och Josefine till Blåklint för att hälsa på, kul att träffa en del lärare igen. Sen blev det att räffa Ida en stund och prata lite.
Nu sitter jag här och gör inte mycket alls, ska snart äta mat. Funderar att gå bort och hämta min klänning som Jocke/Helena hjälpe mig att beställa i helgen, är inte så smart när det gäller att handla på internet, så tack så mycket för det. :)Men det är så himla kallt ute så jag vet inte om jag känner för att ge mig ut, fast jag kanske vill. Har faktiskt en del läxor med som jag borde göra för på fredag är det två prov som jag vill ha bra på. :)<3

I got a felling

Hej mina väner! Skola idag, var helt okej, lite segt på eftermiddagen sisådär men annars har det varit bra.
Nu har jag kommit hem och ska snart äta lite mat, sen ska jag troligtvis till bowlinghallen och efter det lämna lite beställningar av New Body, om inte så blir det att träffa Ida, vilket jag inte gjort på aa... jag vet faktiskt inte när vi sågs sist. :)
Ha det så bra! Vi hörs senare. :)<3


Teamwork

Hej! Har varit och bowlat i Norrköping idag för första gången, vi var i Vilbergen så det var kul och ganska bra resultat fick jag också. Alltid kul när det går bra. Kom hem för ca en timme sedan och nu har jag ätit mat med. Snart ska jag ta en dusch och plugga lite, ikväll blir det Ensam mamma söker och troligtvis Beck. :)

Sen vill jag bara säga att jag är ganska glad idag. Vissa gör mina dagar till en bättre.
Ha det så bra! Vi hörs! :)<3


<3

Ätit Pizza och sett på Idol och Cirkus möller ikväll. :) Undra vem som åker ut ikväll? :)<3


Äppelpaj med vaniljsås.

En skoldag som var helt okej, med bra vänner. Efter skolan blev det att åka till bowlinghallen för att träna lite inför helgens match.
Nu har jag kollat upp ett äppelpaj recept som min fina och bästa vän Matilda har skickat till mig. För när jag var hos henne i helgen så var hon så duktig och gjorde en DÖSAGOD äpplepaj som jag tydligen inte fick nog av så nu har jag skrivit ut receptet och ska göra en själv, bra va? Ikväll är det Idol som gäller. Och resten av helgen består av plugg, vila, vara hemma och ta det lung och sen bowlingmatch. :)
Ha det så bra! Vi hörs senare! :)<3

Hej!

En kort och bra dag i skolan idag om jag ska fatta mig kort. Efter skolan så följde jag med Matilda hem, då gick vi till stan en snabbis och efter så gick vi ut med Rut. När vi kom in gjorde min fina varm choklad och så rostade vi mackor och satt i köket med tända ljus och pratade. MYSIGT, kunde inte bli en bättre eftermiddag, var en av de bättre på ett tag. Sen var det bowlingträning och det gick ganska bra. Jocke hkälpte mig lite som tur var. När jag kom hem så duschade jag och nu har jag ätit så nu sitter jag här med läxan igen som ska skcias in annan kvällens slut. Kanske blir att kolla lite på TV med. Så nu vet ni vad jag ska göra ikväll. :)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


Läxor, läxor, läxor.

Som jag skrev tidigare förut så har kvällen bestått av massor med läxor, lite TV tittande med för omväxlingen skull, vilket behövdes. Men nu sitter jag här framför datorn igen och gör lite till på läxan. Men det lutar åt att det snart blir sängen, så får jag göra det sista på uppgiften imorgon för nu är jag ganska trött i huvudet. Hoppas jag hinner träffa några fina vänner snart med. :)

Kvällen fick iallafall ett leende på läpparna när man läste en fin kommentar på en fin väns blogg: jag har världens finaste vän som heter jennifer. Så jag kan inte säga mer än detsamma.
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


Walking in the snow!

Hej! Ännu en snöig dag. Var en lugn dag i skolan, så det hände inte speciellt mycket föurom att de var audition till Stars on Stage. Efter skolan drog mamma, jag och mormor till Ö&B och handlade lite, köpte med lite fika hem med för att vara lite onyttig. Så efter Ö&B åkte vi hem till mormor och morfar och fikade. Nu har jag  kommit hem och ska göra LÄXA, har ingen lust med det för finns så mkt annat jag skulle behöva göra.
1. Duscha
2. Läsa lite bloggar
3. Besöka några
4. Lite mer
Men som sagt så blir det att göra läxa nu och ikväll är det TV som gäller. :)
Ha det ås bra! Vi hörs senare eller imorgon.:)<3

:)

Hej! Vaknade imorse och tittade ut genom fönstret, då jag märkte att det snöa. Kul med lite snö tönkte jag innan jag klädde på mig och gick för att möta Josefine och märkte att det knappt gick att se något pga av att det snöa i ansiktet hela vägen till skolan. När jag kom fram visade det sig även att min mascara hade lagt sig på plats genom att ha runnit ner på kinderna och även ovanför ögonen, hmm? Not good!
Men i skolan har det iallafall varit en bra dag, med mina fina tjejer Matilda och Emma.

Efter skolan så specderade jag min eftermidddag på stan med Emma och Josefine, sen kom Elsa med, den tjejen har jag inte sett på vädligt länge, så det var kul.
Nu kom jag hem för ett tag sedan och känner att jag börjar få ont i halsen, vilket jag inte hoppas leder till mer halsont, ingen lust att bli sjuk nu och missa massa saker i skolan. Kvällen ser ut att bli lugn, blit att se på TV och dricka varm choklad tror jag. :)

Föresten har jag kärat ner mig lite i en väldigt fin cerise klänning som jag vill ha... (Ifall någon vil antecka.)
Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

 Mina fina. <3




Sunday

Idag är det söndag och det har varit en ganska bra helg. I fredags var jag hos mina kusiner och pysslade, fikade och pärlade. Sen sov jag hos Jocke och dem på kvällen, vi kollade på Idol och så.
Igår övningskörde vi och sen åkte jag till Matilda och sov där inatt, kvällen bestod av tacos, tv, prat och hennes goda äpplepaj. :)
Idag har det varit en ganska lugn dag, blir att se tv ikväll och ladda inför skolan imorgon, är inte så jättepigg på det men det blir skönt att komma igång med rutenerna igen.

Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3


Car driving.

Hej! Idag har jag övningskört manuell bil för första gången med Jocke, det gick helt okej tycker jag för att vara första gången. :) Nu ska jag snart fika och sen omn tag ska jag åka till mina fina Matilda och ha lördags mys. :)(Kanske lite läxor med.)

Hoppas ni får en bra lördag allihopa!<3

Hej!

Sitter hos mina kusiner. :) Vi pysslar med allt möjligt, målar,klipper i papper och gör pärplattor. Myspys! Blir välatt åka hemom en stund. :)<3


Friday!

God morgon, God middag eller God vkäll eller vad ni nu vill kalla det. Vaknade vid kvart över nio och gjorde mig lite mannagrynsgröt, mums. Just nu gör jag inte så mycket, sitter här och gör inte mycket alls... Blir väl att läsa lite bloggar eller något annat. :)

Dagen ser iallafall ut såhär:
Sitta vi datan.
Göra iordning mig.
Gå ut med Måns.
Äta någon lätt lunch.
Åka till mina fina kusiner.
Åka hem från mina kusiner och gå till andra fina.
Smsa Matilda gumman, när jag pratat med mamma.
Äta Tacos.
Se IDOL!!!
Se Circus Möller.

Ha det så bra! Vi hörs senare! :)<3


Money money money!

Hej! Har varit en ganska lugn dag idag. Vaknade vid kvart i tio då mamma hade gjort frukost. Sen var jag ute med Måns en stund och efter det åkte mamma och jag till stan. Kollade på lite saker, hittade en plånbok som jag vill ha i julklapp. :) Sen när vi kom hem skulle jag vara lite duktig och göra lite matte som jag missat, och det lyckas jag ganska bra med tills jag kommer till de sista talen där man ska använda miniräknare och märker att smarta jag har glömt min miniräknare i skolan. Så nu kan jag inte fortsätta.
Aja, nu ska jag snart gå iväg en stund, sen ska jag kolla på tv.
Ha det så bra! Vi hörs. :)<3


Höstlov!

En lugn eftermiddag med lite fix och andra grejor. Nu har jag duschat och ska snart mysa ner mig i soffan och vila lite, sen blir det att kolla på tv.

Föresten så åkte jag förbi Liseberg när jag åkte hem idag, blev så sugen på att gå på Lisebergs julmarknad, det verkar så mysigt med alla lampor och så. :)

Ha det så bra! Vi hörs imorgon. :)<3

Håller ni inte med om att det ser mysigt ut?



Home!

Hej! Som ni kanske märkt så har jag inte skrivit här på några dagar, och det är för att jag har varit och hälsat på mina kusiner i Göteborg. Vi har hunnit med en hel del faktiskt. På fredagen åkte jag dit och på kvällen tog vi det lungt och kollade på Idol. På lördagen var vi först på simskola och sen åkte vi till Kungsmässan och kollade lite, klänningen som jag skule köpa var slut, och det var den även på nätet så det var ju lite synd. Men vi lunchade iallafall på McDonalds.
I söndags var vi i Ullared och shoppade lite julklappar och så, när vi kom fram var det kö ända till parkeringshuset, ni som varit där de senaste åren vet hur lång kö det var.
Igår var vi på IKEA och skopunkten, fick ett par skor i julklapp av min moster, lite tidigt kanske men man vet ju aldirg när den första snön kommer.
Idag kom jag hem och då hämtade min fina mormor mig på stationen och så följde jag med henne hem och åt mat. Nu är jag hemma och har packat upp mina saker, så nu ska jag ta det lungt och vila lite tror jag, är ganska trött och sen ska jag väl göra lite läxor med.

Se där, nu fick ni lite att läsa om de senaste dagarna. Det var väl bra?
Ha det så bra! Vi hörs.


RSS 2.0